Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
-
Peter_Retep
VIP
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
cold rain to nadherne opisal spolu s javatarom. doplnim: za davnych cias som bol aj ja trtko co mal zensku len ako *.jpeg. zmenil som svoj pristup k zenam, vztahom, obliekaniu....zmenil som svoju osobnost k comu mi pick up pomohol. ano bol som nauceny nejake frazy - prosto zaciatocnik ale teraz uz neriesim co poviem proste ide to same. dalej dolezita esencia pickupu je neverbalna komunikacia - 50% uspechu...uz len ako vojdes napr do klubu, ako stojis ako komunikujes s ludmi je dolezita vec, vyuzitelna nielen v pickupe ale aj v pracovnom zivote (niektori vedia ze som pravnik a fakt moc mi pomohlo sebavedome vystupovanie - pri jednani so sudom alebo policiou, klientom atd.) ja to beriem ako zivotny styl - baby nezneuzivam, naopak drzim sa filozofie ze zenu sa snazim nechat v este lepsom stave v akom som ju nasiel.
taktiez pickup mi pomohol pochopit veci ako napr. ked baba hovori ne ne ne. v minulosti by som si povedal ok ked nie tak nie. to je uplny bullshit - baby vtedy testuju ci si naozaj chlap a stojis si za tym alebo si babovka - aj tu mi pick up pomohol.
prirovnanie k sportu: napr. ronaldinho v mladosti bol futbalovy boh ktory sa narodil s talentom, zatial co taky zidane mal za svojim talentom roky treningu. a presne o tom to je: niekto sa s talentom baby balit narodi, iny to potrebuje trenovat a zlepsovat sa v tom.
taktiez pickup mi pomohol pochopit veci ako napr. ked baba hovori ne ne ne. v minulosti by som si povedal ok ked nie tak nie. to je uplny bullshit - baby vtedy testuju ci si naozaj chlap a stojis si za tym alebo si babovka - aj tu mi pick up pomohol.
prirovnanie k sportu: napr. ronaldinho v mladosti bol futbalovy boh ktory sa narodil s talentom, zatial co taky zidane mal za svojim talentom roky treningu. a presne o tom to je: niekto sa s talentom baby balit narodi, iny to potrebuje trenovat a zlepsovat sa v tom.
-
Bombo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Pridam aj ja nieco z mojich skusenosti. nedavno sme mali akciu kde bolo dokopy 1400ludi cize bolo z coho vyberat. oslovil som aspon 30 dievcat, samozrejme zo zaciatku troska nervozita ale neskor sa to rozbehlo. dost dievcat ma odmietlo lebo boli zadane alebo nemali zaujem, no na druhej strane som natrafil aj na take co som zrejme zaujal. Hlavne bola sranda, dokonca mi jedno dievca dalo pivo
vela chlapov sa boji odmietnutia no ale treba sa vzchopit, ziadna za vami nepride sama, je to na vas. Stalo sa mi ze baba isla okolo, ani som si nevsimol ze drzi za ruku frajera, oslovil som ju a v tom som si to vsimol, uuups
a nic sa mi nestalo, tak uz neviem coho sa bojite 
hlavne sa nenechajte znepokojit tym co sa deje okolo vas, najlepsia zabava musi byt vzdy tam kam sa pohnete, takisto robte veci len s vasim zamerom, nerobte veci preto aby ste sa zapacili, a je toho vela...
hlavne sa nenechajte znepokojit tym co sa deje okolo vas, najlepsia zabava musi byt vzdy tam kam sa pohnete, takisto robte veci len s vasim zamerom, nerobte veci preto aby ste sa zapacili, a je toho vela...
toto sa mi páči 
"Keby ťa pozvem na večeru, bola by tvoja odpoveď taká istá, ako odpoveď na túto otázku?"
"Keby ťa pozvem na večeru, bola by tvoja odpoveď taká istá, ako odpoveď na túto otázku?"
Have.Fun: odkial to mas?? To je dobre, len podla mna to vela dievcat nepochopi... 
Už ani neviem, na nejakom zahraničnom fóre som to čítal tuším a tak sa mi to zapáčilo, že som si to musel zapísať 
-
javatar
Hardcore addict
Have.fun: je to dobry test inteligencie a podla mna dobra otvaracia fraza pre zeny co maju nieco v hlavach... a ak je aj sikovna tak na teba zmurkne a odpovie: "mozno"
osobne davam za pravdu axxisovi a myslim si priblizne to iste co napisal.
Dalej by som dodal asi tolkoto:Nie kazdy pochopil, ze
cely ten poprask okolo metod "pick-up-ismu" ma korene v komercnej sfere a je to do urcitej miery
iba podvod. V zahranici hlavne v USA, su desiatky roznych samozvanych "majstrov" v baleni zien
a ti robia drahe prednasky, vydavaju knihy a DVDcka zo svojimi radami. Takze je to cele iba o tom,
ze niekto kto je dobry rečník a kouč sa nauci nejake tie psychologicke zaklady komunikacie a nasledne
to predava dalej ako zaruceny sposob ako ziskat zenu. Je to iste ako ked dochodcov nazenu do kulturaku a 3 hodiny im do hlavy vtlkaju ze ake su tie "hrnce za 1000€ vynikajuce".
Vsetky tie: vetičky, frazičky, postupy ze kedy sa spytat aku hudbu pocuva, alebo ci ma radsej psa ako macku,proste hrat sa na niekoho cim clovek nie je, su ucinne iba na zenu ktoru by ten dotycny zbalil tak ci tak aj bez toho celeho cirkusu, lebo jej je proste sympaticky. Je dost mozne ze tieto veci funguju na pubertiacky do cca.18-20rokov veku, ale to uz neviem posudit nakolko sa v tejto vekovej kategorii uz dlhsie nepohybujem.
Normalni chlap ktori uspesne skoncil pubertu, dokaze celkom prirodzene komunikovat s opacnym pohlavim a pokial mu to nejde, tak nech chodi viacej do spolocnosti a pozoruje ako to chodi, nech
sa necha vtiahnut atmosferou a skor ci neskor to pojde aj same. Este by som ale podotkol jednu vec, o ktorej vsetcia vedia ale malokto je ochotny priznat nahlas a to je socialny status dotycneho.
Velka cast zien a nemusia to byt ani zdaleka nejake zlatokopky alebo k*rvicky, dava prednost muzom ktori vdaka svojej sikovnosti su na vyssom socialnom statuse ako je priemer v danej spolocnosti. Tj. urcite lahsie zbali zenu niekto kto je uspesnym chlapom ako nejaky zufalec, pretoze uspech je prijemny a pozitivny.
Dalej by som dodal asi tolkoto:Nie kazdy pochopil, ze
cely ten poprask okolo metod "pick-up-ismu" ma korene v komercnej sfere a je to do urcitej miery
iba podvod. V zahranici hlavne v USA, su desiatky roznych samozvanych "majstrov" v baleni zien
a ti robia drahe prednasky, vydavaju knihy a DVDcka zo svojimi radami. Takze je to cele iba o tom,
ze niekto kto je dobry rečník a kouč sa nauci nejake tie psychologicke zaklady komunikacie a nasledne
to predava dalej ako zaruceny sposob ako ziskat zenu. Je to iste ako ked dochodcov nazenu do kulturaku a 3 hodiny im do hlavy vtlkaju ze ake su tie "hrnce za 1000€ vynikajuce".
Vsetky tie: vetičky, frazičky, postupy ze kedy sa spytat aku hudbu pocuva, alebo ci ma radsej psa ako macku,proste hrat sa na niekoho cim clovek nie je, su ucinne iba na zenu ktoru by ten dotycny zbalil tak ci tak aj bez toho celeho cirkusu, lebo jej je proste sympaticky. Je dost mozne ze tieto veci funguju na pubertiacky do cca.18-20rokov veku, ale to uz neviem posudit nakolko sa v tejto vekovej kategorii uz dlhsie nepohybujem.
Normalni chlap ktori uspesne skoncil pubertu, dokaze celkom prirodzene komunikovat s opacnym pohlavim a pokial mu to nejde, tak nech chodi viacej do spolocnosti a pozoruje ako to chodi, nech
sa necha vtiahnut atmosferou a skor ci neskor to pojde aj same. Este by som ale podotkol jednu vec, o ktorej vsetcia vedia ale malokto je ochotny priznat nahlas a to je socialny status dotycneho.
Velka cast zien a nemusia to byt ani zdaleka nejake zlatokopky alebo k*rvicky, dava prednost muzom ktori vdaka svojej sikovnosti su na vyssom socialnom statuse ako je priemer v danej spolocnosti. Tj. urcite lahsie zbali zenu niekto kto je uspesnym chlapom ako nejaky zufalec, pretoze uspech je prijemny a pozitivny.
-
Bombo
Light Star
gogo956: v tejto teme su ozajstne sr**ky ktore sa ozajstnemu pickupu zdaleka nepriblizuju. Najdi si kvalitny produkt od uznavaneho ,,majstra" a zmenis nazor. Pickup vobec nie je o tom aby ta naucil frazicky ktore pouzivas, ale ukaze ti iny pohlad na vec. Povedal by som ze ti otvori oci a uvedomis si veci ktore si doteraz vedel ale nevnimal si ich.
Bombo
pokial niekto nevie napr. komunikovat zo zenami, tak mu velmi nepomoze ked si precita knihu o komunikacii alebo od niekoho dostane ohladom toho rady. Jedine co mu pomoze je, ze bude nazivo
trenovat, rozpravat sa zo zenami, proste prax. Ako hovoril uz ujo Goethe: "Šediva je vsetka teoria, ale
zeleny je strom zivota".
pokial niekto nevie napr. komunikovat zo zenami, tak mu velmi nepomoze ked si precita knihu o komunikacii alebo od niekoho dostane ohladom toho rady. Jedine co mu pomoze je, ze bude nazivo
trenovat, rozpravat sa zo zenami, proste prax. Ako hovoril uz ujo Goethe: "Šediva je vsetka teoria, ale
zeleny je strom zivota".
-
Bombo
Light Star
s tym suhlasim, no mozno mame iny pohlad na to co berieme ako pickup, ja som mal na mysli tych ozajstnych guruov ktori objasnia vela veci ako a preco funguju .. mne osobne to fakt pomohlo a uz chapem preco su niektore veci tak ako su..bolo by to nadlho 
Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Tak nam odporuc neaku stranku alebo nieco podobne 
-
Bombo
Light Star
no jednoznacne je to bitseduce, hod to gugla
momentalne je to plne, ale da sa tam dostat, len treba trpezlivost
Tak som sa začal trocha hrať aj ja
trochu som si niečo prečítal, skúšam a zatiaľ je úspešnosť dosť vysoká. 
No neviem aký otvarak použiť na babu v klubu napr keď je pri bare(surovo ju na niečo pozvať, or?). V piatok ideme na jednu párty kde bude dosť veľa opitých báb, tak prečo to nevyužiť
(bavíme sa o 16 a 17-kach)
No neviem aký otvarak použiť na babu v klubu napr keď je pri bare(surovo ju na niečo pozvať, or?). V piatok ideme na jednu párty kde bude dosť veľa opitých báb, tak prečo to nevyužiť
hneď pozývať na drink asi nie, to by si sa nedoplatil keby každú babu pri bare ktorú chceš osloviť aj pozveš na niečo... kluby sú väčšinou hlučné a nepočuješ vlastného slova, tak najlepší by bol nejaký jednoduchý a nie dlhý opener, napr. sa môžeš spýtať či čaká v rade, či tam chodí často, alebo niečo v tom zmysle
no no presne, neaky krátky opener no nič nemôžem vymyslieť (niečo originálne) najlepšie bude asi s tým radom alebo ju rovno zavolať si zatancovať 
-
qwerty-xyz
opener na diskoteke ked mas gule.
--- So znechutenym pohladom sa predierat okolo nej ku baru. Nasledne znechutene povedat, jezisi uhni, holka. Nasledne na teba bud vyleti alebo bude divne zazerat. Nasledne uplne zmenis pristup milo sa usmejes a okamzite zacnes ze sa ospravedlnujes ale rad by si sa spytal co robi taka pekna holka pri bare a netancuje na parkete, vraj sa odtialto vracias a ze su tam same zle baby tak si si radsej siel jedneho dat, znova sa ospravedlnis za svoje predchadzajuce spravanie a na oplatku sa spytas ci jej nieco mozes vziat, alebo ci by nesla potancovat alebo rozbehnes konverzaciu s kym tu je a tak. KED TO STIHNES tak sa to da, odskusane overene. (ten zmeneny pristup, tam sa treba tvarit tak inteligentne nie ako uchyl ....)
Praktiky balenia nasich niektorych ALFA S, su mi vsak stale zahadou, strucny popis je, ze o nom kazdy vie ze je vraj desne super, pride v znackovych rifliach a koseli, uplne inak obleceny ako ostatny, doslova ziari, kupi si palenku do vwhiskaca -- pohar, a pomaly upija a pozoruje obet, nasledne polozi pohar a ide za nou, potom co si dievca vsima ze ju pozoruje, jeho uspesnost je 100% tna, aspon co ja viem, neviem co tam vsetko este robi, ale iste je ze proste vsetky by takeho chceli, ... pokial mu to ja neprekazim, do 10 minut sa s nou divoko oblizuje a berie ju prec, bavime sa o slecnach nad 25 .... rokov
--- So znechutenym pohladom sa predierat okolo nej ku baru. Nasledne znechutene povedat, jezisi uhni, holka. Nasledne na teba bud vyleti alebo bude divne zazerat. Nasledne uplne zmenis pristup milo sa usmejes a okamzite zacnes ze sa ospravedlnujes ale rad by si sa spytal co robi taka pekna holka pri bare a netancuje na parkete, vraj sa odtialto vracias a ze su tam same zle baby tak si si radsej siel jedneho dat, znova sa ospravedlnis za svoje predchadzajuce spravanie a na oplatku sa spytas ci jej nieco mozes vziat, alebo ci by nesla potancovat alebo rozbehnes konverzaciu s kym tu je a tak. KED TO STIHNES tak sa to da, odskusane overene. (ten zmeneny pristup, tam sa treba tvarit tak inteligentne nie ako uchyl ....)
Filipito
a mozem sa spytat, co konkretne znamena ta "dost vysoka uspesnost"? lebo opisujes to tak tajomne
a nejasne, ze si pod tym predstavujem vysledky minimalne na urovni:" povies abrakadrabra a vrhaju sa ne teba vsetky zeny okolo baru, strhavajuc zo seba saty, s tuzbou rozdat si to hned na barovom pulte.."
p.s. ak si niekto mysli ze normalna zena /nemyslim nejake pubertalne deti/ si vybera chlapa podla toho co jej povie, alebo ake frazicky na nu vybali, tak je na omyle. Maximalne tak docieli toho ze dotycna sa na nom dobre bavi ze ako sa chudak snazi trepat debiliny a este si o sebe mysli ze je nejake Alfa Samec. Pozornost na chvilu ziska, ale nie s takym vysledkom ako by si prial..
a mozem sa spytat, co konkretne znamena ta "dost vysoka uspesnost"? lebo opisujes to tak tajomne
a nejasne, ze si pod tym predstavujem vysledky minimalne na urovni:" povies abrakadrabra a vrhaju sa ne teba vsetky zeny okolo baru, strhavajuc zo seba saty, s tuzbou rozdat si to hned na barovom pulte.."
p.s. ak si niekto mysli ze normalna zena /nemyslim nejake pubertalne deti/ si vybera chlapa podla toho co jej povie, alebo ake frazicky na nu vybali, tak je na omyle. Maximalne tak docieli toho ze dotycna sa na nom dobre bavi ze ako sa chudak snazi trepat debiliny a este si o sebe mysli ze je nejake Alfa Samec. Pozornost na chvilu ziska, ale nie s takym vysledkom ako by si prial..
Filipito, veď to je najľahšie vždy to prispôsobiť situácii (snáď aj ako baba môžem poradiť
).
z toho Qwertyho začiatku radšej vynechaj tú namosúrenosť
ono, keby tam napr. hrá živá kapela, tak začneš tým, ako sa jej páči a začneš rozhovor o iných kapelách, hudbe, s kým tam je, či tam chodí často....
Inak najľahšie sa snáď ľudia bavia na zástavkach MHD, už len stačí sa spýtať, či ide najbližší autobus tam a tam a už idú otázky a ty kam ideš, a kam chodíš do školy.....
sranda je, ako som bola u zubára a chudák chalan (tak pod 30) vyzeral vyplašenejší než ja, síce vedel to zamaskovať a začal takými otázkami, že keby nie je zúfalý z toho, že mu idú trhať zub, tak by som rozmýšľala, že je trošička dotieravý (teda osobné otázky, že či ma doviezol frajer, kde bývam atd... no ako ja viem, že mu o nič nešlo, tak som to brala v pohode). takto som dokonca rozmýšľala, či ho nemám začať utešovať, aby sa toľko nebál.
z toho Qwertyho začiatku radšej vynechaj tú namosúrenosť
Inak najľahšie sa snáď ľudia bavia na zástavkach MHD, už len stačí sa spýtať, či ide najbližší autobus tam a tam a už idú otázky a ty kam ideš, a kam chodíš do školy.....
sranda je, ako som bola u zubára a chudák chalan (tak pod 30) vyzeral vyplašenejší než ja, síce vedel to zamaskovať a začal takými otázkami, že keby nie je zúfalý z toho, že mu idú trhať zub, tak by som rozmýšľala, že je trošička dotieravý (teda osobné otázky, že či ma doviezol frajer, kde bývam atd... no ako ja viem, že mu o nič nešlo, tak som to brala v pohode). takto som dokonca rozmýšľala, či ho nemám začať utešovať, aby sa toľko nebál.
-
Grim
Darca
qwerty - osobne dost pochybujem o tvojich schopnostiach v tejto oblasti. Vychádzajúc z faktu, že si tu ešte pred nejakou dobou vyplakával, ako ťa ženy nechcú v spolupráci s tým, aký máš na ženy názor. Daľšia vec, ktorú nesmiem zabudnúť spomenúť je fakt, že človek (čiže aj žena) si vytvorí názor na človeka v priebehu pol minúty (optimisti tvrdia, že na to majú až 120 sekúnd)...a keď ty k nej prídeš a ešte ju aj urazíš, utvorí si názor podľa prvej spomienky na teba, ktorá podľa tvojho opisu nieje nijak pozitívna. V princípe platí, že človek si najviac pamätá prvé a posledné sekundy zo stretnutia a tie sú potom tou najintenzívnejšou spomnienkou. A ty si myslíš, že je múdre túto intenzívnu spomienku napĺňať negatívnymi emóciami?...
proste úspešnosť dosť vysoká som možno prehnalgogo956 napísal:Filipito
![]()
![]()
no a o tom že či na pubertálnu holku zaberie to čo jej ako prvé povieš by som polemizoval, imho dosť závisi aj od toho, čo z toho že príde pekny típek keď sa hanbí a nevie komunikovať?
(kokos teraz to čítam po sebe a pripadá mi to ako keby som robil reklamu na neaký produkt, lol)