"Zmiznutie" priečinkov z pracovnej plochy
"Zmiznutie" priečinkov z pracovnej plochy
Čaute borci. Včera večer som prechádzala net, zrazu mi antivirák jednu webku zablokoval, vyhodilo mi tabuľku, že stránka je škodlivá. Vypla som ju a surfovala ďalej. Odrazu mi naskočilo hlásenie niečo v zmysle kritická chyba HDD, vyskočilo mi asi 100 tabuliek, windows odo mňa žiadal potvrdenie spustenia nejakého programu a PC sa mi sám od seba reštartoval. Keď sa znovu zapol na ploche mi zostali štyri ikony Firefox, kôš, PC a Control panel, inak všetky priečinky, kde som mala dokumenty, grafiku zmizli. Riešila som to cez bod obnovy a po zapnutí mi všetky ikonky naskočili, tak ako predtým, keď však priečinky pootváram nič v nich nie je. Cez ponuku START sa mi niektoré dokumenty nájsť podarilo, otvorí mi ich, keď však dám Otvoriť zložku súboru je prázdna. Filmy/hudbu mi síce nájde, ale neprehrá. Väčšinu vecí som mala zálohovaných na disku D:\ ten je ok. Týka sa to len priečinkov na ploche a v Documents (napríklad mi vymazalo veci z Azureus Downloads dokonca saves Dragon Age a pod.). Ako som písala väčšinu súborov som mala zálohovaných, ale niektoré veci do školy, grafika je preč. Mám Windows Vista 64bit. Do počítačov sa rozumniem len ako bežný užívateľ a s takýmto niečím som sa šete nestretla. Viete niekto kde by mohol byť problém? Dá sa to nejak poriešiť, alebo mi nezostáva nič iné len pracne povyťahovať cez Start Search to čo zostalo?
za každý nápad a radu budem nesmierne vďačná...
Re: "Zmiznutie" priečinkov z pracovnej plochy
Veci na ploche by mali byt ulozen C:\users\meno usera\desktop alebo dokumnty atd.
Ak to tam nemas tak potom jedine cez temp vo C:\windows\temp (tu vsak nie je vsetko)
A potom este jednotlive programy ako word atd si ukladaju rozpracovane subory do svojich temp zloziek.
Ak to tam nemas tak potom jedine cez temp vo C:\windows\temp (tu vsak nie je vsetko)
A potom este jednotlive programy ako word atd si ukladaju rozpracovane subory do svojich temp zloziek.