mate s tym niekto skusenosti? Podarilo sa tym niekomu spravit (jedle
Je poznatelny rozdiel oproti klasickemu "old-school" vareniu ?
vdaka
precitaj si este raz co sa pytal ...si uplne mimo ....cergina napísal:http://www.najnakup.sk/Porovnaj_ostatne ... 82061.html
na tejto stranke najdes obchody kde vsade to predavaju.Staci kliknut zobrazit ceny.
Potom si uz len kup to co chces v obchode overenom zakaznikmi
to ako keby bol v teme AUTO-MOTO prispevok s nadpisom Ford Focus a chlapec sa tam pytal na nazor ludi, co ho maju, ci je to dobre auto a ake s nim maju skusenosti, a prides tam ty a napises mu ze Ford Focus sa da kupit v kazdom väčšom meste, kde ma Ford autosaloncergina napísal:Tema ma nazov:VARIC RYZE takze asi chcel varic.![]()
i ked v prispevku pisal nieco uplne ine
//autoeditácia príspevku (07 Okt 2011, 14:58)
Tema ma nazov:VARIC RYZE takze asi chcel varic.![]()
i ked v prispevku pisal nieco uplne ine

skusal si spravit lepenu ryzu ? Myslim taku, v ktorej sa da len tazko rozoznat zrnko od druheho - ktora sa pouziva napr na maki ?STomko napísal:Moja skusenost s varicom je asi taka, ze ta ryza nie je nicim vynimocne lepsia ako ked robim ryzu v rure (urcite je lepsia ako ryza varena v hrnci na sporaku).
Na druhej strane si nevyzaduje ziadnu starostlivost - hrncek ryze prebrat, premyt, zaliat 1,25 hrncekom vody (mam skusenost ze tej vody staci menej ako pri obycajnej priprave), osolit, zapnut, pockat az sa vypne. Ryza je dobra aj bez prazenia ako to obvykle robim.
Super ked si robim ryzu tak na 2 porcie.