Koľko mesačne investujete do priateľky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Koľko mesačne investujete do priateľky?

0€
63
28%
do 5€
15
7%
5€ - 10€
17
8%
10€ - 20€
26
12%
20€ - 50€
42
19%
50€ - 100€
24
11%
viac ako 100€
36
16%

Celkom hlasov: 223

audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Koľko mesačne investujete do priateľky?

Príspevok od používateľa audiotrack »

tiež nemám ten pocit že by sa tak väčšina správala. Jednoducho zaplatím ani sa nepýtam či sa nechá pozvať a inokedy to zase tak spraví ona, že nestihnem ani peňaženku vytiahnúť a už dáva predavačke peniaze. Ani neviem či sme na polovicu, nikto to neráta a ani sa nestriedame že teraz ty, lebo ja som minule. Je to také približne rovnaké
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

no iste ze ked ste obaja studenti zijuci z vreckoveho tak je to ine ako ked jeden normalne zaraba
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja "normalne zarabajuci" chodim s "chudobnou studentkou" a zdaleka jej neplatim vsetko

cez prazdniny sme si obedy varievali a platila z celkovej sumy asi 1/3
ked si ideme niekam sadnut tak platime kazdy za seba (vacsinou ideme v partii)
a ked si ideme niekde sadnut len tak dvaja (co sa uz davno nestalo, asi by som mal s tym nieco robit) tak ju tak 1 krat z 5 ukecam ze platim ja...
ked si robime spolocnu veceru alebo posedenie pri vinku alebo vodnej fajke tak mam jedinu moznost ze nakupim vsetko prvy a zamietnem jej ziadosti prispiet mi... ak urobi nakup ona tak mavam zase smolu ja a plati to ona...

inak sa snazim aby mi financie zasahovali do vztahu co najmenej...
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

Striedame sa, raz ona raz ja, niekedy ona viac zaplati, niekedy ja, je to vyrovnane. Mam stastie ze mam priatelku, ktora si na toto potrpi, nema rada, ked ju niekto len tak pozve, takisto aj ja, tak sme sa takto dohodli a spolocne investujeme do vyletov :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

javatar

no mne by sa taky pristup zdal trapny, ked chlap normalne zaraba a ona je iba studentka,
ale pokial ste obaja spokojni tak ok
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

chapem ako to myslis - ale predstav si ze je to naopak, ty by si sa nechal od bohatsej partnerky takto vydrziavat? ona to berie tak ze kym odomna nie je zavisla (budem zivit ju aj deti) tak odomna peniaze prijmat nemusi....
gogo956
Redeemer
Redeemer

javatar

myslim ze vzdy by mal o nieco viacej z financnej stranky davat chlap vecsinou preto ze lepsie zaraba,
ale kazdy vztah je individualny a je to iba o dohode tych dvoch, pohoda :)
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Vzdy je to ine v kazdom vztahu. Ak niekto solidne zaraba, nema velke vydavky a jeho priatelka studuje a je na tom financne biedne, tak asi nie je vhodne ju nechat casto platit. Neberte to, ze som zlatokopka, ale pokial ako student skoly s obcasnou brigadou a s rodicmi. ktori mi na rozhadzovanie nedaju, tak je mi dost tazke platit veceru s kinom pre dvoch. To iste aj v opacnom garde. Nie je to moj pripad, pisem to len ako priklad.

Ak vsak obaja zarabaju podobne a vydavky su obdobne, tak sa mi zda logicky, ze si platby striedaju. Nebudem predsa niekoho vyciciavat, aby on minal vyplatu a ja tu svoju budem tlacit do ponozky.

Zastavam nazor, ze clovek ma strucny prehlad o financiach partnera, vie si odhadnut co a kolko stoji a pokial to tak nie je, treba sa o tom porozravat.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

U nás je to asi tak 60:40 pre priateľa. Mňa nechá zaplatiť až keď nalieham na tom že ho chcem pozvať
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

Zatiaľ sme s dievčinou len na začiatku vzťahu, ale všetky "výdavky" som hradil iba ja. Asi som ješitný, alebo staromódny, ale myslím si, že ak ja zarábam a ona ešte študuje, tak ak ma vyslovene niekam nepozve a nebude trvať na zaplatení, ostane to tak, aspoň kým nezačne zarábať aj ona. Dám si však pozor aby to nezneužívala...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Co by ini dali za take zneuzivanie... a ty sa mu chces vyhnut?
petka89
Light Star
Light Star

Takym zneuzivanim to vsetko moze zacat, kto vie. Radsej opatrne a s rozumom, aby mu ju okolie nezacalo oznacovat a zlatokopku /v slabom zmysle slova/.
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

mi-chau napísal:Co by ini dali za take zneuzivanie... a ty sa mu chces vyhnut?
Ja som rád, že mám niekoho, do koho môžem investovať a nikdy som neľutoval peňazí investovaných do predošlých vzťahov, aj keď nevyšli. Ale ako píše petka89, opatrne a s rozumom, no a okolie je tu tiež od toho aby zaľúbenému/zaľúbenej sňalo z očí ružové okuliare a odhalilo zlatokopku (v slabom zmysle slova :wink: ), čo dúfam nie je môj prípad...
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

tak podľa mňa by to malo byť vyrovnané v platení, aby to bolo fér..
ja platím o niečo viac ako priateľka, ale snaží sa aby sme sa striedali :)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

no ja som vedel na frajerke minúť za mesiac niekedy aj cez 200€ :slap: teraz som vyše 1 a pol roka single a baby míňajú na mne. ja som sa zo svojich chýb poučil a nemienim ich opakovať. takže v tejto dobe na frajerky míňam rovných 0€.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

petka89 napísal:Vzdy je to ine v kazdom vztahu. Ak niekto solidne zaraba, nema velke vydavky a jeho priatelka studuje a je na tom financne biedne, tak asi nie je vhodne ju nechat casto platit. Neberte to, ze som zlatokopka, ale pokial ako student skoly s obcasnou brigadou a s rodicmi. ktori mi na rozhadzovanie nedaju, tak je mi dost tazke platit veceru s kinom pre dvoch. To iste aj v opacnom garde. Nie je to moj pripad, pisem to len ako priklad.
Nikdy som nechapal tuto konzumnu spolocnost. Ak nemam na veceru a na kino, tak idem na stojaka na salat. Bez penez do hospody nelez. Ked ma niekto pozve ok, ale aby som to v istom zmysle vyzadoval mi pride chore.
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

>2011
>stale riesia peniaze
idontwanttoliveonthisplanetanymore.bmp
petka89
Light Star
Light Star

Ja netvrdim Tommy,ze sa tlacim. Ked sa ma priatel spyta na kino a poviem ano, tak ratam s urcitymi vydavkami. Ked ale padne 3D kino v ktorom listok stoji 6-8 eur a padne to aj na pizzu s napojom za 6 eur, tak je to hned vacsia suma ako za 3 eura na normalne kino bez nicoho. Mne je hlupe ist niekde a nedat za to ani euro ale v takomto pripade to zacina od 15 eur za vecer a tak druha strana musi chapat moje moznosti. Ak chce do toho kina ist, nech ho zaplati,ja rada zaplatim k tomu pukance, colu alebo hambac. Situaciu s tymto kinom som vysvetlila aj priatelovi a ten chape moj postoj,preto filmy pozrieme na pc a raz ci dvakrat za mesiac si dame 3D alebo este radsej divadlo. Raz to zaplati on, raz ja a je po probleme.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Noobsz DJ napísal:no ja som vedel na frajerke minúť za mesiac niekedy aj cez 200€ :slap: teraz som vyše 1 a pol roka single a baby míňajú na mne. ja som sa zo svojich chýb poučil a nemienim ich opakovať. takže v tejto dobe na frajerky míňam rovných 0€.
a co na Tebe minaju?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

To som sa chcel akurát spýtať, nebola by na mieste aj téma, koľko miniete na svojho priateľa? :D ja viem že dievčenského obecenstva na fóre moc nie je, ale tak aj tak :)
Napísať odpoveď