posta - oznamenie o listovej zasielke

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MuKkY
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

posta - oznamenie o listovej zasielke

Príspevok od používateľa MuKkY »

Ahojte,

chcel by som sa Vas opytat ci nahodou neviete ci sa neda zabezpecit, aby oznamenie o baliku ktory posielam prvou treidov, dosiel prijemcovi. bez toho aby mu balicek priniesli priamo do "bytu" - cize chcem aby mu dosiel iba listok, aby neprevzal balicek nikto iny len on ( chcem to zariadit na strane posty )

dufam ze chapete :D

dik
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: posta - oznamenie o listovej zasielke

Príspevok od používateľa audiotrack »

dá sa poslať "do vlastných rúk" a potom mu poštár balík neodovzdá kým sa nepreukáže občianskym a nepodpíše mu prevzatie
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

áno, služba "do vlastných rúk" rieši práve toto, ale ak je poštárka kamarátka s príslušníkmi v danom byte, tak kľudne im to odovzdá.. napr. mne poštu do vlastných rúk vyzdvihujú surovo rodičia.. buď to podpíše otec alebo poštárka nechá lajstro, ktoré jej ja doma podpíšem a vyzdvihne si ho na druhý deň.. :nervozita:
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Po väčšine to bývajú zásielky rôzne zo súdov, a podobné s opakovaním doručením. A poštárka môže byť akákoľvek kamarátka nemôže si to dovoliť spraviť, hlavne preto, že to bývajú zväčša takéto zásielky. Jedine keby ste boli menovci s otcom, tak sa to dá. Inak tá poštárka potom dosť riskuje.
janto33
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janto33 »

Poštárky by to robiť nemali a predsa to robia. Mne prišla pozvánka na súd a a ani som o tom nevedel, lebo mi to prebrala babka a akosi mi to zabudla oznámiť. :) Presne ako písal brm, keď sa poznajú, môže to byť aj s "overením sietnice" aj tak to dá rodinnému príslušníkovi a nestará sa.
Napísať odpoveď