GTA 4
Re: GTA 4
Pridávam ďalšie video z icenhanceru už sa mi zdá byť lepšie nie také skoro šedivé .
Patch 1.0.4.0
Configurácia stiahnutá z gta.cz ale našiel som nejaku dalšiu ale snou sa mi už nechce robiť video a šlo mi to tak na 45-55FPS na nastaveniach čo sú tam ešte skúsim benchmark
Patch 1.0.4.0
Configurácia stiahnutá z gta.cz ale našiel som nejaku dalšiu ale snou sa mi už nechce robiť video a šlo mi to tak na 45-55FPS na nastaveniach čo sú tam ešte skúsim benchmark
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
chyba bude tumaroferik napísal:Cavte ludia chcel som sa spytat ako si zahrat v gta 4 episodu z liberty city. Hru som si kupil od kamarata no asi mam nieco s cd-romkou tak som chcel vediet ci sa to neda nejak inak. Kamarat mi ju stiahol z netu takze nemam original.
Dakujem
tato hra je na dvdasi mam nieco s cd-romkou
Zaujimavy clanok o minimape a jej vplyve na gameplay:
http://kotaku.com/5828760/youve-been-pl ... a-iv-wrong
http://kotaku.com/5828760/youve-been-pl ... a-iv-wrong
-
Daggertail
Light Professional
co sa ti na tom nepaci, ved je to vcelku fajn 
-
fycke
Light Expert
Zdravim. Ludia uz dlhsiu dobu sa pokusam dat model do GTA IV cez program SPARK.. raz mi aj hodilo aj to slo, len ten handling,vehicle.ide, nejako nezakonfigurovalo, potom mi spadla hra a tak dalej..pls poradte nejaky dobry program na kladanie modelov. A este aj sa chcem opytat. Jestvuju nejake patche alebo co, co pomenia grafiku v hre a vizera to realnejsie? Videl som par videji. Diqy vopred....
-
MichalkoOo
Zablokovaný
s tým tvojim celeronom a 9500GT nikdy nebude GTAIV hrateľné. Keby si nebol také strašné decko môžeš aspoň na brigádu..
A nauč sa písať.
A nauč sa písať.
-
lekoklatik
VIP
A teraz úplne vážne, až na veľmi málo momentov je tá kamera proste parádna kks!!! Ale ozaj ozaj. Je to miestami až moc, zbytočne moc dlhé a 3x je tam nelogický strih + po tom terminátorovi (hudba) tam ten assassins creed (hudba) moc nesadlo, ale potom sa to dobre rozbehlo a dobehlo.janulko napísal:
do sukromnej spravy mi prosim piste vsetky vulgarizmy, urazky, invektiva a občas nejake pochvaly, aby sme nespamovali forumdakujem
A koniec ozaj FTW!
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nauč sa čítať a ešte raz si prečítaj čo som napísal. A počúvaj pani učiteľky.