Ber to z nadhladom, uz nevedia o com maju kecat tak vymyslaju sprostosti. Aj tak by im to neschvalili, lebo nikto s tym nesuhlasil okrem iniciatorov- SMK.MS FRANKY napísal: Ja by som sa na tvojom mieste neozýval keby som nevedel fakt že maďari chceli presadiť zákon podla, ktorého by mohli rozprávať v parlamente po maďarsky. Ak toto nieje do očí bijúci fakt o maďarizácii tak ja neviem kde žiješ!
Ktoreho politika oblubujete?
-
Nymphested
Zablokovaný
Chlopi mali by ste sa spýtať rodičov aké to bolo v Žiline pred tím ako bol Slota primátor. Ja som sa spýtal a povedali my: " Raz sme tam boli a zhodou okolností sme šli cez centrum a zastali sme pred priorom. Ako sme neskôr zistili v v centre bolo toľko rómov že sme sa radšej otočili a vrátili sa k auto skôr než by nám ho stilihli vyrabovať..!"
Ano ani ja som nechcel veriť tomu čo my hovoria ale je to tak pred nástupom Slotu na post primátora ( asi pred 15-20 rokmi ) bol v Žiline riadny bordel. A vidíte čo z neho tento ambiciózny primátor vybudoval? Prosperujúce mesto. A že proti nemu zakladajú združenia? Tie združenia sú trápne celkovo sa podpísalo za jeho odstúpenie niečo okolo 1000 žilinčanov čo je to ked má pán Slota celkovo 60% žilinčanov na svojej strane? Nič! Takže predsa nebude Slota až takí zlý ako as ho snažia vykresliť.
Ano ani ja som nechcel veriť tomu čo my hovoria ale je to tak pred nástupom Slotu na post primátora ( asi pred 15-20 rokmi ) bol v Žiline riadny bordel. A vidíte čo z neho tento ambiciózny primátor vybudoval? Prosperujúce mesto. A že proti nemu zakladajú združenia? Tie združenia sú trápne celkovo sa podpísalo za jeho odstúpenie niečo okolo 1000 žilinčanov čo je to ked má pán Slota celkovo 60% žilinčanov na svojej strane? Nič! Takže predsa nebude Slota až takí zlý ako as ho snažia vykresliť.
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a preto by sa mal prestahovat juznejsie alebo na vychod aby bol poriadok aj tamMS FRANKY napísal:Chlopi mali by ste sa spýtať rodičov aké to bolo v Žiline pred tím ako bol Slota primátor. Ja som sa spýtal a povedali my: " Raz sme tam boli a zhodou okolností sme šli cez centrum a zastali sme pred priorom. Ako sme neskôr zistili v v centre bolo toľko rómov že sme sa radšej otočili a vrátili sa k auto skôr než by nám ho stilihli vyrabovať..!"
-
scortyak47
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No ja by som mu ruky nohy bozkával od rána do večera keby poriešil problémy aj v našom meste rovnako briliantne! Všetci starostovia by si mali z neho brať príklad! Je pravda že Slota sa vyjadruje ako sa vyjadruje ale hovorí úprimne neschováva sa za smiešne argumenty ako väčšina primátorov ,ktorý situáciu v meste nezvládajú!XilleR66 napísal: a preto by sa mal prestahovat juznejsie alebo na vychod aby bol poriadok aj tam