Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

vlavo dole v teme klikni na "poslat odpoved", tam mas medzi editorom textu prispevku a rychlym prehladom okienko "pripojit prilohu" tam v riadku "nazov suboru" klikni na "vybrat subor", vyber a uploadni ho... ak chces poslat viac naraz, klikni nizsie na "pridat subor", pockaj, kym ten prvy odosle a znova cele opakuj :)
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Dnes odfotene v Presove, PRSALO!
Prílohy
lolek.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kazdodenna realita:

Dojali ma ti opaleni korculiari na konci, na ostatne veci som uz ako tak zvyknuty :)
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 573&type=1

Fotoalbum skupiny "Jazda smrti (i hate riders from: SB,BJ,VT,SK)" na FB. Niektore kusky fakt "podarene".
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nikdy nepochopim hentych "sliedicov", ktori vyhladavaju krivo zaparkovane auta a tieto zbierky duplom... ked opomeniem tie tuzingove kusky, tak minimalne tri stvrtiny z tych parkovacich excesov mozu byt kludne sposobene parkovanim vozidiel, ktore tam stali uz predtym a ktore neskor odidu a dotycne auto ostane stat krivo... a hned je tu prilezitost pre fotku, ano?

beriem, ze napr. ten s tou bordovou x6 a par dalsich tak zaparkovali umyselne, ale fotit niekoho auto, ktoremu trci jedno koleso mimo ciary a este k tomu na podzemnom parkovisku nakupneho centra a este sa nad tym aj pohorsovat v komentaroch podtym mi pride naozaj chore... parkovanie spolujazdcovymi dverami k sebe a na tesno je tiez bezna prax... dalsia vec - je evidentne, ze ten bavorak s tymi dvoma fesakmi na sidlisku je tiez odstaveny len docasne... odbocenie do protismeru v meste sa tiez moze niekomu lahko stat, ak nie je krizovatka dostatocne oznacena... ten s tou fabiou, co parkuje pod rampou tiez tak stoji kvoli tomu, aby ten s tym pezotom mohol vyjst... dalsi stoji na obrubniku, dalsi pozdlzne na chodniku, pricom tam nechal vyhlaskou pozadovany priestor a dalsi stoji jednym kolesom na trave alebo na blate, no nieco hrozne, naozaj... odhrnaci pluh za nejaku starou kraksnou na niektorych dedinach, kam nechodia ohrnace, prip. na sukomnych pozemkoch, su stale beznou praxou... a na niektorych fotkach dokonca ani nevidim, kde by mala byt chyba... niekedy mi to pride, ze ti ludia, ktori to fotia a komentuju v zivote nikde neparkovali a nevedeli, ake plne parkoviska vedia byt...
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

2.10 cestou z prace... Nejaky magor s HE znackou na VW Golf-e - zadne svetla mu svietili na bielo namiesto cervenej. Ked som bol este daleko za nim myslel som, ze niekto je v protismere a cuva... Az na krizovatke sa ukazalo nieco ine. Svetlo bolo dost silne, takze to pekne sprijemnovalo cestu vodicom, ktori ho nemohli obehnut...
Prílohy
IMG_20111002_193857.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

tjunink vole :D
Ale inac s Golfistom a upravou zadnych svetiel mam skusenost ja, raz som jedneho skoro nabral zozadu, pretoze mal zatmavene svetla a vobec nebolo vidno, ze brzdi, uvedomil som si to az ked sa zacal prudko priblizovat :) No a potom som si asi 5m za nim vsimol, ze brzdovky mu svietia, ale bohuzial veeeelmi slabo.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...inak neviem, co sa nad takymito kriplami vobec pohorsujete... vytocim mestsku, poviem im, co sa zhruba deje, okorenim to zmyslenou prihodou o "vseobecnom ohrozeni", nahlasim SPZ a vybavene...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

GothaR: Ja som mal podobnu skusenost, ale siel som s kamaratom ako spolujazdec. Neviem co to bolo za auto, ale nesvietili mu brzdove svetla a ist za nim cez pol mesta, tak to nebolo nic prijemne.
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

17 napísal:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 573&type=1

Fotoalbum skupiny "Jazda smrti (i hate riders from: SB,BJ,VT,SK)" na FB. Niektore kusky fakt "podarene".
Suhlasim tuna s kolegom vyssie... takto skupiny su plne debilov co si myslia ze si majstri svet v soferovani a tvaria sa ze jazdia vzdy predpisovo... ako fakt... ja ked idem niekde do hornbachu na 15min po jednu vec nebudem sa stelovat hodinu so skoro 5 metrovym autom na prostriedok parkovacieho miesta ked vidim ze polka parkoviska je volna...
cssco
Star
Star

Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach

Príspevok od používateľa cssco »

DR8PruBr napísal:2.10 cestou z prace... Nejaky magor s HE znackou na VW Golf-e - zadne svetla mu svietili na bielo namiesto cervenej. Ked som bol este daleko za nim myslel som, ze niekto je v protismere a cuva... Az na krizovatke sa ukazalo nieco ine. Svetlo bolo dost silne, takze to pekne sprijemnovalo cestu vodicom, ktori ho nemohli obehnut...
Normalne by som to z chuti donho nadrbal aspon by bol novy naraznik...
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

cssco > Nervy som chytal ekd som takeho debilka videl... Nastastie som stal za nim asi 30 sekund na tej krizovatke, potom uz videl len on moje cervene svetla na chvilku...

BTW: Mal nahodene aj xenony, ktore svietili vsade, len nie na cestu ;) Ale to som uz nemal ako odfotit.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DR8PruBr: Rozladene predne svetla je uplne normalna vec, denne stretnes na ceste niekolko takychto aut, od starych hrdzavych skodoviek az po luxusne auta. Je pravdou, ze pri tych luxusnych sa to nestava az tak tazko, pretoze maju automaticke nastavenie svetiel, ktore je ulozene a nastavuje sa cez diagnostiku (napr. v pripade Audi), takze aj ked svetla rozladis klucom, po zapnuti sa opat vratia na hodnotu, ktora je ulozene. Ak chces nove nastavenie svetiel pouzivat, treba pripojit kabel na diagnostiku a pouzit adaptaciu na nove nastavenia. Horsie je to, ak clovek o tom vie a nic s tym nerobi. Aj v pripade STK ti len povedia, ze ti svetla zle svietia a mas si to dat nastavit, ale vela ludi sa kasle na to. Tu by bolo dobre, ak by auta s rozladenymi svetlami cez STK nepresli. A ked ma este niekto nahodene xenony bez origo setu s parabolov, tak to je uz parada.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

RATZINGER666 napísal:nikdy nepochopim hentych "sliedicov", ktori vyhladavaju krivo zaparkovane auta a tieto zbierky duplom... ked opomeniem tie tuzingove kusky, tak minimalne tri stvrtiny z tych parkovacich excesov mozu byt kludne sposobene parkovanim vozidiel, ktore tam stali uz predtym a ktore neskor odidu a dotycne auto ostane stat krivo... a hned je tu prilezitost pre fotku, ano?
Nemozem nesuhlasit, samozrejme ked clovek ide napr. do roboty na obed, nema uz kde poriadne zaparkovat a koli debilom, ktory parkuju "krivo", tak sa aj ja musim dat "krivo" a v noci ked koncim a moje auto ostane na parkovisku spolu s dalsimi 2ma, tak vyzeram ako keket co nevie zaparkovat auto :D...
Btw bol som v afrike- rovnikova guinea a tam keby ste videli premaku, tak dovi dopo... auta tam behali bezne v proti smere, v celom meste boli same kruhace a prednost mal ten kto zatrubil alebo mal vacsie auto.. nehovoriac o tom, ze auta boli v dezolatnom stave, bez svetiel, bez celneho skla, bez blatnikov, vyfukov atd... Rychlost samozrejme neobmedzena, nakladne auta a kamiony si tam rubali 90 cez mesto, predbiehali co sa dalo... havarie na kazdom rohu, same tukance, vraky aut...
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

neporovnavaj rovnikovu guineu so slovenskom... ale tych našich mačov z ciest, by som tam poslal
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

No preco by som nemohol porovnavat? Ked porovnam Rovnikovu Guineu a napriklad take Taliansko napr. Rim a ine mesta, tak to je deto... Semafory nula bodov, kazdy po sebe truby, kto vojde do krizovatky prvy, tak ten ide... chaos ako v afrike.. s tym rozdielom, ze v Rime maju drahsie auta... Takze oproti Slovensku je to stale lepsie, moj nazor
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

NO cca pred rokom :)
Prílohy
DSC00290.JPG
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tu znacku dostal urcite uuuuplnou nahodou :D
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Staré známe. Zvyklo parkovať na konci Mäsiarskej ako sa už pomaly spája s tou jednosmerkou, ktorá ide od Tesca.
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

Rally Tatry tohtoročné :)

//autoeditácia príspevku (13 Okt 2011, 17:36)
GothaR napísal:Tu znacku dostal urcite uuuuplnou nahodou :D
dnes som obiehal typka s NO 999 YZ alebo tak nejak, sranda na tom bola že to bolo staré rozbité VW Polo :lol:
Prílohy
IMAG0077.jpg
IMAG0078.jpg
IMAG0079.jpg
IMAG0080.jpg
Napísať odpoveď