FC Barcelona - Real Madrid Bakalarska praca

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Deco
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

FC Barcelona - Real Madrid Bakalarska praca

Príspevok od používateľa Deco »

Caute, potreboval by som pomoc, robim bakalarku na temu "Real Madrid a FC Barcelona ako jedinecne priklady spolkov v sucasnom profesionalnom futbale" a potreboval by som poradit nejake pramene. Mam statuty FC Barcelona aj Realu Madrid, ale s inou literaturov je to tazsie. Hlavne mi ide o vnutornu strukturu klubov, urcite pravne postavenie tychto klubov a pod., resp. nieco o profesionalnych kluboch vseobecne, hlavne s ohladom na pravnu stranku. Za akukolvek pomoc budem vdacny.
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: FC Barcelona - Real Madrid Bakalarska praca

Príspevok od používateľa beardie »

len tak pre info, aka je to pls skola?
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:len tak pre info, aka je to pls skola?
pravnicka fakulta
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

skola?
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:skola?
Trnavska univerzita
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

to ty ci mi robime tu pracu... chod do nejakej spanielskej kniznice a makaj... inac to nevidim...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

pozri si film/dokument "Real je nasa vasen", je tam zdokumentovany prave zapas Real - Barca
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:to ty ci mi robime tu pracu... chod do nejakej spanielskej kniznice a makaj... inac to nevidim...
Nikoho tu neziadam aby to pisal za mna. V cechach a na slovensku co viem, tak vysla len jedina kniha tykajuca sa tejto temy, preto som sa sem obratil s prosbou o pomoc, ci sa niekto nenajde, kto nahodou nepozna nejaku literaturu, pretoze mi mohlo nieco uniknut. Nepotrebujem aby mi tu niekto nieco vyhladaval. Vies, porad mi,napis mi sem, podakujem sa ti. Nevies, nepis, citaj ine temy. Snadl tu na fore mozem este poprosit o pomoc.

Pre k-, nabuduce sa aspon podpis. A ak chces vediet, ta tema ma okrem nazvu velmi malo spolocne s futbalom, ide tam hlavne o ine veci, na to si sa ma mohol spytat najskor v ss az potom mi udelit -
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nečakaj, že tu zožneš úspech s takou témou. Na hojku sa úspech ráta mierou úspešnosti v IT oblasti.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

begbeee dobre povedal, ze tu skor v IT, co je iste...

ja som chcel povedat, ze ked niekto je v tretom na vyske, vyberie si taku pracu o ktorej vie malo co, tak nech sa trapi sam.... to ako keby ja som prisiel a pytal od Vas ako sa sprava pyroxen v zemskom plasti...

byt na tvojom mieste, okamzite zmenim temu tvojej prace, lebo ak nevies po spanielsky tak k dobrej literature sa asi nedostanes... este mozno nieco v anglictine by si mozno nasiel...

CheZteR ti poradil, film dokument... :O bakalarska praca... ani v zlom sne...
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Retne: ja zas toho o danej teme viem hodne. Ono kopec ludi si tu mysli, ze to je futbalova tema, ale s futbalom to ma okrem nazvu malo spolocneho. Ide tam hlavne o zakladne pravo ludi na zdruzovanie sa. Preto to slovo "spolky" v nazve. Preto, co sa tyka literatury, tak mam z coho cerpat, pretoze o zdruzovacom prave je dost literatury. Ja len som chcel vediet, ci nahodou niekto kto sa zaujima viac o sport, sportovy management, sportove pravo a pod. necital nejaku literaturu, ktoru by mohol aj mne odporucit. Ked nie tak v poho, kludne napisem nech admin temu uzamkne. A nepotrebujem aby to pisal niekto za mna, trapil som sa v skole sam, sam som spravil vsety skusky, tak si aj sam spravim bakalarku. Ale nikto uceny z neba nepadol, takze som sa sem obratil len s malou prosbou o pomoc.
Napísať odpoveď