tu je video na nom je ten jump... 1:19 do 1:23 ,pls poraďte
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
1 jadrovy,AMD .. mam dost stary pc aj ked som nieco dokupoval...ale zasadne podla mna je net mam wifi a este aj brat ma tiez a sme na jednom routri...cize bud natiahnem kabel alebo kupim router
... ale nejak sa mi podarilo zlepsit tie lagy (k lepsiemu)......chcel by som sa opitat ako sa vola tento jump ... http://www.youtube.com/watch?v=T9rqOodqso0
-
17
Light Professional
Z toho popisu, ze ti "trha mys" som sa domnieval, ze by mohlo ist o problem dual core pri AMD procakoch (sam ho mam) a riesenim by bol AMD Dual Core Optimizer. Ale nakolko mas len 1-jadrovy, je to pre teba bezpredmetne.
mys som vyriešil... zastavil som service ATi Hotkey Poller ... Start - Spustit - Service - ATi Hotkey Poller (odskrtnut) iba pre ATI ..odporucam aj iným 
beardie nieje to bhop
beardie nieje to bhop
-
*****HERO*****
Guru wannabe
jj, je to bhop .. nie sice moc ukazkovy, ale snaha tam bola
-
lekoklatik
VIP
no tak občas sa pohyboval begrip-om, ale v tom tunely to je bhop.
tak ja neviem ale ked robim bhop a to ja uz dost na visokej urovni
...tak to tak nevizera 
-
lekoklatik
VIP
neries to. je to bunnyhop. begrip je niekde na zaciatku.
chlapi mám problém nejde mi spustiť cs na opengl čo to môže byť je to na windowse 7 grafika ati radeon sapphire hd3650 32 bit windows ... čo to moze byť ide len na d3d, software
Mate daky dobry CS 1.6 steam server(publik), kde hrava dost ludi, ze je viac menej stale plny?.. hraval som na avonet.cz a px2 (nonsteam), no ako som dosiel zo zahranicia, tak servery su prazdne
klasika e-sports
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
jasne,panoramix furt plny 92.240.234.10:27015
btw niaky steam ale na css? lebo co som nasiel cez "search" tak vela je non steam,najlepsie niaky sk/cz steam server
btw niaky steam ale na css? lebo co som nasiel cez "search" tak vela je non steam,najlepsie niaky sk/cz steam server
Cawte CS-kari, mam dost velky problem s CS a neviem ho uz vyse 3 mesiace odstranit. Asi od februara hram na notebooku, a vsetko v pohode islo, pertnamentne 100FPS (aj v smogu) , ping do 10. A od zaciatku prazdnin mi zacalo nehorazne padat FPS, na PUB-och to islo v tej dobe v pohode len na CW ci gatheroch, ked som bola na TS/VNT mi padalo fps na 10-30. Myslela som si, ze sa mi ntb prehrieva, ved vonku 30 stupnov a ja nemam chladiacu podlozku... Ale stale to pokracovalo a zhorsovalo sa, dnes, ked je vonku pod 10 stupnov, mi pada fps este viac, na PUB serveroch na 60+- a na gatheroch ci CW mam max 20fps a dost casto 6-8 fps. Prehrievanim to nemoze byt, ntb nie je vobec zeravy ako cez leto + hravam na nom hry ako COD moder warfare 2 multiplayer bez problemov na 100fps, ci Dragon Age 2, len CS mi stale laguje.
Mam tento NTB:
http://notebooky.heureka.sk/acer-aspire ... ecifikace/
- Vertikalnu synchronizaciu mam vypnutu, na Steam aj na hl.exe
- Graf. kartku "nVidia GeForce 9400 G" mam nastavenu na vykon, nie na kvalitu
Hram na rozliseni 640x480, nastavenia v configu:
fps_max 101
fps_modem 101
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 30000
cl_dlmax 256
Neviete mi poradit kde moze byt chyba? Skusala som uz aj high fps config ale nepomohlo to, mam aj steam v hre vypnuty (ked spustim steam v hre pada mi fps).
Mam tento NTB:
http://notebooky.heureka.sk/acer-aspire ... ecifikace/
- Vertikalnu synchronizaciu mam vypnutu, na Steam aj na hl.exe
- Graf. kartku "nVidia GeForce 9400 G" mam nastavenu na vykon, nie na kvalitu
Hram na rozliseni 640x480, nastavenia v configu:
fps_max 101
fps_modem 101
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 30000
cl_dlmax 256
Neviete mi poradit kde moze byt chyba? Skusala som uz aj high fps config ale nepomohlo to, mam aj steam v hre vypnuty (ked spustim steam v hre pada mi fps).
vycistit od bordelu t.j. prach,zbytocne programy,nepotrebne registre(napr cez ccleaner) update drivre a potom napis ako to pojde
CCleaner pouzivam kazdy den, opravujem registre a mazem historiu prehliadacov, driveri mam vsetky aktualne. A HW by som rada vycistila od bordelu ale na to aby som sa dostala napr. k chladicu musim odmontovat klavesnicu potom zakladnu dosku a az pod nou je chladic, ina cesta k tomu neni.... daky idiot skladal tento typ ntb... Ale inak minimalne raz za tyzden vysavam zo spodu ntb, no nezda sa mi ze by to nejako pomohloxixo22 napísal:vycistit od bordelu t.j. prach,zbytocne programy,nepotrebne registre(napr cez ccleaner) update drivre a potom napis ako to pojde
uz ma napada len windows...vela updatov casto spomali chod...popripade ine drivre skusit...alebo nejake ns cs ci to aj tam robi resp skus vypnut aero na hl.exe(pravym-->vlastnosti-->kompatibilia-->zaskrtnut vypnut vizualne motivy,zakazat skladanie pracovnej plochy) aj ked asi nepomoze ale za pokus to stoji
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak ked ti idu hry 10 nasobne narocnejsie ako CS 1.6, asi by som v prehrievani alebo HW problem nehladal. zacal by som reinstalom celeho Steamu a odvirovanim ntb
s windows updatmi ani drivermi to nic spolocne nema, kedze pise, ze sa jej to deje permanentne a zacalo to robit samo od seba.
s windows updatmi ani drivermi to nic spolocne nema, kedze pise, ze sa jej to deje permanentne a zacalo to robit samo od seba.
reinstal steam som uz robila, nepomohlo a virusi nemam, kontrolovala som cely ntb asi 6 hodin a ziadny virus nenaslo... uz ma napada len reinstal OS 
skus najprv nonsteam stiahnut ci to aj tam bude robit