Dobry a jednoduchy program an inštruktážne video.

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Dobry a jednoduchy program an inštruktážne video.

Príspevok od používateľa skener »

Ide mi o to že keď niečo začnem robiť na počítačí tak nech ten program nahráva moju plochu co na nej vysvetlujem a nech zároveň samozrejme nahráva môj hlas aby bol k tomu aj zvuk a nemusel som to tam potom nejako dodávať a možno aby mal aj nejaké jednodcuhé funkcie ale fakt len trapné niečo ako štítky teda že môžem potom na začiatok pridať nejaký ako keby len biely stvorček a v nom názov ze o co ide a ten po chvíli potom zmizne alebo prípadne ešte niekde na významných miestach žeby som tam taký kvázi papierik s nejakou poznámkou na chvíľu hodil ktorá by potom zmizla.

Proste žiadne zázraky nechcem od neho a hlavne nech to je strašne jednoduchý program typu "one klik" :) ak by sa dalo.

Teda 1. len nahrávať plochu a zvuk
2. ak by bola myš keď kliknem nejako zvýraznená ako to býva na youtube videách takým krúžkom žltým alebo tak, tak to by som bol maximálne spokojný
3. ak by sa tam dali dodatočne dať nejaké popisky tak to by som už bol na 110% šťastný.

Díky moc za dobré typy.
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Dobry a jednoduchy program an inštruktážne video.

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja používam "Ashampoo Snap 4".
Zvýraznenie ľavého a pravého tlačidla myši, približovanie, nahrávanie zvuku, nahrávanie celej plochy alebo vyznačenej časti.
Spustíš a na konci zastavíš. Tie štítky a kadejaký "tipy" do videa sa (aspoň v tomto prípade) dorábajú dodatočne napríklad vo Windows Movie Maker, alebo Premiere, Vegas, Pinacle Studio, etc..
Mimochodom chceš jednoduché veci a nie je nič jednoduchšie ako použiť google. Tam máš takýchto programov po ko*ot a kus, ale už ozaj...
Napísať odpoveď