Magicka

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Neuralizer
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Magicka

Príspevok od používateľa Neuralizer »

na steame si mozes zahrat demo, tam zistis vsetko...nieje tam inventar, ani levele sa neziskavaju....ale su tam rozne predmety a milion druhov spellov ktore mozes pouzit 6 sposobmi tusim...doporucujem to demo fakt
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

urcite skusim a ked bude akcia tak aj asi kupim
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Jediný prvok tých zbierania itemov je zbraň a palica. Každá róba má základne inú palicu a inú zbraň. Palice a zbrane môžeš zobrať od zabitých nepriateľov, no nemáš inventár, tak svoju doterajšiu postava hodí na zem a vezme novú. Palice mávajú aktívnu (napríklad vystrelí arcaneball a pod.) a / alebo pasívnu funkciu (rôzne resistancie voči elementom a pod.). Niektoré palice sú fakt vynikajúce. Napríklad ja som najviac používal tú, ktorá umožní kúzliť "večné" lúče (samé o sebe trvajú len pár sekúnd).

Ak si však zobral nejakú vec od nepriateľa a zomrieš, tak tie veci ostanú pri tvojej mŕtvole a oživíš sa so základnou zostavou vecí patriacich k tvojej róbe. Čiže ak chceš znova tú vec, tak si ju musíš vziať od svojej mŕtvoly. :D

//autoeditácia príspevku (23 Nov 2011, 11:54)
Nedávno vyšiel veľký engine update, po ktorom je hra podstatne stabilnejšia, bolo odstránených veľa bugov.

Chystá sa ďalšie väčšie DLC s názvom The Stars Are Left (tématicky určené do tvorby H. P. Lovecrafta - amerického autora sci-fi, fantasy a hororov)

MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

prečo sa mi nejde pripojiť k žiadnej online hre? píše mi authentication failed. samozrejme originál
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Ťažko, skús reštartovať hru. a znova sa napojiť Ak problém pretrváva, tak ten Authentification Error je tak povediac univerzálna chyba. Či sa to jedná od firewallu, až po nevie sa čo. Je aj možné, že host má pirátsku verziu, ktorá je staršia, tým pádom ťa nepripojí a rozbeháva to cez steam ID dema.

Najlepšie je to hrať s priateľmi, ktorých poznáš a ktorí to vedia hrať. Zlý hráč je skôr nepriateľ, keďže ti bude všetko len kaziť.

Mimochodom aj Magicka a jej DLCčka sú v jesennom výpredaji so zľavou :)

//autoeditácia príspevku (30 Nov 2011, 9:54)
Dnes vyslo doposiaľ najväčšie DLC Stars Are Left. Cena je 5.99 Eur, takže ja radšej počkám na vianočný výpredaj :D

Zároveň vyšli aj 2 item packy, ktoré sa dajú aktivovať na Challenge / PVP mapách. (Holiday Spirit Item Pack a Horror Props Item Pack)
Napísať odpoveď