Neviem ako sa tato pesnicka vola
Dik vopred za pomoc
Dewey napísal:Zdravim, hladam pesnicku od Zuzany Smatanovej, bol k tomu aj klip, a z klipu si pamatam len ze tam boli macky/macka, bolo to cele take dohneda alebo ciernobiela ladene, uz neviem presne, a niektore sceny prechadzali z knihy do reality, Zuzka ku konci bola aj na takom uzkom moste.
Neviem ako sa tato pesnicka vola
Dik vopred za pomoc
No takžepao247 napísal:cawte ... tak neviem ci sa to sem tak celkom hodi ... ale potrebujem ... nejak song z Cesko slovensko ma talent ... LADYLICIOUS ... co tancovali ... vsade mam videa ale na youtube uz neni ... a chcem si to stiahnut ... len neviem nijak inde ... tak prosim pomozte ... keby to najdete nejak na youtube ale ja uz nikde neviem tak odtial to viem stiahnut ... ale inde to neviem ..
TheComputerMan napísal:Prosím vas ako sa vola ta druha hudba (to pocitanie po nemecky)? Dakujem moc ODMENA: K+
trend napísal:
No takže
Zrejme myslíš toto vystúpenie : http://www.csmatalent.sk/video/detail/l ... dlo-5.html
názov 1. songu :
the count & sinden - hardcore girls
video YT :
názov 2. songu :
Missy Elliott - Get Ur Freak On
video YT :
názov 3. songu :
Denzal Park - I'm A Drum Machine
video YT: Denzal Park - I'm A Drum Machine
Bonus : to ked povie medzi 2 a 3 pesničkou to "Vynikajuce" je z pesnicky :
Pokiaľ chceš nejaké stiahnuť tak iba skopči URL (adresu) link videa z YT (youtube) sem : http://www.youtube-mp3.org/ a klik na Convert video
![]()
Toto zháňam aj ja, hudba je použitá v reklame na film vlajky našich otcov.slapstick44 napísal:Prosím vás, nevie niekto, ako sa volá song/intro/znelka, ktorá beží vždy ked každoročne chodí reklama na udelovanie cien Michala Velíška na NOVE, alebo teraz je to na NOVE aj k jednému vojnovému filmu v týchto dňoch ...ďakujem:)
No kebyže to sem hodíš, tak možno by sme aj pomohli...mames napísal:Ahojte, neviete nahodou poradit, ako sa vola pesnicka ktora hra pri ukazke noveho Star Treku na markize ? Je to pravdepodobne soundtrack z nejakeho filmu.
Diky)