Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
-
maciatko99
Medium Star
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Skor sa žena chytí na otrepanú frázu typu "Slečná, máte pekného psa, môžem si Vás pohladkať?" alebo typu "Slečná, Váš pes vyzerá byť smadný, môžem Vás pozváť večer na kávu (pivo, kofolu a i.)?" ako na to, že "Mám voľný byt, nechcete vypadnúť z internátu a ísť bývať ku mne, nájom 300 eur si podelíme pol na pol.". Neviem, odkiaľ si, koľko máš rokov a aké máš skúsenosti so ženami, ale podľa toho čo som po tebe čítala si z nejakého odľahnutého zapadákova, si mladý, neskúsený, ženy si videl akurát tak v nedeľu v kostole a tvoje rady stoja za veľké makové. Musela som ti udeliť prvú karmu v mojej histórii, pretože si si ju zaslúžil, pritom som si myslela, že karmu nikdy nepoužijem.
neviem, nie som pickuper
ale myslim, ze tak ako sa da najst zasun na jednu noc bez pick upu, tak sa da aj snim, mozno s vacsim uspechom, nejak tuto komunitu nesledujem, ale co som do toho nazrel, tak pokial viem to nie je ze par fraziciek, ale proste iste umenie komunikacie hraniciace s nejakym temer podvedomim ovplivnovanim, body lenguage etc, nie ze povies zarucenu frazu c 15 a baba ze ok a roztiahne nohy
-
Peter_Retep
VIP
coldrain ma pravdu....ide o komplexne mnozstvo informacii, ako bolo povedane vsetko je to o komunikacii, psychologii, sebavedomi , trosku aj filozofii
ciel pickupu je tazko definovat: niekto ma za ciel sukat super krasky, niekto si len zlepsit svoj komunikacny skill, niekto si najst frajerku na vecne casy, niekto si chce zlepsit zivot a niekto to robi len pre zabavu.
a gogo: ano, su aj baby ktore daju chlapcovi ktoreho vidia prvy krat.
a gogo: ano, su aj baby ktore daju chlapcovi ktoreho vidia prvy krat.
Peter_Retep
ano, iste ze su a nie je ich az tak malo, ale nejde o nejake postupy alebo pick up metody ako sa tu snazia poniektori tvrdit, vzdy je najhlavnejsia vzajomna chemia a recicky uz na tom vela nezmenia.
Zda sa mi mimoriadne smiesne ked niekto chce zaposobit na zenu a pritom sa snazi stylizovat do nejakej pozy "alfa samca", super oslovenim alebo nieviem cim,,, su to nezmysli..
ano, iste ze su a nie je ich az tak malo, ale nejde o nejake postupy alebo pick up metody ako sa tu snazia poniektori tvrdit, vzdy je najhlavnejsia vzajomna chemia a recicky uz na tom vela nezmenia.
Zda sa mi mimoriadne smiesne ked niekto chce zaposobit na zenu a pritom sa snazi stylizovat do nejakej pozy "alfa samca", super oslovenim alebo nieviem cim,,, su to nezmysli..
-
Peter_Retep
VIP
ono niektori sa stylizuju a niektori sa to naucia a zmenia sa naozaj do tej podoby alfa samca a su vo faze ze sa nemusia na nic hrat
pozri nejdem ta presviedcat o svojej pravde ale na zaklade mojich skusenosti si dovolim tvrdit ze pickup funguje
Genialne? Nemyslim... Podobne radoby humorne frazy su naozaj hodne stupidne...Element napísal:Inak nechapem preco sa k tomu nikto nevyjadril lebo pokial niekto chcel konkretne kroky a navod tak to co som postol o tri posty hore musi byt pre neho genialne.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...hej hej...musím potvrdiť že to funguje...videl som ho v akcii...moju frajerku pozdravil tak presvedčivo, že jej pri lúčení mohol už dať aj pusu na líčko...Peter_Retep napísal:ale na zaklade mojich skusenosti si dovolim tvrdit ze pickup funguje
tak toto si uplne zabil, no ak si to takto pochopil tak potom ty musis mat k*rva dobry matros[url=[/url] napísal:ColdRain
aha, takze niekto asi veri ze povie nejaku z tych super fraziciek a hned sa nanho vrhne baba ktora ho vidi prvy maximalne druhykrat v zivote..chlapci a odkial mate ten matroš..
ano mas pravdu, polovicu z nich musis hlavne dobre povedat, a su skor pre taketo cloveka ktory vie aj zabavat nie ked prides ku nej a si 120 kilovy rambo a povies jej "Čo si myslíš o klokanovi ako o domácom zvieratku?".... proste ako kolegovi vyssie, dal som to tu preto lebo mozno sa to niekomu zide a pripada mi to ako dobre napisane....[url=[/url] napísal:nauraa Genialne? Nemyslim... Podobne radoby humorne frazy su naozaj hodne stupidne...
//edit aha uz chapem preco si mi to tak napisala, co mozem cakat od baby ktorej najaktivnejsia cast fora je "Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera"
inak dobra diskusia o picupe sa tu celkom zviedla ak mam povedat pravdu ani ja neviem co je vlastne cielom pickupu, ale mozno to bude asi dalsie stretko, nemyslim si ze sex.... ani ja nie som picuper alebo nieco take ale rad si to studujem a citam, niektore info resp. skusenosti su velmi uzitocne
podstatne je vediet reagovat v danom okamihu a konverzovat tak aby clovek zaujal, ale k tomu ti nepomoze nic z toho co bolo v tomto threade napisane.
-
lollo
Professional
nj to chce prax a nesediet len za pc
, inac tato tema nie je zla ale nie stale sa da takto fungovat, niekedy clovek nechce/nema naladu alebo to ma na salame, ale na druhej strane je tu dost vela veci inspirativnych, samozrejme nikto uceni z neba nespadol a zaujat takmer neznamu osobu je niekedy velmi obtiazne, tu plati pravidlo ze nie je potrebna sa vzdavat pretoze vela veci bude asi takych ze vyjdu az na 10 pokus. A zase uvedomit si ci sa to oplati robit, ci pre svoje ego ci preto ze ju chcem mat alebo chcem nieco viac.
trosku odbocim od temy, pomerne casto vidim ze zenska je kocka a ked jej to da chlap pocitit tak potom ako keby nevedela co ma robit, resp zacne uplne vo vsetkom preberat a pozerat na vas ako na blazna ze co ste povedali/spravili, poslednu dobu na to nemam nervy, alebo ak ich clovek vyvedie z omylu tak je potom taktiez najvacsi debil..cize stale to je na rovnako
trosku odbocim od temy, pomerne casto vidim ze zenska je kocka a ked jej to da chlap pocitit tak potom ako keby nevedela co ma robit, resp zacne uplne vo vsetkom preberat a pozerat na vas ako na blazna ze co ste povedali/spravili, poslednu dobu na to nemam nervy, alebo ak ich clovek vyvedie z omylu tak je potom taktiez najvacsi debil..cize stale to je na rovnako
-
axxis
Addict
OMGElement napísal:z picup foraKód: Vybrať všetko
Parket TOP.Keď má baba kabelku na parkete, tak sa jej spýtať či ju ma na mlátenie borcov 31.Fúha tak to ti neverím že tu sama tancuješ. 32.Pri tanci sa pozerať často do očí. 33.Vylákanie z parketu "Je tu strašné teplo nejdeme vonku"? 45.Keby som nebol gay, tak ideme spolu na parket. Oslovovanie 1.Ísť ku babskému stolu a spýtať sa či nás nejdu naučiť hrať stolný futbal. 2.Čaute môžme si k vám prisadnúť? Evidentne je to tu preplnené (ukázať na prázdne boxy) a my si nemáme kde sadnúť. 1.Môžeš ma konečne prestať prenasledovať? 2.Spýtať sa koľko je hodín. TOP.Ahoj nepoznáš nejaký podnik kde pozvať peknú babu?:) 20.Som kontrolór európskej únie pre kontrolu dáždnikov. Ukážte nejaký inak vás budem musieť pokutovať. 25.A: Tučný tučniak B: ??? A:Chcel som povedať niečo čo prelomí ľady. :D TOP.Keď vidím že ide nejaká baba tým istým smerom, spýtať sa že čau ty ideš ku mne domov? 9.Môžem mať tú výsadu a sedieť vedľa teba? 23./Pri jukeboxe/Tu máš 1€ a pusti tam niečo poriadne, kamoš totiž neverí že baby majú hudobný sluch. Prvá konverzácia 21.Ty si sa tu kde vzala, moja krásna? 22.Bolelo to keď si padla z neba? 2.Si zaujimavá chcel by som ta lepšie spoznať! 3.Neviem čo to je čím ma pritahuješ ale chcem to zistit! 4.Možno nestráviš so mnou celý život ale určite si ma budeš cely život pamätovať. 5.Ja som prirodzený typ, nechcem ťa zaujať tým že tu budem hrať frajera. 1.Čím si chcela byť keď si mala 10 rokov? 14.Ako to robíš že tvoje vlasy sú také lesklé/vlnité/objemné? -Čo si myslíš o klokanovi ako o domácom zvieratku? 26.A:Čau máš rada dážďovky? B:Nie C: Hm rozmýšľam že načo ťa uloviť :) -Je tu úplna nuda, poďte si ku nám sadnúť a bude ešte väčšia. 9.Jediné čo o tebe zatiaľ viem že si pekne oblečená. 18.Ked sa tak na teba pozerám som si akurát spomenul ze nemám kondóm v peňaženke. :D 7.ty si tu honis cely tyzden a tu kolegyna sa super namalovala aby sa nam pacila 10.To ako si hovorila o tom a tom bolo fakt zaujimave ako sa volas? 11.Ty mas pekny usmev ale uz som videl asi tri baby ktory taky mali,vies co budem ti hovorit cislo 3 :D 12.My sa este nepozname ja som Tomas 13.Ako sa dneska bavíme? -Kto viac klame, muži alebo ženy? -Máš rada ruže?Vážne ti chutia? -Mohla by si mi ukázať občiansky poprípade zváračský preukaz? -Ty kokos, jej zadok vyzerá lepšie ako môj ksicht
tak toto je dost kruty zaber, toto su tutovky!
radsej ani nechcem vediet kto tie repliky vymyslal, ale keby som si mal spravit zoznam top veci, ktore mam povedat dievcatu aby som sa ho zbavil tak to budu urcite tieto prupovidky.
edit:// zvaracsky preukaz, dazdovky, ja som prirodzeny typ, to je nieco
vela stastia, to sa rovno mozete odkazat na ten stary debilny vtip "Cau kocka, srala si?"
-
Peter_Retep
VIP
skusal si to vobec niekedy povedat? ak nie tak ako vies ze to nefunguje?
-
axxis
Addict
Neskusal som to a mozem Ta ustit, ze to nikdy ani neskusim. Myslim, ze clovek nemusi byt ziadny genius ani vsehoskuseny lovec zien aby si uvedomil idiociu hentych veticiek. Samy o sebe zneju tak neskutocne hlupo, ze by som sa hanbil ich povedat aj v piatej triede na zakladnej skole.Peter_Retep napísal:skusal si to vobec niekedy povedat? ak nie tak ako vies ze to nefunguje?
A vies co? Ak by na svete naozaj bolo dievca, ktore si o Tebe nebude mysliet, ze si uplny pako po tom co na nu vysolis tak stupidne frazy tak si myslim, ze ona sama mi inteligencne nestoji za to aby som sa nou dalej zapodieval.
-
Peter_Retep
VIP
fakt fasa
namiesto argumentov obrazok...chlape v zivote to budes mat tazke.
-
axxis
Addict
za prve som to hned po tom editoval a za druhe, common sense je v tomto pripade najsilnejsi argument. naozaj, ak nie si totoalny idiot tak si musis uvedomovat, ze to su veci, na ktorych sa da len smiat.Peter_Retep napísal:fakt fasanamiesto argumentov obrazok...chlape v zivote to budes mat tazke.
a ked sme u toho kto to bude mat v zivote tazke: ak hentym veciam davas co i len najmensiu sancu na uspech tak musis byt podla mna spolocnensky absloutne neschopny jedinec. (a si to skor Ty kto to bude mat v zivote tazke) zacat dialog vetou "nevies kde nachytam dazdovky?" je fakt znak cisteho alfa samca
-
Peter_Retep
VIP
takze: venujem sa tomu a uspechy mam, ver tomu ze mam
je uplne jedno co povies ale ako to povies pri interakcii s inym jedincom. ak cakas ze po nejakej vete ti hned zenska roztiahne nohy tak spolocensky slaby jedinec si tu ty kedze si nepochopil o co ide a len jeden prispevok si vytrhol z kontextu a poukazal nan (cisty populizmus)
-
axxis
Addict
Ja som nepovedal, ze po jednej vete Ti zenska ma roztiahnut nohy, ale samotny fakt, ze oslovit dievca tak infantilnymi vetami bude viest jedine k tomu, ze si o Tebe dotycna pomysli, ze si idiot. To je cele....
Budem k Tebe uprimny, ze Tvoje uspechy a neuspechy su mi totalne u prdele (
) ale ak si tie uspechy disahol tymito konkretnymi vetami tak radsej ani nechcem vediet o ake dievcata sa muselo jednat
Budem k Tebe uprimny, ze Tvoje uspechy a neuspechy su mi totalne u prdele (
-
Grim
Darca
...ale podľa mňa má axxis pravdu...tamtie vety môžu zapôsobiť akurát na tvoj objekt záujmu - 15-16 ročné pipky, ktoré nevedia, čo je odmocnina...presne tá skupina dievčat, ktoré najrýchlejšie roztiahnu nohy...
Ako by potom balili chalani ženské v minulosti keď nebol nijaký priblblý zoznam frázičiek? Pre zúfalcov to je ktorí nevedia zaujať.Treba byť spontánny.
//400 príspevok
//400 príspevok
-
Grim
Darca
...pre niektorých je ale spontánnosťou pretvárka...