tak.. po par dnoch som si skontroloval mail, ktory pouzivam len na registracie.. a co som ta mnasiel
.
Dátum: 27.09.2011 14:44
Predmet: Váš přednostní přístup do Otevřené beta verze byl aktivován. Vrhněte se do boje!
.
teraz uz zbytocna zalezitost.. ale zdvihlo mi to naladu
Tak som to dnes skusil aj ja. Musim povedat, ze to vyzera dobre. Hlavne zvuky su prepracovane. Co sa tyka hry. Mam uplne vsetko na maximum a je to perfektne hratelne, bez problemov (30-35 fps). Vidim to tak, ze si kupim originalku. V obrazkoch su nastavenia a moj stroj.
Zajtra mi uz pride nova masina so 16GB RAM, Core i7 2600K a GTX580, potom postnem vysledok z toho.
v pohode na i5 2500K. Vytazenie pod 70% (pri zapinani je vyssie no potom sa stabilizuje). Verim ze to dotiahnu poriadne do konca. V BC2 nemam vytazenie viac ako 40%
Nemate niekto problem s tym ze vas to vyhadzuje .. na Op metro to nikdy nerobilo ..teraz na caspian border som hadam nedohral ani raz ..nahodne to kickuje zo serveru a vyhodi battlelog len hlasku "server bla bla bla disconnected " ..prisiel som o body a mam predobjednanu plnu tak ak ma ma vyhadzovat z MP tak sa na to mozem rovno ................. mate niekto tento problem, alebo mozne riesenie ?
GothaR napísal:Bude stacit, ja hram na i3 2100 a je to v pohode, obcas sa to sice cukne a mam pocit, ze je to prave procesorom, ale inak to vobec nepocitujem.
i3 2100 je desktopovy a je zrejme rychlejsi ako notebookovsky i5-2410m takze asi radsej i7-2630qm
tak caspian mi tiez sice ide na ultra ale ani raz so to nedohral, vystriedal som asi 5 serverov kym som nasiel taky ktory nelaguje a ked uz som aj hral tak bud padla hra len tak alebo mi napisalo ze server bla bla bla disconnected, najlepsie ze na stihacku uz cakam asi pol hodinu a ked uz som v nej tak to padne