"Volebny prieskum"
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: "Volebny prieskum"
A čo SDKÚ-DS? SDSS, DS, DÚ...
SDSS tvorilo spolocnu koaliciu SDK, potom bola pohltena Smerom
aspon je vidiet ako otacaju kabaty
aspon je vidiet ako otacaju kabaty
Radšej zlepenec 10 strán ako to čo tu bolo za Fica. Nehovorím, že táto vláda nemá chybu. Klasická vec čo si ľudia povedia je ,,Furt sa len hádajú", čo pre túto koalíciu je trefné. Ale za ten čas čo sú pri koryte toho spravili radikálne viac ako urobila koalícia "Zla". Veľa vecí urobili zle, ale prvý krát mám pocit, že tí hore, popri tom kradnutí sa snažia pre nás aj dačo spraviť.
Takze urobili za rok radikalne viac, ako "koalicia zla" za 4 roky predtym?
Tak prosim ta menuj, lebo bezny obcan naopak citi, ze sa ma radikalne horsie, pritom uz sa zdalo, ze horsie sa ani neda zit. A kradnu jedni aj druhi rovnako, je to rovnaka zberba.
lacne dialnice, zverejnovanie zmluv na internete, vylepseny zakonnik prace
lacne dialnice = ziadne dialnice, v sucasnosti...a Figelov sen o eurofondoch na vystavbu dialnic sa rozplynul. Je vidiet, ze je to odbornik na dopravu na pravom mieste, vsak co ho opravnuje na tuto pracu? Vodicsky preukaz sk.B?
momentalne sa stavia R4, su pripravene dalsie 3 useky za zlomok predchadzajucej ceny, schvalovanie dalsich 2 bude snad do konca roka
Napríklad si videl Zákonník práce? Vieš vôbec čo v ňom prešlo? O takom sme mohli pred pár rokmi len snívať. Už len keby nerobili nič, tak urobia lepšie ako robila Ficova zberba. Len si pozri ako sa zlepšilo podnikateľké prostrednie, čo tvrdia samy podnikatelia. Znižuje sa deficit - len si spomeň ako sa vyvíjal deficit pri minulej vlády a čo by bolo, keby to pokračovalo. Boli by sme ďaľší ktorý by potrebovali pomoc z eurovalu. Len si porovnaj prácu polície vtedy a dnes. Len si predstav či by zverejňovanie zmlúv bolo za Fica možné. Za ten čas čo sú pri kormidle som pár krát videl v telke ako majú tlačovku o tom, že spravili chybu. Spravil také niečo za 4 roky Fico? Priznal si on niekedy chybu? Keď poslali bombu do Írska. Ani vtedy si nedokázali nasypať popol na hlavu. Aspoň tá malá sebareflexia je daľší plus tejto vlády.
-
Rasto_shit
Novice
co s tou bombou mal fico?...bola to chyba pracovnika na letisku...este mu zval za vinu autonehodu pri polomke a sme doma...nechcem nikoho obhajovat ale kazdy tu nadava na fica ze vsetko predrazil, nepovedal a podobne ...ale staci sa pozriet do minulosti na 8 rocnu vladu SDKU, ti by sprivatizovali aj vlastnu mater keby este mali co sprivatizovat(slovenske elektrarne,telekomunikacie,slovnaft atď...) staci sa len previest cez tunel Branisko, ktory bol na zaciatku projektovany ako dvojprudovy vychod - zapad a zrazu na neho neboli peniaze...skus sa previesť teraz cez tento tunel a uvidis v akom je stave..
je mi zle z tejto politiky a vsetkeho co sa na slovensku deje...ked vidim v telke Miklosa alebo Figela dviha sa mi zaludok...vobec sa neriesia skutocne problemy statu...nizke platy, nezamestnanost, cigani a podobne...za 20rokov nechcem vidiet co tu bude...najlepsie je tu skoncit strednu skolu pobalit sa a odist niekam inam za lepsim zivotom...
volit som nevolil nikoho lebo som ani nemal koho..."deti bozie", zlodejov, madarov, fetakov volit nebudem...
je mi zle z tejto politiky a vsetkeho co sa na slovensku deje...ked vidim v telke Miklosa alebo Figela dviha sa mi zaludok...vobec sa neriesia skutocne problemy statu...nizke platy, nezamestnanost, cigani a podobne...za 20rokov nechcem vidiet co tu bude...najlepsie je tu skoncit strednu skolu pobalit sa a odist niekam inam za lepsim zivotom...
volit som nevolil nikoho lebo som ani nemal koho..."deti bozie", zlodejov, madarov, fetakov volit nebudem...
Najviac mi je sympatická strana SNS. Som hejslovák

-
Anem
Star
Tak to ti gratulujem.
Ani tak nič akurát ide o to, že keby sa to stalo za vlády terajšej tak ten orangutan spraví takú tlačovku, že by sa aj Jureňa mohol hanbiť. Ako to že ten kufor nekontroloval pomaly Lipšic a drístal by do tých zlých klamárskych médií, ktoré zrazu až tak veľmi zlé nie sú.Rasto_shit napísal:co s tou bombou mal fico?
Pokial dobre viem tak dialnice sa stopli uz za vlady robertamartin04 napísal:lacne dialnice = ziadne dialnice, v sucasnosti...a Figelov sen o eurofondoch na vystavbu dialnic sa rozplynul. Je vidiet, ze je to odbornik na dopravu na pravom mieste, vsak co ho opravnuje na tuto pracu? Vodicsky preukaz sk.B?
Frito pokial ja dobre viem tak sa ich za Roba postavilo viac nez za Mikiho a dovolim si povedal ze teraz sa ich nepostavi viac. Ako bolo spomenute, lacne dialnice = ziadne dialnice.
mylis sa
-
p4ra
Redeemer
Cestu najmensieho zla - SDKU. Mozno aj SaS.
vám to tu dobre hrabe
-
Anem
Star
len ty si lietadloFamine napísal:vám to tu dobre hrabe
No ako to vidite? Povedal by som, ze mame velmi vela neznamych, dostane sa do parlamentu SMK, Most, HZDS? Ako zahybu percentami NaS, Obycajni Ludia, SDL? Stupne SaS po zachovani si politickej integrity, ci naopak klesne ako takpovediac rozbijac vlady?
-
seth82
Darca
To je na dlhú diskusiu a predpokladám, že zatiaľ je o tom zbytočné diskutovať, pretože nevieme, že kto presne a ako zahlasuje za euroval (keďže Fico na rovinu povedal, že "Slovensko euroval potrebuje") a či teda fakt požiada o predčasné voľby, alebo sa spraví reštrukturalizácia vlády. Keď budeme tri mesiace pred predčasnými voľbami, potom môžeme teoretizovať. SAS má môj hlas, to viem za seba a viem to aj z reakcií na FB od mojich známych.
skor by som sa pytal, ci bude moct Cerveny trpaslik vladnut sam...