Ps Vita Vs Mobil
Ps Vita Vs Mobil
čawte chcel by som od vás radu čo račej kúpiť ?? telefon alebo ps vita určite obe skoro v tej istej cenovej kategori ale ide aj o to že by som to najračej kúpil dakedy pred vianocami a vtedy vita bude len v japonsku tak nwm či mám počkat na ps vita alebo kúpíť mobil 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ps Vita Vs Mobil
Porovnavat mobil s konzolou, ktocne vhodne. Ja si mam co radsej kupit v zime, zimnu budnu alebo lyziarky???
Hojko rozosmial si ma dobre sa pytas, takto niekomu poradit je fakt tazke porovnavat hrusky s jablkami. Vyber si co potrebujes ak mobil tak mobil, ak konzolu tak konzolu. Co ti viac k tomu povedat a poradit? Ako mame vediet co potrebujes a co chces? 
Nehcem sa tu hrať na hrdinu, ale si myslím že iphone má aspoň pre mňa lepšie hry ako psp....Môj názor, ja by som šiel do mobilu.
Ale iba do iphone,
Ale iba do iphone,
no hej teraz možná ma ale ps vita bude velmy výkoná + chcem otázku kedze psp som nevlastnil ešte ........ je možné sa cez wifi pripojit na net alebo treba platit psn ?
Vita nie je mobil, tak na co to porovnavas?
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
pokial viem tak PSN bol a zatial aj je zadarmo.detrox napísal:no hej teraz možná ma ale ps vita bude velmy výkoná + chcem otázku kedze psp som nevlastnil ešte ........ je možné sa cez wifi pripojit na net alebo treba platit psn ?
ok diky
vieš myslel so mze je to tak ako xbox live kde si treba platit
ale potešil si ma lebo nebol som si isty