Ako prestať fajčiť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
dembnr
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako prestať fajčiť

Príspevok od používateľa dembnr »

je veľmi málo takých ktorí natrvalo sa odnaučia fajčiť držím im palce
Ducky111
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ducky111 »

Fajcim uz pravidelne od puberty krabicku denne. Nielenze to strasne lezie do penazi ale to aj neskutocne nici zdravie. Chcela by som s tym seknut....ale neviem ako... :-(
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Peniaze hádž do keramického prasiatka ktoré nemá zo spodu žiadny otvor,cigarety vyhoď a povedz si nefajčím.

//Pre karmistu keby si mal pevnú voľu tak s tým prestaneš,ale neprestaneš lebo si slaboch tak si to aspoň priznaj ;)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Ma niekto skusenosti s elektronickou cigaretou?
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

"elektriku" fajčí moja teta aj bratrancova frajerka. dá sa to fajčiť aj v miestnosti lebo to nerobí žiadny smrdľavý dym. nemá to žiadny decht takže to neni až tak škodlivé ako bežná cigareta... no napriek tomu že to cmúľajú pol dňa, musia si zapáliť aj normálnu cigaretu.
Ducky111
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ducky111 »

Eru napísal:Zdravím, dúfam že tu už takáto téma nie je hľadal som a nenašiel,

Anyway, rozhodol som sa prestať fajčiť, a chcel by som sa opýtať či s tým nemáte nejaké skúsenosti a neviete mi dať nejake rady.
Je lepšie prestať fajčiť okamžite alebo postupne? Počuli ste o bio rezonancii? mate niekoho na koho to fungovalo?
ďakujem za všetky odpoveďe.
ahoj,neviem ci ti to pomoze,ale ja som vyskusala rezonanciu a nepomohlo.bola som na nej dva krat aj s kamoskou a fajcim dalej ako dovtedy.ten prvy krat,co som tam bola som vydrzala nefajcit do druheho dna,ale myslim si,ze to bolo silou mojej vole.takze aspon ja a kamoska sme vyhodili zbytocne prachy....
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ing. FijoK napísal:Ma niekto skusenosti s elektronickou cigaretou?
je to blbost, baterka nevydrzi ani cely vecer, a moj ritual je pri pive nieco tahat, takze som si vzdy dal aj normalnu bez ohladu na to, ze v elektrike som mal beznikotinovu napln
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

no ja som kedysi davno skoncil tak, ze som si uvedomil ze to stoji kopec prachov a je to aj nezdrave,
a ono to uz zo mna potom ta tuzba nejako samo opadala, samozrejme nie hned ale tak postupne, fajcil som stale menej az prestal uplne..
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Bol som na zakladke trapny chlapček niekde za krikom skrytý a povedal som si na strednej fajčit nebudem,,,,skončil som strednú vravel som si skončim strednu a prestavam ved ide to do penazí ,.,,, som na výške a čím dalej tým viac cítim že to už nejde...ak niekto pozná internátny život tak to je dosť masaker ak by som práve na intraku mal prestať ...a viem jedine to že prestať fajčiť len tak nieje také jednoduché ako si vela nefajčiarov hovorí... :smt033
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Eru napísal:Tiez mi to pride ako sarlatanstvo je dobra sprava ze to na niekoho fungovalo z prvej ruky. Ak mi k tomu povie nieco pekne este niekto tak sa na to urcite dam. potrebujem sa zabvit fyzickej chute, s tou psychickou sa uz popasujem. budem si pocitat kolko som uz usetril na cigaretach a vzdy sa na to cislo pozriem.
Hladal som na nete princip tejto vase "biorezonancie" a vsetko co som nasiel sa zacinalo tajomne znejucimi vetami o prirodnych telovych energiach a vibraciach... Dakujem, to mi staci.

Ked chces prestat fajcit, tak prestan fajcit - alebo ta snad niekto nuti?
Ja som fajcil dva roky a ked uz mi to zacinalo liezt na nervy (kedze je to v podstate dost otravny zlozvyk) tak som proste v jeden den prestal. Pred polnocou som si zapalil poslednu a hotovo. Mesiac potom som si zo zvedavosti skusil potiahnut a uprimne mi to uz prislo fest nechutne. Vodnu fajku a cigary si vsak doprajem bez problemov.

Alebo caluj za biorezonancie, samanov a carovne naplasti a nahovaraj si ako velmi to funguje. Niektorym to evidentne pomohlo...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ja tiež poznám ľudí čo po dlhom čase prestali len tak zo dňa na deň bez problému a bez kadejakých supermetód....

Možno by ti pomohlo zistit čo sa tam nachádza alebo si spočítať čo ťa to stojí...
http://melpor.hubpages.com/hub/The-Radi ... ttes-Smoke
http://www.cancer.gov/cancertopics/fact ... /cessation
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

@biorezonancia: kamarat so zenou prestali fajcit asi na 1 rok, potom znova. ja som po tom mal paradny pocit ale na druhy den abstak taky, asi ako po heroine (nezeby som dakedy dal dake tvrde drogy, ale ten abstak bol ako z ineho sveta).

v praci to su stresy a ritualy, kde sa sedi za compom cely den a sem tam sa ide na vzduch zapalit. kazdopadne mi to uz lezie na nervy a na druhej strane celkom bavi. no vyber si :)
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

No ja sa musim podelit o jednu skusenost, teda nie priamo moju, ale ide o kamarata, boli sme spolu robit v zahranici, fajcil jednu krabicku denne (niekedy aj viac ak si vypil) fajcil asi 5 rokov a zjedneho dna na druhy si povedal, ze prestane fajcit a proste uz 3 mesiace nefajci... takze do teraz som si myslel, ze to nie je len tak sa zbavit takejto zavislosti, ale moj kamarat je dokaz , ze sa da prestat z jedneho dna na druhy...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tých 20 cigariet denne nie je až tak veľa. Vraj sa to ešte stále považuje za slabú až strednú závislosť. Môj nebohý ujček vyfajčil 60 cigariet denne bez problémov a tam už problém prestať fajčiť môže byť väčší.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

60 cigariet za den je uz trosku extrem, 40/den sa da povazovat za tazkeho fajciara.

ak fajcis 60 cigariet denne, vyfajcit jednu ti trva cca 5 minut, tak sa dostavame na 5 hodin denne fajcenia, este trochu viac a denne stravis viac casu fajcenim nez nefajcenim.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

No a mna ma frajerka za 4-5 cigariet cez bezny den za tuheho fajciara :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Uz to bude skoro rok co nefajcim - fajcieval som do 10cigariet denne, najhorsie boli akcie, tam padali krabky. Kamarat a dalsi znami, ktori fajcili tu krabku denne, doporucili audioknizku, vraj im pomohla prestat http://www.amazon.co.uk/Allen-Carrs-Eas ... 0140277633
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

odporucam zacat sulat: hlavne pocas vecerov pri pive clovek sfajci ovela ovela menej :) a nie vzdy ma bavi usalat si, preto mi denne stacia aj 2... takze je mozne ze aj prestanem...
René
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa René »

ahojte, otvorim tuto temu. Kvoli zdraviu by som mal prestat fajcit. Samozrejme viem, ze musim mat volu a motivaciu. Motivaciu mam, volu nie a neviem nijako prestat..

Najde sa tu niekto podobny ako ja, kto nevedel prestat a nakoniec prestal? Viete mi dat nejake tipy? Kludne kupim nejake tabletky, zuvacky, naplaste, cokolvek.

Vdaka
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

René
mozes skusit Nicorette cukriky, zuvacky, spreje. Postupne znizovat davky ale hlavne je to o tom, ci si vnutorne rozhodnuty s tym skoncit alebo nie. Dalsia vec je: nefajcit automaticky popri inej cinnosti. Ale snazit sa uvedomovat si od zaciatku cely ten proces, vychutnavat si kazdy pohyb, kazdy nadych az do detailov. Cielom je cinnost odautomatizovat z tvojho podvedomia, robit ju vedome a tym padom ju postupne ovladnut. Kedysi som fajcil, postupne asi po 6mesiacoch sa mi iba tym pozorovanim podarilo znizit pocet vyfajcenych cigariet na minimum a neskor uplne prestat. Dnes uz cigarety nemozem citit ani z piatich metrov a drzim to takto čisto vyse 8 rokov. Hlavne neverit na to, ze nikotin je extremne navykovy a ze sa to neda a bla bla. Da sa vsetko len clovek musi chciet.
Prestat fajcit je ta najlepsia vec ktoru mozes urobit, osobne poznam viacero ludi, ktori cely zivot fajcili a mali z toho neskor obrovske zdravotne problemy /mrtvica s naslednym ciastocnym ochrnutim, druhy pripad je rakovina pluc, nechci vediet co obnasa chemoterapia /
Napísať odpoveď