"Volebny prieskum"
Re: "Volebny prieskum"
Ak by boli predčasné voľby, tak kedy ?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pravidlo je tuším do šiestich mesiacov od poverenia prezidentom, nie? Takže pravdepodobne na jar budúceho roku.
stary Ujo to urobi s neskryvanou radostou...
A dovtedy by bola "anarchia" alebo ako by dovládol zlepenec ?seth82 napísal:Pravidlo je tuším do šiestich mesiacov od poverenia prezidentom, nie? Takže pravdepodobne na jar budúceho roku.
-
seth82
Darca
Bezvládie (ak niekto nezrekonštruuje), veď v Belgicku tak fungovali tuším viac ako rok. Alebo úradnícka vláda. Ale myslím, že tu na fóre sa nájde dosť ľudí, ktorí vidia do toho viac, ako ja a zákony sa mi teraz čítať nechce 
-
javatar
Hardcore addict
Ano - dovtedy bude "anarchia" (v uvodzovkach lebo to nie je prava anarchia) teda ak sa nezrekonstruuje vlada.
Ja osobne este uvidim ale pravdepodobne obycajnych ludi. Do parlamentu by sa mali dostat z prehladom, vo vlade tazsie ale tak uvital by som ich tam a vacsinu isto mat nebude.
Dalsim mojim favoritom je SaS. Rozhodne ale volit pojdem, nevolit alebo volit stranu ktora nema sancu sa dostat do parlamentu je len nahananie hlasov vitazovi (kedze tym stupne pomer moc/hlas a z toho najviac bude tazit vitaz).
Ja osobne este uvidim ale pravdepodobne obycajnych ludi. Do parlamentu by sa mali dostat z prehladom, vo vlade tazsie ale tak uvital by som ich tam a vacsinu isto mat nebude.
Dalsim mojim favoritom je SaS. Rozhodne ale volit pojdem, nevolit alebo volit stranu ktora nema sancu sa dostat do parlamentu je len nahananie hlasov vitazovi (kedze tym stupne pomer moc/hlas a z toho najviac bude tazit vitaz).
Tak OĽ sú mi celkom sympatickí hlavne svojím nepolitickým prístupom k politike, hlavne Matovič, čím dostáva do varu celú tú zlodejskú bandu "skúsených politikov," a SaS sú stále mladá strana a k ich dobru treba napísať to, že sa zatiaľ nestihli nijak skompromitovať a teraz si aj zachovali tvár (a nepodstúpili odoperovanie chrbtovej kosti ako väčšina politikov) v principiálnej otázke, čo je tiež na palec hore.
-
javatar
Hardcore addict
No OL by som chcel vo vlade prave kvoli tomu aby tam niekto do nich p*coval ale inak ako fico. Isty tlak na politikov zo strany idealistov hodnotim ako pozitivny.
-
xH4wK
SaS mi prijde asi ako jedina strana kde ludia maju este chrbtovu kost.
Cely ten euroval je chyba sposobena uz na rokovaniach EP
A teraz sa snazia nepriamim vydieranim investorov a vlad dosiahnut navysenie eurovalu pre chamtive grecko ktore sa topi vdaka komu ? Len vdaka svojej vlade a obyvatelom
Cely ten euroval je chyba sposobena uz na rokovaniach EP
A teraz sa snazia nepriamim vydieranim investorov a vlad dosiahnut navysenie eurovalu pre chamtive grecko ktore sa topi vdaka komu ? Len vdaka svojej vlade a obyvatelom
SaSku by som nevolil ani keby som ju volil predtym. ved svojich volicov oklamali ale vo vsetkom na co lanarili ludi (trava, homosexualne zvazky, volby cez net, zrusenie imunity,...) a este aj odovzdali krajinu Fickovi.
IMNSHO uz nema zmysel ist volit, lebo dalsia volena vlada bude len sam Fiko, kto bude v opozicii je potom jedno.
IMNSHO uz nema zmysel ist volit, lebo dalsia volena vlada bude len sam Fiko, kto bude v opozicii je potom jedno.
-
javatar
Hardcore addict
a prave preto ma ist zmysel volit - chapem ze pravicovy volici su znechuteny a nemaju chut ist volit ale nevolenim sa stane presne to co nechcu - vladnuci fico
-
Soviet
Darca
Tak tak.. Umna to bude pravdepodobne opatovne SaS, alebo OL ako je vyssie spominane.
-
p4ra
Redeemer
Ked dospejeme k predcasnym volbam, tak budem volit SDKU-DS alebo SaS. Ale najskor to bude SaS, lebo tymto rozhodnutim si u mna ziskali velke plus, ze sa nenechali zlakat na tento sialeny plan, ktorym si EU mysli, ze vyriesi problemy. Kazdopadne, ak ten kreten Fico bude zase vladnut, tak to uz si fakt mozeme gulku do hlavy strelit.
co by gulku... ked som uz raz za fickovania odisiel tak nebudem mat problem odist za dalsieho. len uz nebudem mat dovod vratit sa
-
xH4wK
Ale nikoho nezaujima ze ty pred problemami utekas, to si nechaj pre seba.
Komentar z diskusie sme.sk
Komentar z diskusie sme.sk
Budem volit SASKoalicna zmluva obsahuje ustanovenie ze ziadna strana nebude predkladat do parlamentu na schvalenie nieco, co predtym neschvalia VSETCI clenovia koalicnej rady. Kto toto tentokrat porusil? Tri koalicne strany odrazu pretlacaju nieco, co malo vopred avizovanu nepodporu tretej strany. A premierka sa dokonca zaviazala v zahranici ze nas parlament prijme nieco, co vobec nemala vopred prerokovane s koalicnymi partnermi. Preco? Lebo Miklos a Dzurinda povedali ze to prejde ..... Cize suma sumarum, SDKU, KDH a MOST PORUSILI KOALICNU ZMLUVU
2. Europska loz.
Krajiny eurozony maju na tento rok parlamentom odsuhlaseny rozpocet a vysku deficitu. Zaruky z navysenia Eurovalu tento deficit ZVYSUJU. Ale o tomto sa mlci !!! Pokial totiz date zaruku za platobne neschopny subjek bez garancii, su to jasne pasiva bez akychkolvek aktiv na druhej strane. Inak povedane, klasicky sa tu ministri typu Miklos hraju s cislami, navysuju deficity svojich krajin a maskuju to ROVNAKOU METODOU AKO PODVADZALO GRECKO !!! Proste tu ide o kolosalny megapodvod greckeho typu. Namiesto vylucenia podvodnika zacnu podvadzat s prekrutenymi cislami vsetci.
To nie je tak uplne pravda. Sulik uz pred volbami hovoril, ze vyhlasenia o legalizacii marihuany a homosexualnych partnerstiev patria do ich programu preto, lebo vyjadruju postoj strany, ale nie to, ze ich schvalia hned v prvom volebnom obdobi (bol si vedomy, ze ak bude vladnut, tak to bude s 2mi krestanskymi stranami), ale vela mladych toto nesledovalo a preto boli potom nahnevani.jackb napísal:SaSku by som nevolil ani keby som ju volil predtym. ved svojich volicov oklamali ale vo vsetkom na co lanarili ludi (trava, homosexualne zvazky, volby cez net, zrusenie imunity,...) a este aj odovzdali krajinu Fickovi.
K zruseniu imunity sme mali referendum a to SaS mala v programe.
Volby cez internet este tusim ani nepredlozili do parlamentu, ak by mali cas, tak by to mozno stihli a mozno nie, no ak by sa im to podarilo, tak by to zvysilo preferencie prave pravici, ktora ma dost priaznivcov za hranicami.
-
halabaster
Darca
Sulik a spol. su banda debilov. Vedel som to uz pred volbami a teraz ma v tom len utvrdili. Po pravde som ani nesnival, ze skonci takto, ze si sam pod sebou podpili konar. Celym svojim konanim len ukazal aky je v skutocnosti populista. Taky populista ako cely cas krical na Fica.
Tymto divadlom dosiahol len to, ze ho par obcanov slovenska, teraz vnima ako nejakeho mesiasa. Euroval prejde aj bez jeho podpori. Ficovi otvoril dvere do vlady. Takze vsetko co krical, ze nechce, tomu sam vedome pomohol.
Keby trocha rozmyslal, mohol to krasne uhrat tak, ze by euroval podporil kvoli tomu, aby nedovolil Ficov navrat a aby tato vlada dokoncila reformy co zacala. Bohuzial (bohuvdaka) jeho obmedzenost je nebotycna.
Absolutne sa diskvalifikoval v rokovaniach o zostaveni vlady po najblizsich volbach. Nechapem teda, ako mu mozete po vcerajsku prejavovat podporu v dalsich volbach, ked je jasne, ze on a jeho strana svojim volicom uz nevybojuje absolut total nic.
Sulik je uz politicky mrvola a jeho strana pevne verim, skonci po dalsich volbach na smetisku dejin spolu s SOP a ANO.
Tymto divadlom dosiahol len to, ze ho par obcanov slovenska, teraz vnima ako nejakeho mesiasa. Euroval prejde aj bez jeho podpori. Ficovi otvoril dvere do vlady. Takze vsetko co krical, ze nechce, tomu sam vedome pomohol.
Keby trocha rozmyslal, mohol to krasne uhrat tak, ze by euroval podporil kvoli tomu, aby nedovolil Ficov navrat a aby tato vlada dokoncila reformy co zacala. Bohuzial (bohuvdaka) jeho obmedzenost je nebotycna.
Absolutne sa diskvalifikoval v rokovaniach o zostaveni vlady po najblizsich volbach. Nechapem teda, ako mu mozete po vcerajsku prejavovat podporu v dalsich volbach, ked je jasne, ze on a jeho strana svojim volicom uz nevybojuje absolut total nic.
Sulik je uz politicky mrvola a jeho strana pevne verim, skonci po dalsich volbach na smetisku dejin spolu s SOP a ANO.
-
xH4wK
Tvoj avatar a tvoje vyroky vo mne vyvolavaju odpor.
Preco tie invektiva, bav sa ako normalny clovek.
Pokial ide o vyrok ze 'par Slovakov' tak si na obrovskom omyle, po celom svete na weboch najdes reakcie na to, ze Sulika podporuje aj zahranicie, pretoze ludia uz maju dost len prikyvovaniu okradaniu LUDI, normalnych pracujucich ludi.
Vidno ze si si precital jeden clanok na zaujatom SME a teraz ides hrat velkeho a mudreho, no si na omyle.
Cely trapny euroval pre grecko je len na to, aby si dalsi podnikatelia a banky nahrabali peniaze.
Zachranujeme EURO ? Ved euro posilnuje navzdory aktualnemu dianiu !
Grecko ako krajina porusujuca pravidla nech sa pakuje prec z EU alebo nech si tam spravia poriadok, lebo toto je nonsens, cierna diera na peniaze
Preco tie invektiva, bav sa ako normalny clovek.
Pokial ide o vyrok ze 'par Slovakov' tak si na obrovskom omyle, po celom svete na weboch najdes reakcie na to, ze Sulika podporuje aj zahranicie, pretoze ludia uz maju dost len prikyvovaniu okradaniu LUDI, normalnych pracujucich ludi.
Vidno ze si si precital jeden clanok na zaujatom SME a teraz ides hrat velkeho a mudreho, no si na omyle.
Cely trapny euroval pre grecko je len na to, aby si dalsi podnikatelia a banky nahrabali peniaze.
Zachranujeme EURO ? Ved euro posilnuje navzdory aktualnemu dianiu !
Grecko ako krajina porusujuca pravidla nech sa pakuje prec z EU alebo nech si tam spravia poriadok, lebo toto je nonsens, cierna diera na peniaze
-
halabaster
Darca
Ake invektiva, len som veci pomenoval pravym menom. To, ze je pre teba Sulik mesias si prave potvrdil v tvojom prispevku.
To, ze Sulika podporuje zahranicie mam na haku. Ja nie som obcanom zahranicnej krajiny Sulik nie je clenom vlady zahranicnej krajiny. Sme na Slovensku ak si si to nahodou este neuvedomil.
Co sa tyka SME-tí, tak tie som nikdy necital a citat nebudem, takze neviem odkial cerpas tvoje dojmy. Na to aby som pochopil o com to cele je mi staci zdravy rozum, ktory tebe evidentne po vcerajsom zrodeni tvojho mesiasa chyba.
Tie ostane pomylene frazy tvojho prispevku si prebral od Sulika, takze skoda reci ti nieco k tomu pisat. Myslim, ze to bolo dostatocne vysvetlene v ostatnych dvoch tyzdnom a aj vcera v rozprave NRSR.
To, ze Sulika podporuje zahranicie mam na haku. Ja nie som obcanom zahranicnej krajiny Sulik nie je clenom vlady zahranicnej krajiny. Sme na Slovensku ak si si to nahodou este neuvedomil.
Co sa tyka SME-tí, tak tie som nikdy necital a citat nebudem, takze neviem odkial cerpas tvoje dojmy. Na to aby som pochopil o com to cele je mi staci zdravy rozum, ktory tebe evidentne po vcerajsom zrodeni tvojho mesiasa chyba.
Tie ostane pomylene frazy tvojho prispevku si prebral od Sulika, takze skoda reci ti nieco k tomu pisat. Myslim, ze to bolo dostatocne vysvetlene v ostatnych dvoch tyzdnom a aj vcera v rozprave NRSR.
-
p4ra
Redeemer
Zato ty si pobral vsetku mudrost sveta a prave tvoje vyroky su tie pravdive. To, co spravil Sulik je konecne nieco, co mali spravit vsetci politici v eurozone s chrbtovou kostou. Tu nejde o zrodenie dalsieho mesiasa, ale o cloveka, ktory spravil to, co je najrozumnejsie v tomto momente. Grecko je bezodna diera, ale Nemci a Francuzi si to nechcu pripustit a nahovaraju to celej EU, celemu svetu, ktory tomu slepo veri. Sulik a ludia okolo neho su v drvivej vacsine uspesni businessmani, ktori uz nejaky ten gros za svoj zivot zarobili a vedia, ako ekonomika funguje, takze to urcite nebolo z nejakej samopasnosti. A ja som rad, ze niekto urobil a povedal to, co si ja a mnoho mne podobnych mysli o Grecku a celom eurovale. Odmietam robit na niekoho! Staci, ze ked sa pozriem na vyplatnu pasku, tak sa mi chce plakat.
A ludia su slepi, ze nevidia, ze ten dement Fico vlastne dal ultimatum a spravi vsetko, doslova vsetko, aby sa dostal naspat k moci.
A ludia su slepi, ze nevidia, ze ten dement Fico vlastne dal ultimatum a spravi vsetko, doslova vsetko, aby sa dostal naspat k moci.