"Volebny prieskum"

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili?

SMER
34
11%
SDKU
16
5%
SNS
9
3%
KDH
11
4%
SAS
112
37%
MOST
8
3%
ĽS-NS
38
12%
HZDS
2
1%
SMK
0
Žiadne hlasovania
NIKOHO
40
13%
INE
36
12%

Celkom hlasov: 306

Kybelvody
Star
Star

Re: "Volebny prieskum"

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Ked ta nezaujima nejake zahranicie, preco ta zaujima dobro zahranicnych bank a celkovo euroval? Praveze by si mal byt Sulikovi vdacny. O SaS sa neboj, oni sa momentalne o svoju existenciu v parlamente nemusia bat.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

H@wk, ok ked riesenim ostat na Slovensku a plakat na fore, tak prosim. Lebo ak ma fakt Fico ziskat 48% a viac nema ziaden zmysel ist volit.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

jackb, to nie je pravda. Pretoze presne to si povie 10.000 ludi, ako ty a nepojde volit = vsetko v prospech Fica. Keby kazdy, kto ho nema rad skutocne aj zahlasoval vo volbach proti nemu, cisla by vyzerali inak. Ale byt v zahranici, pindat do Slovenska a situacie na Slovensku a NIC pre to neurobit. To je drze, zbabele a nespravne. Utekat od problemov vie kazdy, ale riesit ich vie malokto.
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa halabaster »

Kybelvody napísal:preco ta zaujima dobro zahranicnych bank a celkovo euroval
Aha, takze ked nebude euroval, zahranicne banky nedostanu peniaze, skrachuju nas sa to nijako nedotkne. My si budeme zit svoj zivot ako doteraz. To si vazne myslis? :shock:
Kybelvody napísal:Praveze by si mal byt Sulikovi vdacny.
Euroval prejde tak ci tak. Nemam mu byt za co vdacny. Snad len zato, ze sa zachoval ako kamikadze, ktory zautocil, netrafil sa a "zahynul".
A ano presne ako vravite. Za vsetkym je vlastne Fico. Tento briliantny strateg, dokazal to, ze sa pravicova vlada sama zdehonestovala a odvolala, ze Sulik spachal politicku samovrazdu a on sa dostane pomocou Dzurindu k moci. :lol:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

V minulých voľbách bola vysoká účasť, preto hranol prehral ale teraz mnohí čo volili túto koalíciu sú klamaní a nepôjdu voliť, nemajú žiadnu šancu voči Ficovi a to ani so Sulíkom, s kým asi ani nechcú pokračovať a bez neho je to ešte jasnejšie - bez Fica tu žiadna vláda nevznikne.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

halabaster napísal:bla bla
Keby si aspon vedel o com hovoris, tu nejde len o schvalenie navysenia eurovalu, to sa schvali aj bez nas, tu ide o to ako EU vyzera z vonku pre investorov - toho sa niektore krajiny boja.
A hlavne ide o to preco by malo Slovensko ktore ma samo malo platit bohatsim ktory porusili pravidla.
Obcanom EU sa cele zachranovanie Grecka nepaci... no vlady danych krajin nemaju chrbtovu kost
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa halabaster »

H@wk: Ja pisem racionalne. Ty emocionalne. Tvoja strana to pokaslala a nasrala ti na hlavu (z pohladu programovych cielov tejto vlady, ktore kvoli populizmu proste hodila za hlavu) a ty ju este branis. Vidno ze brainwash SaS bol v tvojom pripade uspesny.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Mne sú liberálne hodnoty SaS veľmi vzdialené a voliť ich nebudem z principiálnych dôvodov (a z rovnakých dôvodov nemôžem voliť nikoho zo súčasnej koalície).... Ale Sulík včera u mňa si spravil veľké plus.... ukázal, že má charakter a ide si za svojim.... To čo spískal Dzurinda a Ivetka, že hlasovanie o eurovale spojili s hlasovaním o dôvere vláde, bolo obyčajné vydieranie.... Sulík a spol. podľa svojho "najlepšieho vedomia a svedomia" (ako hovorí poslanecký sľub) nepodporili euroval a veci ťahali až do konca....
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

halabaster napísal:H@wk: Ja pisem racionalne. Ty emocionalne. Tvoja strana to pokaslala a nasrala ti na hlavu (z pohladu programovych cielov tejto vlady, ktore kvoli populizmu proste hodila za hlavu) a ty ju este branis. Vidno ze brainwash SaS bol v tvojom pripade uspesny.
Omyl, Tvoja strana ta zradila, moja brani moje prava
jackb
Redeemer
Redeemer

p4ra napísal:jackb, to nie je pravda. Pretoze presne to si povie 10.000 ludi, ako ty a nepojde volit = vsetko v prospech Fica. Keby kazdy, kto ho nema rad skutocne aj zahlasoval vo volbach proti nemu, cisla by vyzerali inak. Ale byt v zahranici, pindat do Slovenska a situacie na Slovensku a NIC pre to neurobit. To je drze, zbabele a nespravne. Utekat od problemov vie kazdy, ale riesit ich vie malokto.
Tak ale ci SDKU, ktorych som volil a volil by som znova ziska o stotinu v lepsom pripade o desatinu viac percent, vela nezmeni na tom, ze Fico ma sancu na ustavnu vacsinu. A prizerat sa ako potom napr. zrusi ine strany, zostatni co sa da a posle tuto krajinu "greckou cestou" nemam chut sledovat z prveho radu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ale ked to spravi 10.000, ako som pisal vyssie, uz to Fico take jednoduche mat nebude a nie je zarucene, ze to aj vyhra. Lepsie je to skusit a povedat si, ze som pre to nieco urobil, ako neurobit vobec nic.
jackb
Redeemer
Redeemer

volit pravicu a odist po volbach bude viac korektnejsie? :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Urcite ano. ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Alebo volit zo zahranicia... v zahranici sa nachadza okolo 2M slovakov.. co je pekny volebny potencial... aj ked je utopiou robit kampan za jeho vyuzitie nakolko maju vlastne starosti...
jackb
Redeemer
Redeemer

ako to mame my? v case ked som bol prec volili Poliaci a tak daky ludia obchadzali domy a pytali sa ci maju zaujem volit. "moj" Poliak zaujem nemal, takze neviem ako to prebiehalo dalej a kolegov som sa nepytal ci boli a ako tie volby prebiehali...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

http://slovenskamigracia.sk/sk/7/volby-zo-zahranicia

hmm.. takze dost ludi by zo zahranicia volit nemohlo... ale stale si myslim ze dost ano...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Celkom zaujimavy vysledok na cas.sk. Zeby to SMER nemal az take jednoduche? :sneaky:
Prílohy
01.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

neviem ako pre teba, ale pre mna ma prieskum zo stranky cas.sk nulovu vypovednu hodnotu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme, ze ani ja to neberiem, ako 100% vec, ale skor pohlad z ineho uhla. Predsalen aj tam su rozni navstevnici.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Veľa dôchodcov ktorí sú pravidelnejší účastníci volieb ako naša generácia netrápi žiaden internet preto taká SAS sa môže rovnať so smerom na cas.sk ale keď dôjde na voľby tak SAS bude oproti smeru hlboko dole,...
Napísať odpoveď