poprípade je tam aj možnosť, že so SMERom sa spojí KDH .. ich program má k programu SMERU z pravice najbližšie, ich voliči sú tiež názorovo a hodnotovo bližšie k ficovi a všetci si pamätáme, že to nebolo tak dávno, čo SMER s KDH vyjednával vládu (2006)
Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
goťar si si istý? nechcem byť zlým prorokom, ale v prípade predčasných volieb bude pravicový volič tak znechutený, že očakávam volebnú účasť na úrovni 40-45% kde SMER so stabilnou a disciplinovanou voličskou základňou môže kľudne (a podľa mňa to tak aj bude) dosiahnuť ešte lepší výsledok ako pred rokom, čiže blízko k 40% čo bude pri nízkej účasti znamenať, že SMER môže obsadiť 75 a viac kresiel aj sám
poprípade je tam aj možnosť, že so SMERom sa spojí KDH .. ich program má k programu SMERU z pravice najbližšie, ich voliči sú tiež názorovo a hodnotovo bližšie k ficovi a všetci si pamätáme, že to nebolo tak dávno, čo SMER s KDH vyjednával vládu (2006)
No podla mna je najpravdepodobnejsia prave vlada SMERu s KDH (pisal som to aj na predoslej strane) a v ich pripade je jedno aka bude ucast. Narazal som len na to, ze SMER ma velmi malu sancu na to, ze bude vladnut sam.
Tak ci onak, mna nasa politika tiez znechucuje coraz viac, stale je to o tom, ci bude vladnut pravica alebo lavica a kazdy potom robi opak toho co robil druhy, co je pre stat kontraproduktivne. A vlady sa menia kvoli tomu, ze lavica alebo pravica vzdy znechuti dostatok ludi na to, aby potom stratila vacsinu. Slovensko potrebuje prozapadnu diktaturu, inak tu nikdy nic nebude fungovat
Tak ci onak, mna nasa politika tiez znechucuje coraz viac, stale je to o tom, ci bude vladnut pravica alebo lavica a kazdy potom robi opak toho co robil druhy, co je pre stat kontraproduktivne. A vlady sa menia kvoli tomu, ze lavica alebo pravica vzdy znechuti dostatok ludi na to, aby potom stratila vacsinu. Slovensko potrebuje prozapadnu diktaturu, inak tu nikdy nic nebude fungovat
ale ved sas uz nic nemoze ziskat akurat moze potopit vladu a tym ze sa rozhadala s troma dalsimi pravicovymi stranami je jasne ze vo vlade bude smer lebo ak nie je moznost sdku-kdh-sas-most tak bez ohladu ci budu predcasne volby alebo nie tak bez smeru vladu jednoducho nie je mozne zostavit, ved nech robia politiku a ziadaju marihuanu a gay manzelstva ale oni sa len hlupo zasekli a celkom nerozumiem ten postoj ved nech si schvalia ostatne vladne strany euroval s ficom ved ked som presvedceny ze nieco je zle tak proti tomu bojujem vsetkymi nastrojmi je to bud extremne alibisticke alebo to chcu vyuzivat ako politicku propagandu
Gothar sám si dôkazom toho na čo upozorňujú elity...Slovensko i svet je náchylné uveriť novému vodcovi, ktorý ponúkne jednoduché a zrozumiteľné riešenia.
Zažijeme diktatúru nejakého nového typu. BTW myslím si, že na Slovensku skutočná demokracia ani neexistovala.
Zažijeme diktatúru nejakého nového typu. BTW myslím si, že na Slovensku skutočná demokracia ani neexistovala.
drzi slovo a je konzistentna, to je pre vela ludi dolezite a ziskaju volicov, oni nemaju co stratitjoco66 napísal:ale ved sas uz nic nemoze ziskat
ohladom tej diktatury: toto, co momentalne predvadza menova unia, je diktatura blbosti
mozno mozu ziskat ale urcite nie takych co to vedia aj trochu citat + sa dostavaju na politicky okraj
Ak sa SaS náhodou u voličov týmto krokom nepochovalo, tak určite pochovalo svoj koaličný potenciál.GothaR napísal:To je logicka vec mozno pre vladu, ale SaS by si tym definitivne pochovalo svoje sance v dalsich volbach.
Osobne som pozorne sledoval všetky vyjadrenia viacerých odborníkov aj neodborníkov o eurovale a prikláňam sa na stranu, že to nie je dobrá vec ale nemáme na výber.
podriadovat sa bez boja je ubohost 
Tak to si ma nepochopil, ja nechcem noveho vodcu - spasitela, ale len som nadhodil to, ze diktatura by zaviedla konzistenciu v smerovani krajiny ako takej (povedal by, ze nieco bude a hotovo, mozno by to nebolo po chuti kazdemu, ale to nie su ani rozhodnutia vlady). A ten privlastok prozapadny som tam dal kvoli tomu, aby to nevyznelo, ze tu chcem Lukasenka alebo Ahmadi-Nezada.begbeee napísal:Gothar sám si dôkazom toho na čo upozorňujú elity...Slovensko i svet je náchylné uveriť novému vodcovi, ktorý ponúkne jednoduché a zrozumiteľné riešenia.
Pripadne by to mohlo vyriesit predlzenie volebneho obdobia aspon na 8 rokov, aby mohla fungujuca vlada vladnut poriadne a dokazat, ze je dobra. Tieto 4 rocne turnusy nefunguju.
U nás nefunguje demokracia a nie 4 ročný turnus. U nás vládnu strany, nie ľud.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Áno, stojí. Pretože SAS už v tejto koalícii ustúpila už hádam vo všetkom, čo v predvolebných sľuboch mala. Vo všetkom ustupovala, robila kdejaké dohody, vďaka ktorým všetky sľuby zahladila buď na neskôr (na dobu neurčitú), alebo od nich úplne ustúpila. Je to druhá najväčšia koaličná strana, prečo si má dať skákať po hlave od všetkých tých skúsených zlodejov z KDH a SDKÚ?
ta podpora sas v internetovych diskusiach je zaujimava, ale pravdou je ze sas tuto situaciu politicky nezvladla
-
seth82
Darca
Pravdou je, že to zvládla. Pravdou je to, že to nezvládli farizejské kresťanské strany SDKÚ a KDH, plus ich pobehaji. SAS nie je tá, kto spojil hlasovanie o eurovale dôverou vláde. SAS nie je tá, ktorá spravila otočku o 180 stupňov a za svojím názorom na euroval si stála a stojí od jej zvolenia do parlamentu. SAS ustupovala vždy a jej "partneri" ju furt tlačili k ďalším ústupkom. A SAS nechce podporiť zlodejinu Euroval.
okrem toho, je velmi vela znechutenych, teraz uz byvalych, volicov SDKU a KDH, pripadne Mosta, ktori su proti eurovalu a ich strany si za volicmi nestoja, dalsie plus pre SaS
len s tym rozdielom ze politika nie je o vyjadrovani nazoru ale o hladani sposobu na presadzovanie svojho nazoru a sas nenasla spojenca ani doma ani v zahranici a vyhrotila to tak ze sa diskvalifikovala z akychkolvek dalsich vlad
tiez som bol kedysi taky naivny, potom som dospel 
lol praveze ja som mal niekedy podobne nazory akurat v realnom svete to takto nefunguje
-
seth82
Darca
SAS sa myslím vyjadrila na margo eurovalu celkom jasne, otvorene, detailne a dokonca o ňom vydala aj príručku. To ty nepovažuješ za vyjadrovanie názoru? Ja napríklad nepovažujem za vyjadrenie názoru prázdny balast zo strany zvyšku koalície, ktorá pletie piate cez deviate a do všetkého mieša pád trhov, Eura, že nám zatrhnú eurofondy a podobné prázdne reči. Takže asi tak by som to videl.
Sulík vyhlásil prestávku do 22.00, o pár minút sa teda bude rozhodovať o osude vlády a eurovalu. A potom príde on:
Sulík vyhlásil prestávku do 22.00, o pár minút sa teda bude rozhodovať o osude vlády a eurovalu. A potom príde on:
vidim ze si nerozumieme je to beriem ako vyjadrovanie nazoru s ktorym aj mimochodom suhlasim, len nesuhlasim so sposobom ako tento nazor ne/presadzovala
posli Sulikovi SMS s lepsim sposobom a zachranis vladu, budeme ta potom na rukach nosit...