Aké chladiace podložky sú najlepšie
Rozmýšľal som nad Zalman NC2500Plushttp://www.alza.sk/zalman-zm-nc2500-plus-d181020.htm čo na ňu hovoríte?
Aké ma Podla vás plusy a mínusy?
Neviete či má dostupné aj externé napájanie? (do zásuvky )
Mám 15,6 palcový notebook.
Ďakujem
taku podlozku mam doma.. externe napajanie nema.. no zial bohu mojmu noteboku nepomohla teplota sa znizila o par stupnov cize pre mna vyhodene peniaze.
Videl som na nete test tej podložky a vyšla ako výťaz, tak asi by som ju aj odporúčal.
Ale podľa mňa treba zvážiť či takú podložku naozaj potrebuješm či ti nebudestačiť ak nejaká lacnejšia.
Ako vidím toto nemá žiadny zmysel tu písať (4 dni bez akejkoľvek odpovedi) Spoiler
tuning1114 napísal:(Pri zaťažení procesoru do 30% -Prehľadanie internetu a tak)
v lete okolo 65°C a viac (to zodpovedá okolo 3000 RPM vetráku) - nechcem ten vetrák tak hnať
v zime je to ok okolo 45 až 55°C (iba 2000 až 2400 RPM)
Môj notebook beží okolo 8 hodín denne,niekedy viac niekedy menej.
Proste neni to úplne ok (v lete)
A pôvodná otázka bola aké mate s tou podložkou (Zalman NC2500 Plus) skúsenosti alebo prípadne aké podložky sú účinne resp. ktoré mate a ste s nimi spokojný (na hlučnosti vôbec nezáleží) Prvoradý je chladiaci účinok a sklon
a keby niečo,nechcem podložku len kvôli chladeniu ale aj kvôli sklonu lepšie sa vtedy píše
ja ti moc neporadim moj nazor ze tu podlozku vyuzivam spokojnost asi taka zda sa mi trochu velka ale inac sedi na nej notebook dobre ale kedze mi nesluzi ako mala kupoval som preto aby ochladila pc tak niesom spokojny. ja osobne by som ju neodporucal tod moj nazor