Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
kostak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa kostak »

to asi aj preto že to páchajú väčšinou deti ktoré nemajú ani 14 rokov a mylsím si že priestupkov máju 100krát viacej
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

2todayy2 sa pozrime na tie statistiky z doveryhodnejsich zdrojov.

Co sa tyka ciganov vid vid priloha (zrejme lepsie jak tvoje subjektivne znacenie si ciarok na urade prace bohvie kde v riti)

Co sa tyka kriminality ciernych pozri zazanmi FBI
http://www2.fbi.gov/ucr/cius2006/offens ... le_03.html
http://www2.fbi.gov/ucr/cius2006/offens ... le_05.html

A to s tym Finskom Irskom bud zamerne alebo nevedome siris demagogiu. Skutocnost je taka ze tieto statistiky vedie Eurostat a podla neho je najviac trestnych cinov (nie konkretne vrazd) pachanych v severskych krajinach vratane Svedska (kde je tiez velka moslimska menisna) v ramci EU nie celeho sveta. Irsko si prestrelil uplne lebo podla Eurostatu tam pripada 80 zadrzanych na 100 tisic obyvatelov kdezto napr v USA na 100 tisic pripada 775.

zdroj: http://www.euractiv.sk/obrana-a-bezpecn ... esa-016397

Ale je mi jasne ze si opat jeden z dalsich provokaterov ktorych tu od lesa az po teba bolo neurekom.
Prílohy
cigan1.jpg
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

hughito:

Zareagoval som na neho preto, lebo do mojej reakcie napísal do tejto temy dva príspevky. Prvá časť prvého príspevku je o tom že ich nemáme škatuľkovať (ak som ju správne pochopil) a dalších omáčkach a druhá časť je o štatistike, kde sa odvoláva na tú danú štatistickú stránku. Druhý príspevok je opäť o štatistike a omáčkach, ktoré tu už boli povedané, kde sa zase odvoláva na tú štatistickú stránku.

Napísal som: "tak prestaň sa oháňať smiešnou štatistickou stránkou"

Ak by svoje tvrdenie doložil štatistikami z rôznych zdrojov, som ticho. Ďalej, ak by aj použil jeden zdroj, ale doložil by ho nejakým osobnými skúsenosťami (článkami, atď), tiež by som nereagoval, lebo to tu robili aj ostatní. Ale trepnúť tu jednu stránku, povedať že fíni sú na tom v kriminalite horšie ako my a odvolávať sa na zloženie obyvateľstva Fínska a Slovenska, mi príde trošku divné.

A čo sa týka relevantnosti tej stránky, väčšinou lustrujem iba slovenské spravodajské portály a túto stránku som v článkoch nezaregistroval. Netvrdím tým však, že je pofidérna. Možno som to v tej vete trošku prehnal, ale v tej chvíli mi to takto prišlo.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak a Cesi maju zas dovod na posilnenie protiromskych nalad, a zas su za tym ako na potvoru samotni romovia a nie nejaki nackovia:
http://www.novinky.cz/krimi/246690-mlad ... cejch.html
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Hughito by si oboch romov co to spravili zobral do starosti, spravil z nich mega chudacikov, a este aj vydrziaval . . . :) A kto s tymto nazorom ze to tak ma byt nestotoznuje je mega hnusny rasista, .... :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ako inak, u nás doma v Krompachoch http://korzar.sme.sk/c/6088779/chlapec- ... rucha.html A na sto percent to bol morgoš. Nechápem, že ako je možné, že sa do toho ešte neobula ĽPR a Amnesty International, išlo predsa jednoznačne o rasistický čin cigána voči bielemu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:D .... neprovokuj, pride hughito s antifasistickymi kamaratmi, vsetci vytiahnu teleskopy, a ked nedas ciganovi dobrovolne svoje peniaze tak ta v ramci prevencie voci rasizmu dobiju , . . . :D Hughito bude mat sklony si davat dole tricko, aby ukazal tehlicky na bruchu a RAMBO STYLE, .... a popri tom ti bude cumiet na prdel a zarucene vraviet ze homosexualov v teme o teplych podporuje len kvoli vlastnemu nazoru a nie orientacii ....
:D :D :D :D :D :D

--- hughito nic v zlom, proste mi to tak prislo ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dávam do pozornosti diskusiu na téma cigáni, vyskytuje sa tam aj sethova obľúbená teta zo SAV. :wink:

http://www.youtube.com/user/TVjetotak#p/u/1/UUPdKMDF4l4
2todayy2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 2todayy2 »

No pokial viem tak statisticka kriminalita sa podla rasy nezazznamenava je tendencna.Ale ja som nehovoril o objasnenosti pripadov ale len o cistej kriminalite aj neobjasnenej proste vrazdy a podobne.Preco j potom vo Finsku vyssia ako v africkych statoch ked vo Finsku zije cca 98% bielych a v africkych statoch 98% ciernych tu su statistiky.

http://www.nationmaster.com/graph/cri_t ... tal-crimes
Napr.
Slovensko je 43. napr a Zambia 53. a 58. Jamajka atd atd.
alebo percentualny pomer na stat

http://www.nationmaster.com/graph/cri_t ... per-capita

tam tiez vacsina europskych statov.
Co sa tyka Americkych miest je to to iste staty kde su cernosi vacsina aj 90% nemaju taku vysoku kriminalitu ako staty kde su napriklad belosi v 98% zastupeni.Ale zaujimave ze ked uz ide o tendencne rasove statistiky tak vtedy su tie cisla uplne ine.To mi pride trochu divne.Teda videl som zaznam z vaznice zo statu kde bolo vacsina ciernych a hispancov ale vo vazeni bolo 50% belochov cca

//autoeditácia príspevku (10 Okt 2011, 0:44)
A co sa tyka romov tak oni su krvou vlastne Indovia tam maju predkov,lenze biele arijske kocovne kmene to su germani dnesny ukradli indom zem a nepotrebnych indov vyhnali z vlastnej krajiny ale tych potrebnych ako ucitelov a lekarov a podobnych si nechali tam.A ti ktorych ti Arijci vyhnali boli nuteny kocovat.A kocovali po celom svete tu v rakusko uhorsku si z nich urobili otrokov a na silu si ich tu nechali lebo bol vydani zakaz dalsieho kocovania.Ale fakt je ze ked Nemci vstupili na uzemie Indie lebo tie arijske nemecke kmene boli barbary a podrobili si Indiu cistou silou,tak boli sokovany aka civilizacia tam bola.Vsak to bola vlastne haripska civilizacia najstarsia civilizacia na svete tusim po egyptskej.Ono vlastne Africania mali civilizaciu este pred nami.Clovek je inak povodom z Afriky a my tiez ale tieto veci su nadlho.Dneska uz v Indii vidno malo bielych ludi,pretoze sa tam tak premiesali ze su miesany a na vyse telo ked je dlho ale musi to byt tisicky rokov vystavene urcitemu prostrediu tak sa adaptuje.My sme z Afriky a ked sme prisli do Europy boli sme cierny,ale po tisickach rokov sme sa zmenili na bielych lebo telo sa adaptuje na prostredie.To iste ked biely clovek zije v afrike tak o tisicky rokov sa adaptuje a bude cierny aj keby sa nemiesal tomu sa hovori adaptacia na prostredie co je len dalsi dokaz ze kazda rasa a kazdy clovek je z jednej a tej istej krvi.Clovek pochadza povodom z Afriky.To len trochu z vedeckeho hladiska,cize je nemozne aby boli rasy ine ked su z jednej krvi.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

myslim, ze aj porovnavanie takychto statistik je dost nepresne, kedze v kazdej krajine platia ine zakony...ten isty skutok moze byt v jednej krajine trestnym cinom, v inej iba priestupkom a v dalsej dokonca beztrestny...

dalsim dovodom, preco je porovnavanie tychto statistik nepresne, je miera korupcie v danej krajine...jednoducho, dovera ludi v statne silove zlozky a sudnu moc je v krajinach rozna, z toho vyplyva aj vyssia a nizsia miera ohlasovania kriminalnych cinov...bezne sa stava, ze v rozvojovych krajinach aj ked clovek naberie odvahu nieco ohlasit, tak to policajti zamecu pod kobercek...

tie 2 linky, ktore si sem postol, tak to je totalny vyspech statistike ako vedeckej metode...

//autoeditácia príspevku (10 Okt 2011, 0:58)
no ked som si docital ten zbytok, ktory si dopisal k svojmu prispevku, vidim ze cloveku s logikou a zmyslanim ako ty, darmo budem nieco rozpravat o tom, ako spravne ziskat, vyhodnotit a intepretovat statisticke udaje... :D evidentne nechapes, ze termin "rasa" nema ani nikdy nemal oznacovat rozdielny zivocisny druh...
2todayy2
Light Expert
Light Expert

Vsade su vrazdy a kradeze nelegalne,to viem.A vo vrazdach vedie Bielorusko napriklad a v kradeziach myslim ze Polsko..A priblizne vsade nahlasuju rovnako trestne ciny.A dalsi priklad je ze to byva aj v ramci jednej krajiny napriklad v bratislavskom kraji je najvyssia kriminalita a zije tam najmenej romov najnizsia je v presovskom a kosickom kde zije najviac romov,takze o nahlasovani to nebude pretoze na Slovensku platia rovnake zakony vsade to iste v Amerike mas v jednotlivych mestach a inak v kazdej krajine su tie zakony priblizne rovnake do konca by som povedal ze v Afrike je to este prisnejsie uz som pocul ze tam zavreli ludi za take hluposti co by tu povazovali za hlupost,alebo priestupok.Ale priblizne su tie zakony v kazdej krajine rovnake a taktiez nahlasovanie a dovera policie je priblizne v kazdej krajine rovnaka,inak by stat nefungoval a vymrel.

//autoeditácia príspevku (10 Okt 2011, 2:36)
To si si ty vymyslel ze nieco zamecu pod kobercek to mozem povedat aj ja na Cechov napriklad ze je tam najvyssia kriminalita sice nie statisticky lebo zametaju pod kobercek,rozpravas ako keby si bol africky veduci policie.Nic sa tam nezameta pod kobercek prave naopak lebo neraz som pocul ze tam zavreli ludi za hluposti napriklad chlapika odsudili za to ze preklial susedovi zahradu na 2 roky tu by to ani nebol trestny cin.Aj prostitucia ktora je tu legalna je vo vacsine africkych statoch nelegalna.Neraz koncia obycajne prostitutky vo vazeni tu sa premavaju po slobode.Takze sa v Afrike nic nezameta pod kobercek.

//autoeditácia príspevku (10 Okt 2011, 3:23)
Vobec nechapem ten skrat v hlave ktory vlastne triedi nieco.Ak ta okradne biely povies zlocinec a ak ta okradne cigan tak uz cigani?Tak to nechapem,preco nepovies v prvom pripade gadzo biely a podobne?Podla mna by clovek vzdy mal pouzivat zlodej,potom to podvedome vytvara iluziu akokeby to vystihovalo etnikum a dobre viem ze slusny ludia nie su len medzi ciganmi ale aj medzi bielymi a naopak kriminalnici nie su len medzi bielymi ale aj medzi ciganmi.Ale preco nepovedat vzdy jednoducho zlocinec?

Nie som antifa som normalny clovek,ale nechapes ani to co je antifa.Ako si niekto moze mysliet ze antifa zastava zlocincov?Antifa bojuje proti zlocinu a
zastáva slusnych ciganov,ktorých je kopec.Tak isto slusnych bielych.Ak beloch alebo cigan bude chciet okradnut anfifaka tak si ho antifak nenastahuje domov ani ho nebude zastavat miesto toho ho zadrbe. A bude nim opovrhovat.Nebude ale opovrhovat milionmi dalsimi ciganmi ktory s tym nic nemaju.Antifa totiz nerobi rozdiely.Stretol som sa s pripadmi ked okradli biely ciganov a vela z nich teraz tvrdi to iste na bielych ale taka logika je chora.Co mate vy ako biely spolocne s tym bielym co toho cigana okradol?Mate sa zato citit vinny?Podla tych okradnutych ciganov ano,ale len tych hlupejsich hlúpejších z nich,ktori su rasisti proti bielym a robia presne to iste co vy.Teraz skatulkuju vsetkych bielych totizto.A ta logika je chora.Ale aj medzi ciganmi aj medzi bielymi su nerasisti co neskatulkuju ludi a to su tí rozumnejší,ktorí si uvedomujú fakty,že činy pachaju jednotlivci alebo jednotlive skupiny ludi,ale nie skupiny akoze (vsetci) biely alebo (vsetci) cierny.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

2todayy2 napísal:biele arijske kocovne kmene to su germani dnesny ukradli indom zem a nepotrebnych indov vyhnali z vlastnej krajiny
o akom storoci sa teraz bavime?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

2todayy2:
Chceš povedať, že vieš koľko percent trestných činov(priestupkov,atď) sa nahlási?
Zákony určite nie sú vo všetkých krajinách tak podobné ako si myslíš.
V Afrike polícia vôbec nefunguje tak ako tu. Keď v nejakej osade niekoho zabijú myslíš, že pôjdu 500km k najbližšej stanici aby to nahlásili?
Vyrieši to nejaký náčelník alebo kto a tým to hasne. Žiadny záznam. Nehovoriac o občianskych vojnách.
A celkovo nechápem spojitosť Afriky s Cigánmi.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

2todayy2
tie tvoje populisticke balasty co si sem napisel, to je vysmech, nechces ist do politiky? tolko zavadzania a bullshitu v par postoch ... bud si robis srandu, alebo skutocne veris comu pises a potom mi je ta luto, ked je vo finsku tak zle, tak kasli nato a odstahuj sa do kene, tam by malo byt sveta zit, ved temer ziadna kriminalita, objasnenost sto percent a korupcia nula bodov...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dnes mi prislo do emailu:

Mili priatelia,
konecne zacinaju ludia odkladat strach a zacinaju veci
menovat
spravnymi nazvami a presne cielenymi slovami. Panu
prednostovi v Bardejove patri velky obdiv, ze konecne
popisal problematiku a
problematickych, inymi slovami povedane
neprisposobivych obcanov
Slovenska a myslim si, ze nielen Slovenska, tak ako to
bolo potrebne
popisat a pomenovat uz davno. Dufam, ze to nie je
neskoro!!!

----------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------

Dobry den pan Beblavy, cital som vas prispevok o
rieseni Ciganskej
otazky u nas, ktory ste mali dnes v SME.

1/ Najprv k pojmu Cigan ci Rom...My hovorime susedom
Rakusania,
napriek tomu, ze si oni hovoria Ostereicheri, ci
Austrianeri...My
hovorime obyvatelom Nemecka Nemci, napriek tomu, ze si
oni hovoria
Deutschlanderi ci Germaneri...Madari hovoria na
Bratislavu Poszonyi,
my hovorime Vieden a nie Wien... Z toho vyplyva, ze
kazdy si moze tych
druhych pomenovat po svojom a nasi predkovia niekolko
storoci hovorili
Cigani, preto neobstoji fakt, ze prislusnici tohto etnika v
sedemdesiatych rokoch minuleho storocia sa nazvali
Romovia... Oni si
tak mozu hovorit, ale my zachovajme oznacenie tradicne,
to predsa nie
je nic zle, nie je to pejorativne, napokon Nemci
hovoria Zigeuner a
ini - Francuzi ci Spanieli - Gypsis...

2/ Cigani su v Europe cca 700 rokov, dost dlha doba,
aby pochopili, ze
v Europe sa treba o seba postarat pracou, len pracou a
zase len
pracou...a neparazitovat. Mohli spoznat vsetky europske
etnika, narody
a mohli
odkukat, ako to robia ini. Ale oni nam tu hraju
nekonecne divadlo
spojene a my im naletime s nasim falosnym sucitom nad
ich stavom - ale
v prirode je to tak - kto sa o seba nevie postarat, ten
zahynie... Ak
by sme tu neboli, kto by zivil Ciganov, kto by daval
socialne davky,
koho by okradali, kto by im staval basy, kto by ich
liecil len preto,
lebo su spinavi, lenivi a nevedia sa o seba postarat...

3/ Kategorickym imperativom vsetkeho ziveho na tejto
planete je -
prezit za kazdu cenu! Zivot na tejto planete je riadeny
predatorsky.
Aj medzi rastlinami je boj o vlahu, o svetlo, o ziviny
v pode - medzi
zvieratami je vztah bylinozravci a masozravci - aj
medzi ludmi je
odveky zapas o podu, o vplyv, je to suboj etnik.., aj
preto boli, su a
budu vojny...

4/ Mozno viete o tych, co si na pracoviskach medzi
kolegami neustale
pytaju cigaretu, no sami ich nekupuju... Vela je
takych. A presne
takto sa spravaju Cigani - my im davame na cigarety, na
alkohol, na
jedlo, na satstvo, na televizor, na vsetko... Ludia
prace su trestani
tym, ze im strhavaju dane a tieto peniaze sa rozdavaju
Ciganom... Ale
normalnych ludi to uz nebavi, preco by ich male stale
podporovat,
preco by mali zivit ich pocetne rodiny, co na to
prinasa v spolocnosti
- len to generuje dalsie problemy.

5/ Sedemsto rokov nestacilo - kedy sa konecne dokazu
postavit na nohy...
Nasi predkovia v minulom storoci - veru aj negramotni -
isli za pracou
do Ameriky , konali zodpovedne, posielali dolare domov,
aby ich
rodiny, ich deti prezili. To je recept aj pre lenivych
Ciganov, musia
ist za robotou az na kraj sveta, treba im to takto
povedat, lebo nie
je pravda, ze su v biede kvoli nam. Za komunistov bolo
povinne
pracovat a napriek tomu boli medzi nimi taki, co v
zivote nerobili,
ini boli fluktuanti, vtipy o ich
pracovnej moralke su veru pravdive...

6/ Kedysi davno stat vznikol sposobom, ze ludia sa
skladali na servis
- platili si armadu, policiu, lekarov, ucitelov...
Ludia najprv museli
pracovat, produkty ich prace si vymienali, neskor, ked
boli peniaze,
tak si
vsetko platili... Aj teraz je tomu tak. Ale Cigani
neplatia ani
armadu, ani policiu, ani zdravotnikov, ani ucitelov -
napriek tomu
chcu este aj byty, lebo maju vela deti..

7/ Videl som prirodopisny dokument - vtaci - samec a
samicka postavili
hniezdo, potom kruzili po okoli, ci je dost potravy,
cervikov,
pandrav, husenic - napokon v hniezde bolo iba jedno
vajicko...Preco
asi? No aj ti
vtaci sa spravaju zodpovedne, usudili, ze sezona nie je
bohata na
potravu, takze viac ako jedno vtaca by neuzivili... A
Ciganka z osady
krici do televizie - dajte mi byt, ja mam desat
deti...Vam sa zda
takato nezodpovednost normalna, vy to nevidite, ci
nechcete vidiet,
vy neviete preco su ludia na Ciganov nasrati...? Ved
ludia by z dani
mohli mat pre seba lepsiu armadu, lepsiu policiu, lepsie
zdravotnictvo, lepsie skolstvo...

8/ Ja som za socialny stat s dorazom na solidarnost -
ale pre
nevyliecitelne chorych, pre tych starcov, co su na
penziii no predtym
v podobe dani za 40 rokov prace si svoje uz odrobili...

9/ Ciganom bolo zle, ked ich komunisti hnali do prace a
kazdy by mal
pracu, zle im aj teraz, lebo im vraj pracu nedavaju, priam
odmietaju...Ved to je Kocurkovo - ked musia, tak
nechcu, ked nemusia,
tak im pracu nedaju...
Pan Beblavy, cudujem sa, ze neviete pochopit ich
divadelne kreacie,
vdaka takym, ako ste vy, budu neustale predlzovat stav
totalnych
parazitov...

10/ Na sklonku federacie v roku 1992 davala STV 2 vecer
z Kosic
diskusnu relaciu o Ciganskej otazke - bol tam aj
pravnik - Rom - ktory
vlastnym pricinenim sa vymanil z osady a vystudoval.
Utkvela mi jeho
jednoznacna
odpoved "ja som Rom, ja ich mentalitu poznam, ja viem
kedy hraju
divadlo, lebo na to maju talent, ale aby sa zmenili, na
to treba
jedine - ekonomicky tlak... Pan Beblavy, desifrujme to
- az ked budu
totalne hladni, az ked
nebudu mat nic, tak budu robit hocico, len aby prezili...

11/ Socialne davky ich nezmenia, oni si za peniaze
kupuju najprv
pijatiku, cigarety, az potom jedlo a veci, ktore
potrebuju ich
deti...Namiesto penazi v tej hodnote im davat potraviny
pod dohladom
presne na hlavu v osade,
tri zeny spomedzi nich by varili denne, satstvo by mali
zo second
handu - ciste no pouzite, no za to vsetko by museli
nastupit k zmenam.
Rano by zacalo upratovanim / osada moze byt chudobna,
ale musi byt
poriadok, relativna cistota, kazdy by sa musel umyt, aj
zuby, odpady
by triedili, muzi by chodili na brigady do lesa, kazda
desiata fura
dreva by bola pre potreby osady...Peniaze ich
neprevychovaju - treba
od nich ziadat zmenu zivota a povedat im, ze vsetci sa
skladame na ich
prezitie... Nech to konecne pochopia, ze statne
peniaze, to su peniaze
ludi prace, ktori su trestani tym, ze im prijmy stat
zdanuje...A tieto
peniaze rozdava lenivym Ciganom. To je paradox.

12/ V osadach na Slovensku zije cca 160 000 Ciganov na
nas ukor, v
Madarsku 52 percent deti do 8 rokov ma cigansky
povod... To chceme aj
my - to je obcianska spolocnost, ak ine etnika musia
robit na jedno
lenive, ktore za 700 rokov sa nedokazalo postavit na
nohy a zit za
vlastne... Vam by vyhovovalo, keby ste cely zivot
museli zivit
leniveho suseda, keby ste sa mu museli postarat o byt,
o jedlo, o jeho
deti, platit im nemocensku, este aj basu postavit...?

Parazit znici hostitela!
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

Soviet dookola obohraná platňa čítal som už nespočet takýchto listov a výsledok ? Vidíš ho niekde ? ja teda nie. Takže je v podstate jedno čo budeš písať.Aj ked všetci vieme že je to tak nikto s tým nič nespraví.
2todayy2
Light Expert
Light Expert

V Afrike funguje policia tak isto ako tu.A v osadach tak isto nie su vrazdy rozpravas akoby si tam zil.Ved keby niekoho zavrazdia v osadach tak sa o tom predsa vie.Uz nebud smiesny si myslis ze ked clovek zmizne zo dna na den tak sa to da ututlat akoze luto mi je skor teba,pretoze ty si len furt sam sebe snazit nahovorit aky si lepsi,napriek tomu ze vo vazniciach ci uz v ramci jedneho statu alebo viacerych maju biely vyssie zaskupenie,ale ty furt budes hladat vyhovorky aby si sa mohol povysovat.
Staci pozerat spravy v drvivej vacsine ci uz ide o chytenych pachatelov alebo nechytenych pachatelov zaznamenanych na kamerach tak v drvivej vacsine su to biely kriminalnici.A precitaj si nieco o kriminalite krajov,na vyse pisu ze pokial niekto spravi nieco v osadach tak ho velmi rychlo vedia chytit a identifikovat.Ja zato nemozem ze statistika tvrdi ze biely su zlocinejsí.Ja osobne si napriek tym statistikam myslim ze je to nahoda ze je to priblizne rovnako,pretoze statistiky su v podstate aj tak len nahodne veci.A co taky chanov cesky ze vraj je to jedno z najbezpecnejsich sidlisk v cechach,tak isto Lunik je pomerne bezpecne sidlisko co sa kriminality tyka.

//autoeditácia príspevku (10 Okt 2011, 15:46)
Problem je v tom ze keby statistika ukazovala inak tak by si huboval na ciganov,ale ked statistika ukazuje proti bielym tak sa vyhovaras ze v afrike nieco nenahlasuju to mozem povedat aj ja na bielych,to su len vyhovorky aby si sa mohol povysovat.A na Slovensku alebo Amerike sa tiez nenahlasuje rovnako?Preco potom aj v ramci jednotliveho statu vedu v kriminalite biely?Samozrejme ze vsade sa nahlasuje priblizne rovnako.A taku vrazdu ani netreba nahlasit ta sa nahlasi sama ked zmizne clovek,tak sa to neda ututlat ze.A aj vo vrazdach vedu europske staty.Proste sa nevyhovaraj.Ved napr. statistiky jasne hovoria vo finsku mas 520 tisic zlocinov V Zambii mas 59 tisic zlocinov Slovensko 107 tisic zlocinov
na Jamajke mas 39 tisic zlocinov v nemecku 6 mil 507 tisic. Maroko 283 tisic ukraina 553 tisic zimbabwe 351 tisic.To som len radovo nejake staty ukazal no prve priecky drzia vacsinou europske staty.

Toto je napriklad ustrizok z jedneho clanku a tam v diskusii Vysoka kriminalita v Europe?
Št, 29/05/2008 - 06:42 poslal vegas08
in

USABoard.sk fórum

Narazil som na podivny clanok ktory kritizuje vydsoku kriminalitu v Europe, hlavne UK.

"Oslo má na tisícku obyvateľov 90 ohlásených trestných činov, Štokholm 79 a Kodaň 50. Pre porovnanie, New York, ktorý je Európanmi tradične považovaný za žumpu zločinnosti, má na tisíc obyvateľov len 22 zločinov!"

Hmm to som nevedel, ze v Europe je to az take zle...???

Pozrite si spravy a ked neikoho zabiju alebo znasilnia alebo sa nieco ukradne tak sa pozrite na pachatelov a uidite ze vacsinou su biely.To hovori za vsetko osobne si myslim ze je to priblizne rovnako ale statisticky mi vyslo ze biely to robia o nieco viac podla ciarkovania.No to mozu byt nahody ako statistiky su statistiky.Dnes su take zajtra mozu byt ine.Tak sito v statistikach statov sa ta kriminalita kazdym rokom lisi vzdy je v popredi nejaky iny stat.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

2todayy2 napísal:No pokial viem tak statisticka kriminalita sa podla rasy nezazznamenava je tendencna.Ale ja som nehovoril o objasnenosti pripadov ale len o cistej kriminalite aj neobjasnenej proste vrazdy a podobne.Preco j potom vo Finsku vyssia ako v africkych statoch ked vo Finsku zije cca 98% bielych a v africkych statoch 98% ciernych tu su statistiky.
Preto lebo si uplny tupec ktory miesa hrusky s jablkami.

Pochop ze v afrike tie statistiky nemaju ziadne opodstatenie bud ich nema kto robit (niekto nezaujaty) alebo su uplne tendencne nezmyslene, kedze za jedno je tam obyvatelstvo na urovni praveku jak eknomicky tak mentalne. Neni ziadny organizovany zlocin, kradeze su tam uplne prirodzene a nikto to neriesi, tak isto zansilenenie, v JAR sa kazdy 4 cernoch priznava k znasilneniam, vladny aparat je sam o sebe kriminalny alebo diktatrosky. Su tam uplne ine zakony tiez niekde na urovni stredoveku. Mnohy obyvatelia ziju na pokraji chudoby alebo zivorja, inde su zase mnohe kmene bud tak zaostale ze este nevymysleli ani koleso a ohen, tie ktore sa z tejto zaostalosti dostali vedu vojny za svoje presvedcenie, ako napr Huti a Tutsi.

Kto ma viest statistiku v takom Zimbabwe kde po nastupe psychopata Mugabeho sa uskutocnuje masove vyvrazdovanie bielych obyvatelov http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _5423.html nehovoriac o tom jak z tejto najvyspelejsej krajiny sa po jeho nastupe stalo najchudobnejsia oblast sveta

alebo http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _8603.html

Deto juzna afrika kde mnohi bieli su uz zufali http://rutube.ru/tracks/4735636.html?v= ... 6f4355e798 (nedavno som sa bavil s clovekom ktory tam zije, terorizovanie bielych je tam horsie jak si myslime, sami policajti sa voci belochom spravaju kriminalne nevahaju pouzit zbrane a podobne)

Je to uplna hlupost ked tam tie statistiky vedu bud podobny magori ako ten Mugabe alebo vacsina vrazd a inych krminalnych cinnov je tam sustavne ignorovana alebo cisto prirodzena, ti cernosi na to proste je*u a preto to tak aj vyzera a vobec ma to neprekvapuje.

Akonahle zacnes robit statistiku niedke v Europe alebo v USA hned ti medzi najkriminalnejsie vyjdu cisto cierne oblasti napr v USA Detroit, New Orleans, V Europe Londyn, Pariz, multiukturne strediska.

Co sa tyka Europy resp ameriky si dokonale odignoroval moj post so zaznamami FBI ktore uplne vyvracaju tieto tvoje bludy, k tomu si nepovedal ani makke f, takze poprosim nejake tvoje vyjadrenie k tomu.

K ciganom si sa tiez nezmohol na ziadny normalny argument len na citujem: "A co sa tyka romov tak oni su krvou vlastne Indovia tam maju predkov,lenze biele arijske kocovne kmene to su germani dnesny ukradli indom zem a nepotrebnych indov vyhnali z vlastnej krajiny ale tych potrebnych ako ucitelov a lekarov a podobnych si nechali tam".

Za prve si ujasni odkial pochadza slovo arijec (zrejme budes prekvapeny ze prave z indie)

Za druhe Indicku civilizaciu zalozili belosi, dnesny cigani su zrejme zcasti potomkovia tej najnizsej kasty v Indii (tej stvrtej tzv nedotknutelni)

Za tretie Egyptania boli tak isto belosi.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Today! nemozes si spocitat pocet zlocinov(zlocincov) a povedat je tam o 5 menej ciganov.... ved predsa na slovensku je 350 000? ak sa nemylim ciganov. To, ze ako funguje policia v Afrike. Bol si tam ty? To, zeby mali auta s majakmi a korupciu na kazdom rohu... no nezda sa mi.

Este taky maly detial k New Yorku. Je tam malo zlocinov na pocet obyvatelov ale zasa vela obyvatelov na pocet km2 takze mas omnoho vacsiu sancu ze ta napr. okradnu. A ruku na srdce ak ta okradnu v New Yorku a neukradnu ti nic nejak velmi cenne nahlasis to?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

2todayy2:
Z tvojho postu sa ani nedá vyčítať či vlastne melieš o Afrike alebo Cigánoch.
A ty si nebodaj v tej Afrike žil? To si len ty myslíš, že tam polícia funguje.
A to ešte nehovorím o extrémoch ako krajiny kde je diktatúra alebo iný prísny režim.
Stačí ti povedať jedno zlé slovo nikto sa tam nebude s tebou baviť. Sú schopný ťa namieste zastreliť.

Podľa wikipédie(nemusia tam byť presné čísla) je na Slovensku 89 920 Rómov a 4 614 854 Slovákov(plus ostatné "biele" národnosti)
Takže je jasné, že vo väzeniach bude viac bielych ako Cigáňov.

Najprv toto
2todayy2 napísal:Ked ma uz srali rasisticke spravy zacal som si ciarkovat kriminalitu v spravach a vyslo mi 150 zlocinov a z toho 140 spachali biely a 10 cigani,co aj percentualne sedi ze viac kriminality pachaju biely.
a potom toto
2todayy2 napísal:Ja osobne si napriek tym statistikam myslim ze je to nahoda ze je to priblizne rovnako,pretoze statistiky su v podstate aj tak len nahodne veci.
Takže si celú tú tvoju "štatistiku" potopil a napísal, že sú to len náhodné čísla.
2todayy2 napísal:A taku vrazdu ani netreba nahlasit ta sa nahlasi sama ked zmizne clovek,tak sa to neda ututlat ze.
Možno u nás. Ale v tvojej obľúbenej "bezpečnej" Afrike to tak vôbec nieje. Alebo napríklad dosť drsné štvrte v európskych a amerických mestách. Zabijú ťa tam niekde v uličke a nikto ťa už nemusí nájsť.

A Lunik je bezpečný preto lebo tam nikto nechodí. Skús sa tam ísť prejsť a uvidíme či niečo nahlásiš.
Napísať odpoveď