Vtipny prihovor na stuzkovu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
scary888888
Light Expert
Light Expert

Vtipny prihovor na stuzkovu

Príspevok od používateľa scary888888 »

Dobry den,
nevedel by mi niekto pomoct s vtipnym prihovorom na stuzkovu?? raz som videl video s prihovorom , bol paradny ale ja debo som si ho neulozil... Ak by mal niekto link na vtipny prihovor youtube alebo clanok... Ano hladal som aj cez google aj youtube ale vsetko take suche :/
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vtipny prihovor na stuzkovu

Príspevok od používateľa CheZteR »

a co takto vymysliet si nieco vlastne? nechcete byt originalny? :)
// sice ked tak rozmyslam, my sme tiez velmi neboli... :lol:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Radsej nieco normalne si spravte, lebo ked budete chciet byt nasilu vtipni, bude to akurat trapne. My sme mali uplne normalny, slusny prihovor, bez vtipkov.
scary888888
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa scary888888 »

ano ale predsa len niesme velmi kreativny a chceme byt aspon trochu vtipny tak sa pytam este raz... vedel by mi niekto pomoct? :) linkom
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Náš príhovor bol klasický skôr, a niektorí aj slzu vyronili. A mali sme veľký úspech. Nestavil by som len na vtip. A určite máte niekoho kto dobre píše dobre slohy a pod. Nech začne s tým on. Veď je to váš veľký deň mohli by ste sa trochu potrápiť.
Na nete aj tak nájdeš len obyčajné.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Chces poradit a ani nenapises co za obor studujes. Podla oboru by som mozno sustredil par vtipnych viet do prihovoru. Mozes zacat tym, ze to budes opisovat na sposob prvej triedy na zakladnej skole..., napriklad, ze su to uz 4 roky, co si prvykrat videl novych spoluziakov, hoci dosli za rucicku v doprovode s rodicmi, vo vrecusku si niesli cvicky, desiatu..., mali problem sa predstavit, ale za tie 4 roky sa z nich stali uz dospeli ludia, ktori maju pred sebou zivot blablabla... Mozes tam spomenut nejake vtipny prihody z vyucovania a co to si povymyslat..., trebars, ze vas musela ucitelka napominat, ze z tried na poschodi sa tiez vychadza dverami, nie oknami..., ze pri labakoch napr. z fyziky sa prva pomoc po zasiahnuti prudom musi podat, ze nestaci len telo zabalit do cierneho igelitoveho vreca..., pouzit strare otrepane frazy o bezvyznamnych pluskach alebo pluskach bielym atramentom nemusia byt tiez na skodu. Spomenut, ze ulievanie z pisomiek bola kazdodenna rutina, ze bolo lepsie sediet v bufete, aj ked v penazenke zival len hladny pavuk, ale aj tak lepsie ako sediet na hodine.

Urcite by bolo ale vhodne prejst neskor aj na formalnejsiu cast, spomenut, krasne casy na skole, vybornych ucitelov..., proste sa popodlizovat komu sa da, podakovat ucitelom, vedeniu skoly, rodicom, spomenut co vas vsetko caka v poslednom rocniku, ze na konci je skuska dospelosti v podobe maturity...

Myslim si, ze kto nedokaze vymysliet ci slusny alebo vtipny formular na stuzkovu, tak toho by nemali nechat zmaturovat. Vsak tych par viet, ktore sa spomenu vymysli snad hocikto. Okrem toho nie si sam v triede, je vas tam urcite viac, urcite ma viacero z vas internet a tak hladat prihovor na stuzkovu alebo vtipne hlasky nemoze byt problem, podla mna bude toho plny internet. Zda sa vsak, ze tvoja lenivost nepozna hranic.
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

my sme mali seriozny prihovor, ktory sa zvrhol na vtipny a neseriozny :D ale nijaka fraska z toho nebola, aspon to nebolo umele a strojene
spominany link je z kosickeho gymnazia na opatovskej, vacsi hotentoti uz chodia v KE snad iba na cirkevne gymnazium kosickych mucenikov
Napísať odpoveď