mastermind napísal:no ja viem ze tu nikoho netrapil moj problem s tymi "neprecitanymi" temami, ale aj tak vam to napisem. UZ TO IDE. neviem co sa stalo. bol som 2 hodiny prec od PC a zrazu to ide. dakujem vsetkym ktori ste mi pomohli
lol sak hojko ti odpisal
hojko napísal:Skusim zmazat duplicitne session, snad to pomoze.
co maju prist vsetci admini a modi za tebou domov a hladat kde je problem
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND user_id=3848' at line 3
SELECT user_id, kicker FROM phpbb_thread_kicker WHERE topic_id= AND user_id=3848
hojko napísal:CouldNEX: Kedy a kde ti dalo tu chybu??? Co si robil???
uz sa mi to stalo dnes rano... a taktiez teraz pred chvylkou
a ze co som robil??? som daval klasicky odkaz do fora ne hojko... nic extra klasika z kodom som daval... a dal som odoslat a toto mi napisalo ta neviem co to malo znamenat vies o co sa jedna???
Takze nepisal by som tu keby sa mi stalo prvy krat ale sen tam sa do niektorych tem nemozem dostat napr.: Big Brother ..mozno to je pretazenim
..proste sa mi zobrazi len biela stranka, ked dam refresh tak zobrazi divny text - take haky-baky
XilleR66 napísal:Takze nepisal by som tu keby sa mi stalo prvy krat ale sen tam sa do niektorych tem nemozem dostat napr.: Big Brother ..mozno to je pretazenim
..proste sa mi zobrazi len biela stranka, ked dam refresh tak zobrazi divny text - take haky-baky
..no konecne mi ju zobrazilo normalne tu je srceen:
do minuleho tyzdna mi to ficalo v pohode a nic som nemenil priopojenie mam DSL nemate na Hojko prilis velky traffic?
traffic je uplne v norme, takisto vytazenie servera pokial mi je zname. Hostingova spolocnost pisala ze nezaznamenali ziadny problem so stabilitou, alebo vytazenostou servera, alebo akymikolvek inymi problemami sposobenymi tymto webom. Nie je to tym ze pouzivas IE? Robi to aj vo ff, opere?
t0m4s3 napísal:traffic je uplne v norme, takisto vytazenie servera pokial mi je zname. Hostingova spolocnost pisala ze nezaznamenali ziadny problem so stabilitou, alebo vytazenostou servera, alebo akymikolvek inymi problemami sposobenymi tymto webom. Nie je to tym ze pouzivas IE? Robi to aj vo ff, opere?
asi to bude nieco s poje*** IE keby som mohol tak tu nahodim FireFoxa ale som v praci a nemozem tu nic instalovat ..pokusal som to vyrefreshovat ale zavrelo mi to vsetky okna a vymazalo historiu... asi to bude chyba na tomto kompe a nie na hojkovi sorry ze som obtazoval