Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
musel by platit odvody a na tie nema
//lebo je socka
//lebo je socka
Ved je tam tony bielych sociek tak mi dajte pokoj
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 4:43)
Ja ale nie som socka,to je rozdiel.
poznam bielych sockarov a ti len kradnu chlascu a podobne..Niektori z nich ani nevedia citat.
Ja sa ale k nim neradim a nezastavam to.Ako vidite ja citat a pisat viem,a dobre.
Mne ide len o to aby som mal volny cas na ludi ktorych mam rad.Co je na tom zlé,nechapem?
ja ale ani nekradnem a ani nepijem,a neradim sa k takzvanym White trash(biela spodina).Nezastavam zlocin ako to ma vela bielych sockarov vo zvyku.
Ináč ten pokoj som myslel len rasistom,pre normalnych ludi nie,ale niektorych z vas totizto neviem zaradit,mne sa zda ze nechcete byt rasisti,ale radi ste si v hlave niektore veci vykreslili,aby ste mali zamienky sa nimi stat.
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 4:43)
Ja ale nie som socka,to je rozdiel.
poznam bielych sockarov a ti len kradnu chlascu a podobne..Niektori z nich ani nevedia citat.
Ja sa ale k nim neradim a nezastavam to.Ako vidite ja citat a pisat viem,a dobre.
Mne ide len o to aby som mal volny cas na ludi ktorych mam rad.Co je na tom zlé,nechapem?
ja ale ani nekradnem a ani nepijem,a neradim sa k takzvanym White trash(biela spodina).Nezastavam zlocin ako to ma vela bielych sockarov vo zvyku.
Ináč ten pokoj som myslel len rasistom,pre normalnych ludi nie,ale niektorych z vas totizto neviem zaradit,mne sa zda ze nechcete byt rasisti,ale radi ste si v hlave niektore veci vykreslili,aby ste mali zamienky sa nimi stat.
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Načo tu tato tema vlastne existuje ? predsa kazdy normalny inteligentny clovek vie ako to v skutocnosti je ... 98% romskej populacie je zaostala , nezvladnutelna , neinteligentna , proste gulaš ....
//Hugito ci co si ...
Ja sa predvadzat nemusim ... napisal som len svoj nazor nic viac ...dakujem za pochopenie
//Hugito ci co si ...
Ja sa predvadzat nemusim ... napisal som len svoj nazor nic viac ...dakujem za pochopenie
Betarik: tato tema bola diskusia hlavne pre mozne riesenia problemu a ukazanie sockam (vid todayy a pod)
todayy: ak si ty medzi nimi je velka pravdepodobnost ze si socka
Ako pises si na soc. davkach takze ty si z nasich dani platis internet vsakze.
A k tomu pisaniu po slovensky: no neviem neviem, ziadne ciarky, odstavce... je to bieda
todayy: ak si ty medzi nimi je velka pravdepodobnost ze si socka
A k tomu pisaniu po slovensky: no neviem neviem, ziadne ciarky, odstavce... je to bieda
na fore vystupujes ty, preto riesime teba2todayy2 napísal:Ved je tam tony bielych sociek tak mi dajte pokoj
to, ze sa ty za socku nepovazujes je sice krasne, ale kedze si zavisly od davok a nie si ochotny pracovat, tak socka si, ci sa ti to paci, alebo nie
o tom pisani radsej pomlc, strukturovat text nevies, o gramatike ani nehovorim
zaujimal by ma tvoj vek a dosiahnute vzdelanie
podla vystupovanie, pravopisu a stylistiky typujem ukoncenu strednu odbornu skolu a vek +/- 30, jasne osem hodin je vela, ale to, ze zijes z davok tych co 8 hodin odmakaju ti nevadi, ty spina
-
javatar
Hardcore addict
kolko je vlastne podpora ktoru dostava? neoplatil by sa mu aspon polovicny uvazok? ked uz je 8h vela 
8 hodin je len vyhovorka, pri 4ch hodinach by ho zas otravovala cesta, atd. Dovod sa vzdy najde. Len nech sa chlapec prestahuje do vlastneho a potom vymysla ako z davok zaplatit najomne, energie, internet, oblecenie, jedlo...
-
guess.whoo
Redeemer
ono tak ci tak skonci skor ci neskor v base. clovek z davok nevyzije a skor ci neskor zacne pocitovat nedostatky ci uz spolocenskeho zivota alebo materialnych veci. potom pridu na rad nejake nekale ksefty, tie vsak nebudu pravidelne a prijem sa dostavovat tak ci onak nebude. potom pride frustracia a napady ako ved vykradnem len tieto male potraviny atd atd.
-
seth82
Darca
http://www.topky.sk/cl/10/1289581/Dnes- ... vil-Jezis- Hahahahah, debili...
-
GEQQN
Zablokovaný
To je na Slovensku bežné, Jezusovia na chlebe, psovi, na peci a potom ešte démoni na stenách ..
Najlepsia je aj tak veta:
Môj manžel si sadol a rozmýšľal.
-
tehla
Zákonom chránení
22.9.2011, Slovensko, Bratislava
Ach, hľa na naše zákonom chránené živočíchy - kamzík, svišť tatranský, vydra lesná (či riečna) a homo ciganus.
v stredu vyrazilo pár stovák našich drahých rómskych spoluobčanov z Malaciek na výlet do Bratislavy na čele s vedúcim výletu Alojzom Hlinom, známym aktivistom a podnikateľom z Malaciek. Títo ľudia išli pred parlament bojovať za výsadbu rýchlorastúcich drevín. Ako všetci dobre vieme, tieto zákonom chránené živočíchy triedy „parazit“ okresávajú lesy viac než lykožrúti a nové stromy skrátka nestíhajú dorásť. Samica homo ciganus vrhne za celý život aj 30 mláďat a to si potom zrátajte tú spotrebu dreviny na zimu! Zaujímalo ma teda, či im vláda v tejto požiadavke vyhovie.
Do terénu som tentoraz išiel ja osobne, ale dorazil som príliš skoro. Problém bol, že mi bolo treba šťať a celá cesta od prezidentského paláca až po parlament bola lemovaná policajtmi. Na každom rohu stáli najmenej traja. Nemohol som sa teda vyšťať na ulici a musel som to zabaliť 208čkou a ísť zozadu ošťať múr prezidentského paláca. Potom som sa na to úplne vysral, všetci tí mestskí a štátni policajti na mňa zízali a... bol to perný deň! Neviem teda ako prebiehal protest a ani ako to celé skončilo. Kurňa, to sú správy...
(Zdroj: Legia, Slobodné noviny - správy z domova)
-
seth82
Darca
Heh, ďalšia propaganda zo SME http://tv.sme.sk/v/22405/azyl-barak.html Hlavne, že ten cigán na cigarety má, ale na jedlo nie...Drísty, až to pekné nie je.
tehla: Nechápem celkom tomu príspevku...O tých chránených živočíchoch som tu už v minulosti písal a ten zvyšok je pre mňa mätúci....
Mimochodom, tvoj kamarát Ivan je naspäť, tak ako obyčajne, svoje slovo nedodržal (ale to sa dalo čakať, že...).
tehla: Nechápem celkom tomu príspevku...O tých chránených živočíchoch som tu už v minulosti písal a ten zvyšok je pre mňa mätúci....
Mimochodom, tvoj kamarát Ivan je naspäť, tak ako obyčajne, svoje slovo nedodržal (ale to sa dalo čakať, že...).
-
guess.whoo
Redeemer
ja som len zvedavy ako to bude o par rokov. narod starne, mladi vzdelani ludia odchadzaju do zahranicia a kto bude o par rokov robit na ciganov a na dochodky? bude este sranda
http://korzar.sme.sk/c/6111440/psovi-za ... o-dna.html
Ak tento problém s asociálmi nebude riešiť stát, skôr-neskôr ho ľudia začnú riešiť sami.... A potom na túto štátnu pštrosiu politiku doplatia aj Cigáni, ktorí žiadne chobotiny nerobili....
Ak tento problém s asociálmi nebude riešiť stát, skôr-neskôr ho ľudia začnú riešiť sami.... A potom na túto štátnu pštrosiu politiku doplatia aj Cigáni, ktorí žiadne chobotiny nerobili....
Nečudujem sa, že im kradnú psov, keď tam majú bársjakých 20 kg bastardov. Ja by som investoval do 3-4 kaukazských ovčiakov a cigáni by obchádzali majetok na kilometre.
-
seth82
Darca
No na čo už je cigánovi USB kľúč, keď ani pravdepodobne netuší, že čo to je? Okrem toho, aká je výpovedná hodnota životopisu, ktorý si cigán nenapísal sám, aby tak potvrdil, že je aspoň gramotný? Boh vie, že koľko z nich tie USB kľúče ešte má, drvivá väčšina ich určite vymenila za čučo alebo cigarety. Fakt bohovské míňanie europeňazí, to u nás tie eurofondy nemôžu ísť kur*a na niečo normálne? http://www.sme.sk/c/6111604/nezamestnan ... kluce.html
hej lebo kazdi ma peniaze na taketo psy.pi*e dufam ze to dopadne tak ze jedneho dna budeme cigosov nahanat sekerami az na hranice beneluxu.
hughito,
už to tu bolo povedané, ale tiež to zopakujem.... nie každý na takých havinov má.... A zvlášť na východe, kde nie je moc práce a platy sú podstatne nižšie..... A nejaký dôchodca už vôbec nie....
už to tu bolo povedané, ale tiež to zopakujem.... nie každý na takých havinov má.... A zvlášť na východe, kde nie je moc práce a platy sú podstatne nižšie..... A nejaký dôchodca už vôbec nie....