Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
Myslis z ostatnych statov eurozony?
alebo to bolo ironicky
alebo to bolo ironicky
recnicka otazka
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
myslim, ze je uplne jedno ci nejaky euroval bude alebo nie, ide tu skor o presun kompetencii do Bruselu (tvorba rozpoctu...), vytvorenie Ministerstva financii EU a tym de-facto vytvorenie federacie Spojenych statov europskych s minimalnymi pravami jednotlivych clenskych statov, cize o nastolenie fasizmu. Kto sleduje tie ich vyroky, tak to vidi uplne jasno, najme tych arcisatanov Barossa a Rompuya. Ci chceme alebo nie, demokracia konci. Bude na nas ci si nieco vybojujeme alebo budeme len poslusnou koloniou tak ako doteraz. Kazdopadne na nasich politikov sa spoliehat neda, su to babky a raz budu vysiet.
-
P3Bo
Guru wannabe
V prvom rade sa ospravedlňujem že tak neskoro len chcem povedať hughito že ak ty nevidíš nacionalistické tendencie ani za našou južnou hranicou tak potom už neviem. Turci si dlhodobo brúsia zuby na Cyprus. Konflikty v Juhovýchodnej Európe ustali hlavne kvôli tomu že si všetci priali mier pod EÚ . Dobre vieme že takýto krach by absolútne ochromil OSN kvôli tomu že by nikto nemal silu pacifikovať iba kolektívnymi sankciami jednotlivé krajiny. A aby som bol ešte viac pesimistický tak prihodím niečo z novínhughito napísal:Nič nenasvedčuje vojnovému konfliktu v európskom priestore, ani po páde eurozóny či EÚ. Ja tu nevidím nijaké extra militaristické tendencie ani ideologické tendencie typu boľševizmu či nacizmu.
btw ako si to vlastne ty hughito predstavuješ, že niekoho zvolia do volieb s volebným programom - chceme vojnu ? Takéto tendencie sa prejavia až väčšinou na konci. Uvidíš ľudia budú chcieť o chvíľu prácu a bude im jedno že stavajú tanky.Ann Barnhardt (šéf Barnhardt Capital Management) napísal:"Je koniec. Už neexistuje cesta späť. Jediné, čo sa môže stať, je kolaps súčasného finančného systému. Ak si ale myslíte, že tento kolaps bude bez vojny, tak sa bohužiaľ, mýlite".
Ak nebude vojna u nás bude niekde inde. Vojna nenastala kvôli tomu že sú peniaze roztrúsené po svete. Čo sa ale stane ak peniaze stratia svoju cenu ? Je smutné že roku 2011 keď sme mali dobýjať vesmír sedíme na riti a zisťujeme že sa náš svet rúti dole kopcom.
Nacionalistické tendencie vždy počas krízy rastú, to máš pravdu, takisto ako rôzne fašizujúce názory spoločnosti aj politike (a už sa to aj deje).
Možno slabo sledujem dianie, ale momentálne nejakú priamu reálnu hrozbu vojenského konfliktu nevidím, aj keď teda, situácia môže vyeskalovať "zo dňa na deň," a ako si napísal, systém ide do sračiek, takže uvidíme.
Možno slabo sledujem dianie, ale momentálne nejakú priamu reálnu hrozbu vojenského konfliktu nevidím, aj keď teda, situácia môže vyeskalovať "zo dňa na deň," a ako si napísal, systém ide do sračiek, takže uvidíme.
Pozrel som si jej stránku (http://barnhardt.biz/)...pokiaľ si to prečítaš tiež a stále ju budeš brať vážne (napr. výroky typu "Christ, on the other hand, is real. Not only is He real, but He was there, in the septic tank with Thomas Vander Woude. "), tak myslím, že Liga pre duševné zdravie má zriadenú linku pomoci.Ann Barnhardt (šéf Barnhardt Capital Management) napísal:"Je koniec. Už neexistuje cesta späť. Jediné, čo sa môže stať, je kolaps súčasného finančného systému. Ak si ale myslíte, že tento kolaps bude bez vojny, tak sa bohužiaľ, mýlite".
//Ja viem, pravda bolí, preto treba karmovať. Karma slzičku vysuší.
-
P3Bo
Guru wannabe
ja sa snažím ale naozaj nerozumiemMIRV napísal:
Pozrel som si jej stránku (http://barnhardt.biz/)...pokiaľ si to prečítaš tiež a stále ju budeš brať vážne (napr. výroky typu "Christ, on the other hand, is real. Not only is He real, but He was there, in the septic tank with Thomas Vander Woude. "), tak myslím, že Liga pre duševné zdravie má zriadenú linku pomoci.
//Ja viem, pravda bolí, preto treba karmovať. Karma slzičku vysuší.
Čomu nerozumieš? Že zanedbateľná maklérka s dobytkom o ktorej málokto počul alebo počul o nej iba divné veci a ktorá na stránke svojej firmy píše o Obamovom kalifáte alebo o tom ako si spestrovala život verejným pálením Koránu asi nie je celkom vhodný zdroj na citovanie ohľadom globálnej finančnej krízy? Hoci ak medzi maklérmi sú adepti na liečbu v Bohniciach, potom sa kríze nemožno ani veľmi čudovať.
-
seth82
Darca
To je už fraška toto.
zajtra bude prca, ten dennodenny telenovelovy serial ma uz nebavi
"Dzurinda: Sulík musí byť veľmi nervózny"
No už sa zobudil aj cyklista. Ide kopať do Sulíka ako len môže.
Na koniec bol Sulík ochotmá prijať nejaký ten kompromis ale Radičová ho dobre opľula, že žiaden kompromis, musí sa schváliť to, čo pôvodne chceli. Toto je ozajstná politika na Slovensku - podrazy, klamstvá, vydieranie.
Nie som nejaký sympatizant Sulíka ale dúfam, že bude trvať na svojom a druhý krát sa nenechá vtiahnuť do špinavých hier s touto bandou falošných klamárov a budú hlasovať proti - zlepenec padne a bude predsa len happy end.
Toto celé má za cieľ zneistiť voličov Sulíka, znemožniť ho, aby bol na vine všetkého a nech to dopadne akokoľvek celú špinu budú hádzať na neho. Buď on bude na vine, že padne vláda alebo spraví zo seba šaša, čo len vykrikuje a na konci nič, keď preds len zahlasuje. 
No už sa zobudil aj cyklista. Ide kopať do Sulíka ako len môže.
Nie som nejaký sympatizant Sulíka ale dúfam, že bude trvať na svojom a druhý krát sa nenechá vtiahnuť do špinavých hier s touto bandou falošných klamárov a budú hlasovať proti - zlepenec padne a bude predsa len happy end.
hm rozmyslam co je vecsie zlo val alebo navrat fica
Rozhodovanie medzi zlepencom a hranolom je také rozhodnutie, ako by si si mal vybrať ako ťa majú popraviť: či obesením alebo paľbou zo zbrane.
Ťažko vyberať z takýchto "skvelých" možností. O tzv. vraj "politikoch" typu Slota ani nehovoriac.
Politikom zlepenca aj hranolovcom by som doprial takú jednosmernú letenku na mesiac.
Politikom zlepenca aj hranolovcom by som doprial takú jednosmernú letenku na mesiac.
Cesar: nechces zlepenec, nechces Fica, nechces Slotu, co by bolo podla tvojho gusta? prezrad nam
Ja chcem Kotlebu, ten nám to predvedie. 
no ja to vidim tak, ze zajtra euroval neprejde...radicova pojde papa, vlada padne...a v druhom kole euroval prejde, lebo zahno zahlasuje fico...
ficove ano eurovalu vobec neuskodi jeho popularite, ten by ukecal aj pascu na medvede, aby mu pustila zacviknute gule...
myslim si, ze pri najblizsich volbach bude mat fico tolko hlasov, ze bude vladnut sam...takze je na case emigrovat, alebo vstupit do SMERu a aspon trochu si nakradnut...
V podstate Fico vyjde zo všetkého ako totálny víťaz - za val zahlasuje v druhom kole a splní to, čo hovorí stále, teda, že oni val podporujú. Takisto sa po predčasných voľbách dostane k moci. Krása. 
-
seth82
Darca
Tak...vzhľadom na tie komentáre z Facebooku hlavne od poslancov SAS si myslím, že už je rozhodnuté. Pripravte sa na novú "sociálne orientovanú" vládu 
http://www.sme.sk/c/6091870/minuta-po-m ... hodla.html
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2011, 9:14)
Takže tu máme aj spojenie hlasovania o dôvere vlády. Ha ha ha. A dojekašľali sme aj Euro
http://www.bloomberg.com/news/2011-10-1 ... nings.html
//karmista: Skap.
http://www.sme.sk/c/6091870/minuta-po-m ... hodla.html
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2011, 9:14)
Takže tu máme aj spojenie hlasovania o dôvere vlády. Ha ha ha. A dojekašľali sme aj Euro
//karmista: Skap.
Ja som toho názoru, že ako súčasnosť, tak aj história ocení tých, ktorí si stáli za slovom za každých okolností.