počitačové systémy
-
ihateyoumore
Amateur
počitačové systémy
chcem sa spitať na odbor počitačové systémy a jaku školu v BA by ste my poradili ? zatial som našiel http://www.zochova.sk/newzochova/generate.php?IID=10 a http://www.adlerka.sk/lang/SK pripadne ak by ste vedely o lepšom odbore.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: počitačové systémy
Odporúčam niečo z tohto zoznamu: http://www.infovek.sk/predmety/slovencina/index.php?k=6
-
cORP.
Addict
ja som chodil na rybnicnu ,odbor mechanik pocitacovych sieti ,nechcem ti kazit iluzie ,pocitace ma velmi bavili ,bavia a budu bavit ,telefony este viac ,ale zamestnat sa v tomto obore na slusnej pracovnej pozicii je priam nemozne ,cize ak sa tym chces fakt zivit musis byt velmi ale velmi znazivy a priebojny uz pocas skoly ,po skole je uz neskoro vacsinou .... vyuzi aj prax vo 4tom rocniku ak sa bude dat v nejakej externej firme ,neskor ti to mozno pomoze . kazdopadne ako som na zaciatku vravel ,
rybnicna 59 ,bratislava na pantoch
rybnicna 59 ,bratislava na pantoch
-
adr0z
Zablokovaný
Ja by som sa chcel spýtať, či niekto nechodil/ nechodí na hlinicku, post a telekomunikácií, odbor technik informačných a telekomunikačných technológií
Ja som chodil SPŠE Lipt. Hrádok. Teraz je to tuším ZSSE LH. www.zsselh.sk počul som že tam nejaky investor natlačil plno peňazí a labáky su veľmi dobre vybavené. Je tam možnosť urobiť certifikát Cisco a aj vyhlášky a x ďalších študentských programov. Len tá zima 
-
hojko
Site Admin
janto33: Cisco si dnes mozes spravit hadam na kazdej piatej skole.
janto
Priemerna uroven skol na Slovensku:----------------
Uroven elektrotechnickej v LH:--
Vybavenie tam mozno maju dobre ale to je asi jedine
Priemerna uroven skol na Slovensku:----------------
Uroven elektrotechnickej v LH:--
Vybavenie tam mozno maju dobre ale to je asi jedine
Ja som chodil na Adlerku v rokoch 2003-2007, ak by ťa zaujímalo viac info, daj vedieť.
-
ihateyoumore
Amateur
No tak asi pojdem na tie počitačové systemy zatial sa rozhodujem medzi tou Adlerkou a Zochovou ak by ste vedely daku lepšiu školu niekte v BA... a mam otázku kebyže idem na zochovú tak mam prve 2 roky elektrotechniku,vedely by ste my povedať čo sa tam také robý,učí ? dakujem.
1. elektrotechniku máš aj na Adlerke... spolu s elektronikou, elektrotechnológiou atď... osnovy predmetov majú na stránke, stačí si ich pozrieť
2. neviem, ako je to teraz, ale pred 6-7 rokmi bola Adlerka považovaná za najťažšiu spomedzi elektrotechnických (či aj najlepšiu, to neviem)
3. ak je tvoj prospech v škole porovnateľný s tvojou znalosťou gramatiky, poobzeral by som sa na tvojom mieste po ľahšej škole, než je Adlerka
A bod 3 nemyslím v zlom, len otvorene prezentujem reálny pohľad na vec.
2. neviem, ako je to teraz, ale pred 6-7 rokmi bola Adlerka považovaná za najťažšiu spomedzi elektrotechnických (či aj najlepšiu, to neviem)
3. ak je tvoj prospech v škole porovnateľný s tvojou znalosťou gramatiky, poobzeral by som sa na tvojom mieste po ľahšej škole, než je Adlerka
A bod 3 nemyslím v zlom, len otvorene prezentujem reálny pohľad na vec.
-
ihateyoumore
Amateur
Ale na Adlerke môžem isť hned od 1. ročníka na počitačové systémy na zochovej musim mať 2 roky elektrotechniku.
no prospech nemám až taký zlý s tou gramtikou to je horšie ale lyteratúra a pod my ide dobre len ten pravopis no nič moc.Však ešte sa uvidí mam 2 roky čas
poobzeram sa po niakych školach,popitam sa a tak.Ale za pomoc budem vdačný.
no prospech nemám až taký zlý s tou gramtikou to je horšie ale lyteratúra a pod my ide dobre len ten pravopis no nič moc.Však ešte sa uvidí mam 2 roky čas
No tak to máš ešte času... A inak na Adlerke máš rovnako ako na Zochovej prvé dva roky to isté pre všetky odbory...
-
GEQQN
Zablokovaný
*facepalm*
-
ihateyoumore
Amateur
ja už som sa na to pýtal a dostal som takuto odpoved :... hneď od 1. ročníka sú žiaci zaradení do tried podľa príslušnej oblasti prípravy, teda aj POS...
Végh
tak teraz fakt neviem.
Végh
tak teraz fakt neviem.
ti písal náš riaditeľ lol .. 
Som štvrták, začiatkom tretieho ročníka sme sa delili(POS,OBZ,PIN) ITS boli v jednej triede od prveho ročníka..
Prvý ročník je tažký lebo si musíš zvyknuť na systém a makať na sebe, druhý podobný, tretí je trocha ľahší a vo štvrtom maturita ..
K tomu toľko ináč predmety budete mať rovnake z každeho zamerania. A na vratničku Majku bacha
Som štvrták, začiatkom tretieho ročníka sme sa delili(POS,OBZ,PIN) ITS boli v jednej triede od prveho ročníka..
Prvý ročník je tažký lebo si musíš zvyknuť na systém a makať na sebe, druhý podobný, tretí je trocha ľahší a vo štvrtom maturita ..
K tomu toľko ináč predmety budete mať rovnake z každeho zamerania. A na vratničku Majku bacha
Ak chceš mať bezproblémových 4 roky štúdia (ak nebudeš robiť blbosti) a istú maturitu tak choď na Rybničnu,...
-
ihateyoumore
Amateur
tak ale naučim sa tam aj niečo ? a jak vidim tak odbor tam je iba mechnik pc sietí a elektrotechnik.Najprv som aj chcel isť ne mechanik pc sieti ale počul som nedobre ohlasy ze sa tam skoro nič nenaučiš a tak,ale zase je to vraj lachké,no ja by som sa chcel aj niečo naučiť ne že videm školu a nebudem vedieť skoro nič
ale dakujem.
-
cORP.
Addict
ver tomu ze na rybnicnej sa ohladom pc naucis urcite viac ako na adlerke ,bol som aj tam aj tam ,z adlerky som odisiel jednak kvoli vzdialenosti a z druhej strany kvoli totalnemu bordelu na tej skole ,skratka je to skola ktora vyuziva svoje niekdajsie meno ,na pc v prvom a druhom rocniku rovno zabudni chlapce ,ak mas pravopis taky isty ako matiku a spol tak na adlerku ser . predpokladam ze si klasicky profil studenta na zakladej skole co sniva o tom ze ako sa dostane na elektrotechnicku skolu bude sa ucit o operacnych systemoch hrat sa s internetom a spoznavat rozne it zariadenia a tak dalej . na toto na adlerke z daleka zabudni ,informatika tam prebieha formou word excel plus v mojej ere este pokec ,na rybnicnej sa dostanes hlbsie k praktickym veciam ,nezabudaj ,maturitu budes mat rovnaku ,nikto ti nebude nikdy v zivote uz pozerat ci mas maturitu z adlerky alebo z rybnicnej alebo z inej skoly ,za tretie je velmi velka pravdepodobnost ze v tom obore pracovat aj tak nebudes ak nebude vynimocne predieravy v tomto prehustenom trhu s kvazi it odbornikmi ..... chcel som len poradit .
Chces ist aj na vysku ci e? ja som chodil Na SPSE zochova a prakticky mi to nic nedalo len zaklady, proste to bola taka flakarina, ze by som sa tam zase vratil
, Cisco, sa robi hocikde, ale je rozdiel ho spravit, a rozdiel zaplatit, napisat test a prd ztoho. Ono sa tam ani nic neuci
len teoria a klasika matika slovina, nejake elektrotechnicke chobotiny. Ostatne iba nejake zaklady.
Bol tam nejaky autocad, pascal, html/php ale to je samostudium, potom nieco z teorie, os, I8051
, asembler,
A tie prve 2 roky, nwm ci sa to uz nemenilo teraz, ale boli tam nejake karnaughove mapy, co sa zide na vs, a nieco s rezistormi
proste na pocitanie, nic zozite, a potom take predmety kde sa prikticky prepisovala kniha, ale to sa pisomky opisovali zo zosita, cize pohoda.
Ono ci sa naucis alebo nenausic je na tebe, da sa prejst s 1,2,3 a pritom ani nebudes vediet ake mas predmety, to vsetko zalezi len na tebe, ci sa tomu budes venovat a ucit, sa to, alebo sa nato vy***.
Bol tam nejaky autocad, pascal, html/php ale to je samostudium, potom nieco z teorie, os, I8051
A tie prve 2 roky, nwm ci sa to uz nemenilo teraz, ale boli tam nejake karnaughove mapy, co sa zide na vs, a nieco s rezistormi
Ono ci sa naucis alebo nenausic je na tebe, da sa prejst s 1,2,3 a pritom ani nebudes vediet ake mas predmety, to vsetko zalezi len na tebe, ci sa tomu budes venovat a ucit, sa to, alebo sa nato vy***.