hladam sosovky FreshLook Colors
hladam sosovky FreshLook Colors
Zdravím neviete ci vyraba FreshLook farebne sosovky aj so zakrivenim 8.3?
ak ano prosim vedeli by ste mi poslat stranku kde by som si ich mohol objednat hladal som uz skoro vsade dakujem
Re: hladam sosovky FreshLook Colors
Zdravím - obávám se, že přímo Freshlook fakt neexistují.. Jedině je tu samozřejmě možnost stejného výrobce (Ciba Vision) pod jinou značkou. Barevné Durasoft 8.3 se určitě vyrábí... .)
tam je len baby blue
ine modre sosovky so zakrivenim 8.3 nie je nevies prosim ta? ja som hladal ale nic nenasiel...
Ty Durasoft se vyrábí i "aqua" a "sapphire blue", ale co jsem se teď koukal, nenašel jsem slovenskou stránku, kde by byly aktuálně v prodeji ( tady o nich aspoň "ví").
Vím taky o Acuvue ( našel jsem je i na těch samých stránkách - tady ); ty jsou tedy jen tónovací... Ale nakonec by určitě něco vhodného mělo jít sehnat
Vím taky o Acuvue ( našel jsem je i na těch samých stránkách - tady ); ty jsou tedy jen tónovací... Ale nakonec by určitě něco vhodného mělo jít sehnat
sú tonovacie a krycie nasiel som ich ale 31e na mesiac a 31e na 3 mesiace je trosku rozdiel sa opitam este svojej ocnej ci by mi nedala na test tie 8.6 ky... inak diky...