graficka karta
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: graficka karta
áno na grafike býva ventilátor . ale ty máš asi pasívne chladenie bez neho. Potom by som sa nečudoval tých teplot.
Určite namontuj vyfukovací ventilátor dozadu. V predu by mal byť nafukovací ventilátor. Ale ventilátor v predu nieje až taký potrebný.
Určite namontuj vyfukovací ventilátor dozadu. V predu by mal byť nafukovací ventilátor. Ale ventilátor v predu nieje až taký potrebný.
takze potom je ok tak teplota ? 86 C som videl teraz to je dost. grafiku chcem aj tak kupovat len akosi sa nik neozyva na tie inzeraty... ktory ventilator dat dozadu napr toto ? http://vega-shop.sk/?cmd=tovar_detail&product=128 alebo mi mozes nieco vybrat z tej stranky najlepsie
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja neviem aký sa ti tam zmestí. Pomeraj si to.
8 cm to ma
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ten obchod je veľmi biedny. Nič tam nemajú. Zober tento: http://www.alza.sk/ventilator-noctua-nf ... d68251.htm .
tak s alzy sa mi neda nic objednat dam sposob dopravy platby a dam dalej a nejde zvolte sposob platby. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
skús iný prehliadač alebo iný pc
skusim zajtra kedze pisu iba pracovne dni cez ups, utiahne mi ten zdroj tuto kartu ? rozmyslam nad kupou. http://pc.bazos.sk/inzerat/9910438/MSI- ... GD5OC-.php
-
MichalkoOo
Zablokovaný
mal by utiahnuť.
tento chladic na procesor je ten isty co som dal link predtym ? http://www.alza.sk/arctic-freezer-13-d200569.htm lebo vyzera na obrazku inac. idem objednavat ten fan do bedne z alzy tak by som to objednal aj s tym na procesor
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hej je ten istý.
tak objednavka potvrdena zajtra by som to mal mat doma. este mi musis vysvetlit ako to tam namontovat. fan do skrine tam dam len neviem ako ho zapojim potom akym kablom. a ten chladis na procesor neviem dufam ze to zvladnem, ak by bol nejaky navod mozte poslat budem vdacny 
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2011, 12:00)
tak uz to mam doma. fan na bedni zalozeny frci. ten chladic na procesor je obrovsky
. treba mi k tomu aj tu pastu ?
neviem ako sa to konkretne vola co sa dava aj na procesor . chcem to zalozit len ten manual pre amd nejak blbe napisany resp. nakresleny 
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2011, 12:00)
tak uz to mam doma. fan na bedni zalozeny frci. ten chladic na procesor je obrovsky
-
MichalkoOo
Zablokovaný
teplovodivá pasta. ale už je tam nanesená.
aha takze mi to netreba hej ? uz som na to ako tak prisiel s tym navodom
len otazka ako dam dole ten stary chladic. tam je taka packa s tou ? nechcem nieco pokazit.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
odšrubuj, uvoľni páčku, odpoj kábel a daj ho dole
odsrobovane tie sroby co su pripevnene k zakl. doske ine tam nevidim packa uvolnena a stale to drzi ako prilepene... nechcem to nasilu odtrhnut na nete hladam nejake navody a tu pastu tam davaju. niekde som nasiel ze pasta tam nejde ze je automaticky na chladici.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ved pasta je už nanesená na chladiči. Keby si dal viac tak by vyšla von po bokoch
nanesena na chladici ???vsak som kupoval novy ako tam moze byt nanesena. stary chladis sa hybe dolava doprava ale vybrat sa neda a to som pouzil aj trosku sili. co ho mam vylomit odtial

-
MichalkoOo
Zablokovaný
áno už je nanesená z výroby.. Skús radšej zavolať niekoho skúseného aby si nevylomil kus dosky
.
nikde ziadny navod akurat taky ze vyberieme chladic. ako ked drzi ako prilepeny. v manuali ku doske ke akurat ako ho tam mam dat nie ako ho mam dat dole. uz som z toho zufaly co mam dalej robit. to mi dost skoro hovoris ze to mam dat niekde do pc servisu a za 10 eur mi to vymenia . musi to tam byt o nieco zacvaknute ale nikde nevidim o co kedze sa to hybe vsetkymi smermi ale hore to proste nevyberiem...