Kvalifikácia na EURO 2012
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kvalifikácia na EURO 2012
tipujem prehru, v prípade spomínaného šťastia remízu
Jedine jak môžme vyhrať je tak že si každy Rusky hráč da pred zápasom pol litra vodky....
-
senator8008
Light Star
Teda toto milujem na nás Slovákoch, po jednom posranom polčase sa hneď všetci vzdávajú a tvrdia že sme neschopný. Pamätáte na Poľsko? Pamätáte na Taliansko? Pred oboma zápasmi sme sa herne trápili. Vtedy bola hrozná celá hra čo sa o dnešnej, ak sa pozrieme na posledné tri zápasy nedá povedať. My sa teraz trápime iba v koncovke, tak isto ako Rusi. Ani oni nevedeli Írom streliť gól aj keď boli jasne lepší. Ja budem veriť vo výhru aj keby sme mal za sebou dva debakle od San Marína a Andorry. A našim budem fandiť vždy aj keby sme končili na posledných miestach tabuľky.
Bude to zaujimve ale vyhramee! 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
lenže ty si mýliš pojmy. Nepýtal sa čo chceme, ale čo si myslíme. Ja im tiež fandím, a chcem aby vyhrali. Budem ich povzbudzovať a držať im palce. Ale objektívne si myslím že prehráme alebo remízujemesenator8008 napísal:Teda toto milujem na nás Slovákoch, po jednom posranom polčase sa hneď všetci vzdávajú a tvrdia že sme neschopný. Pamätáte na Poľsko? Pamätáte na Taliansko? Pred oboma zápasmi sme sa herne trápili. Vtedy bola hrozná celá hra čo sa o dnešnej, ak sa pozrieme na posledné tri zápasy nedá povedať. My sa teraz trápime iba v koncovke, tak isto ako Rusi. Ani oni nevedeli Írom streliť gól aj keď boli jasne lepší. Ja budem veriť vo výhru aj keby sme mal za sebou dva debakle od San Marína a Andorry. A našim budem fandiť vždy aj keby sme končili na posledných miestach tabuľky.
-
17
Light Professional
Len jedno slovo: FAIL.
-
senator8008
Light Star
Prehrať s Ruskom 1:0 je FAIL?17 napísal:Len jedno slovo: FAIL.
-
17
Light Professional
Posledne kvazi vykony nasej repre, to je FAIL. Hotova groteska.
Dalsi FAIL su hraci, ktori nosia reprezentacny dres, menovite: Karhan (za zasluhy by hrat nemal), Durica (komik), Sebo, Guede (obaja wtf?!).
Dalsi FAIL su hraci, ktori nosia reprezentacny dres, menovite: Karhan (za zasluhy by hrat nemal), Durica (komik), Sebo, Guede (obaja wtf?!).
-
mirak2
Hardcore addict
v minulej kvalde na MS sme davali goly zo vsetkeho, v tejto tusim, ze ani do prazdnej by sa to nevoslo. neviem ako inac to zhodnotit.
No coment
Kandidat debil roka: Durica
najlepsie z celeho zapasu bolo asi to ako drblo svetlo pri rozhovore 
-
senator8008
Light Star
Teraz nechápem prečo práve Ďurica. To ako za ten teč?erik25 napísal:No comentKandidat debil roka: Durica
najlepsie z celeho zapasu bolo asi to ako drblo svetlo pri rozhovore
-
Georgeo88
Light Star
Nemôžem si pomôcť ale Weiss: Tak ti treba!Aj ked sme nehrali az tak zle hlavne v prvom polčase,opäť sme boli jalový.Neviem či sa mám smiať alebo plakať,no je vidieť,že Weissova taktika je o nicom.Weiss si to teraz všetko pekne vyžere(hlavne to vyhlásenie o góle
).
Za tec?!, ved Durica si dal dokopy viac vlastnych golov ako cela repre za 10 rokov... mantaGsenator8008 napísal:
Teraz nechápem prečo práve Ďurica. To ako za ten teč?
a este bude plakat, ze mu povedal Sirokov, ze je vidlak z dediny...
http://sport.aktuality.sk/clanok/119685 ... -z-dediny/
a nehovoriac hamcikovi, nasej velkej "hviezde" co ho v zapase ani vidno nebolo...
-
senator8008
Light Star
Hamšíka nebolo vidieť? Veď v prvom polčase to bol najlepší hráč na ihrisku ale v druhom polčase ho strážil Denisov. Ale aspoň je vidieť koľko odborníkov a trénerov na Slovensku máme.Meken napísal:
Za tec?!, ved Durica si dal dokopy viac vlastnych golov ako cela repre za 10 rokov... mantaG
a este bude plakat, ze mu povedal Sirokov, ze je vidlak z dediny...
http://sport.aktuality.sk/clanok/119685 ... -z-dediny/
a nehovoriac hamcikovi, nasej velkej "hviezde" co ho v zapase ani vidno nebolo...
EDIT: Dík za zníženú karmu aj keď neviem začo keďže ja som nikoho neurážal.
kaslat nato, ved sme vedeli ze to takto dopadne no ja urcite a dalsi okolo mna. vobec ma to neprekvapuje.
-
Sagittarius
Guru
-
senator8008
Light Star
Sám som písal v diskusii toho článku nech autor aj napíše nejaké možnosti na náhradu Weissa, no neodpísal. Lebo ja fakt nevidím nikoho kto by ho mohol nahradiť.
-
Sagittarius
Guru
Nehovorím, že má Weiss rovno odstúpiť, ale napr. Radolský, Griga, Vrba. 
-
senator8008
Light Star
Ak si myslíš že by boli oni lepší tak ok. No fakt tomu nejako neverím. Podľa mňa ak by prišiel nový tréner, tak (ako v minulosti) po štyroch zápasoch na kvalifikácie na MS 2014 môžme hľadať nového trénera a takisto sa pripravovať na EURO 2016.Sagittarius napísal:Nehovorím, že má Weiss rovno odstúpiť, ale napr. Radolský, Griga, Vrba.