xperia x 8
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: xperia x 8
Nechcem zakladať novú tému ale skúšali ste už resetovať Xperiu X8? Idem ju predávať a mámtam dosť toho a nechce sa my to vymazývať po jednom.
-
guess.whoo
Redeemer
ved mas v telefone moznost reset to factory defaults alebo nieco take..vymaze to vsetko okrem dat na pamatovke..tu sformatuj
-
hojko
Site Admin
Mozes ju resetnut do tovarenskych nastaveni, ako je napisane alebo mozes dat novy firmware. Pamatovku by som urcite formatoval, pripadne to predal s inou.
Som čerstvou majiteľkou tohto shitu, ktorý som si sama dobrovoľne nevybrala a bol mi " nanútený " zamestnávateľom.
Nielenže som nešťastná z dotykového displeja, ktorému asi moje dotyky nie sú príjemné a reaguje na ne ako kedy sa mu zachce, navyše mám tento problém : nedajú sa mi prijímať ani odosielať mms. Niekedy - keď má môj fón extra dobrú náladu tak aspoň vypíše link na orangeportáli, kde si uvedené foto môžem pozrieť a niekdy sa mu neuráči urobiť ani to a celý text mms správy spočíva v citujem : "1". Šľak ma ide trafiť !!! Už asi 10 krát som si na orangeportali nechala zaslať konfiguračnú sms a prd makový mi to pomohlo. Ja už naozaj neviem, čo s tým. Podotýkam, sim kartu nemám novú, vlastním ju roky a v predošlom mobile ( Nokia ) mi mms fungovali bez problémov.
Vie mi niekto s tým poradiť prosím ?
Nielenže som nešťastná z dotykového displeja, ktorému asi moje dotyky nie sú príjemné a reaguje na ne ako kedy sa mu zachce, navyše mám tento problém : nedajú sa mi prijímať ani odosielať mms. Niekedy - keď má môj fón extra dobrú náladu tak aspoň vypíše link na orangeportáli, kde si uvedené foto môžem pozrieť a niekdy sa mu neuráči urobiť ani to a celý text mms správy spočíva v citujem : "1". Šľak ma ide trafiť !!! Už asi 10 krát som si na orangeportali nechala zaslať konfiguračnú sms a prd makový mi to pomohlo. Ja už naozaj neviem, čo s tým. Podotýkam, sim kartu nemám novú, vlastním ju roky a v predošlom mobile ( Nokia ) mi mms fungovali bez problémov.
Vie mi niekto s tým poradiť prosím ?
-
t0m4s3
Admin
Zrovna dnes idem predavat X8 a mal som v nej MiniCM6 ROM. Skusal som to "unrootnut" a jedine coho som docielil, ze telefon nastartoval a nesiel vobec pouzival, pretoze vsetky systemove aplikacie hned popadali. Tak som podla tohoto navodu http://forum.xda-developers.com/showthr ... st12442257 stiahol oficialnu 1.6 ROMku pre X8 a pomocou Flashtoolu vratil do povodneho stavu. Pre istotu som zresetoval do factory settings a sformatoval flashku.mato951 napísal:Nechcem zakladať novú tému ale skúšali ste už resetovať Xperiu X8? Idem ju predávať a mámtam dosť toho a nechce sa my to vymazývať po jednom.
-
Fabo
Hardcore addict
Čabajka skús nejakú alternatívnu aplikáciu na správy, napríklad HandCent.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Funkčný flash player pre SE X8 !!!
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1302967
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1302967
vie niekto ako do tohto mobilu dostanem multi touch ? uz som pozeral dost navodov ale este ani jedne sa mi nepodarilo rozbehat tak by bolo dobre ak by mi niekto napisal čo presne treba robiť lebo kamaratovy to ide ma presne tento isty mobil ten isty android 2.3.5 a jemu to ide povedal že nerobil nič inak ako ja tak bol by som velmi vdaciny ak by mi niekto napisal v čom je chyba
-
hojko
Site Admin
R4D0813: Trebars GingerDX ROM zvlada multitouch.
ono aj ja by som mal mat rom co zvlada multi touch lebo kamos ma presne ten isty android na tom istom mobili len on ho ma dlhsie a jedine co sme pri instalacii robili je ze ja som pred rootom neupdatoval mobil oficialnym sony ericsonom a on hej potom sme mali obaja CM6 rom na android 2.2 a až potom sme inštalovali 2.3 ale jemu išiel multi už na 2.2 ... a ja som pred touto 2.2 mal ešte inu 2.2 s inou romkou a stale to nešlo ... na internete som našiel niečo o tom že treba zmeniť krenel čo je asi jadro respektive verziu jadra ale neviem vobec ako
-
Corn Flake
Guru wannabe
V tomto mobile je synaptic alebo cypress touchpad. Pokiaľ máš synaptic, tak ti dualtouch nepôjde a pôjde ti iba zoom pomocou 2 prstov (pinch 2 zoom). Pokiaľ máš cypress tak môžeš mať takmer plnefunkčný dualtouch. Napíš do terminal emulatora toto
A keď ti to napíše niečo takéto, tal máš použitý cypress čip a môžeš si tam dať tento modul na dualtouch http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1135965
Kód: Vybrať všetko
dmesg | grep cyttsp-i2cKód: Vybrať všetko
cyttsp_i2c_probe: Successful registration cyttsp-i2cRe: xperia x 8
ano napisalo mi to čo malo ale čo potom na tej stranke to je dosť zložito vysvetlene
toto ešte zvladnem ale to potmo fakt neviem čo mám robiť
Kód: Vybrať všetko
Manual installation:
- push ax8mt.ko to /system/lib/modules
- run the following command
Code:
insmod /system/lib/modules/ax8mt.ko
-
t0m4s3
Admin
Nahrat ten subor do uvedeneho adresara a nasledne ho spustit pomocou prikazu v konzole
ked už pišem do konzoly tak dam enter a napiše mi
" insmod: cant insert ´/system/lib/modules/ax8mt.ko´:operation not permitted"
" insmod: cant insert ´/system/lib/modules/ax8mt.ko´:operation not permitted"
ide to už som to vyriešil dakujem ... všetkym trom K+ 
-
t0m4s3
Admin
A nepodelis sa s nami ako si to vyriesil?
tak ako je napisane len pisat ten riadok insmod /system .... som nemohol pisat do konzoly ale musel som to cez root explorer rucne prepisat ........... ale mam este jednu otazku mimo tohto ked je nejaka hra napr assassins creed tak ked ju nainstalujem tak tam mam velku cast skrytu lebo mam maly display asi ... a tak či sa to neda niekde prestavit aby mi to sedelo na obrazovku ?
-
sobrancan16
Star
chcel by som sa spytat že keď spravim root a nahram novy android konkretne GingerCrutz 2.3 nebude sa mobil vypinat reštartovat atd ?
čo mám robiť ked ak otvorím galériu tak sa mi napíše prebieha načítanie nových albumov a fotografií ... ked to skončí tak sa napíše vaša zbierka neobsahuje žiadne pol... a dalej nevidno čo tam je napísané .... a ešte jeden problém na internete mi nejde pozerať videá pozeral som o tom aj na nete a našiel som že potrebujem flash 10.2 tak som si ho stiahol nainštaloval rebootol mobil ako bolo napísané že treba ale aj tak mi nejde stále pozerať videá stále sa ma to pýta či to chcem stiahnuť...