S2 alebo nexus prime?
-
qwerty-xyz
S2 alebo nexus prime?
Co kupit? .... oplati sa ist teraz do SGS2 ??? alebo si mesiac pockat na PRIME? .... osobne som strasny fanda S2 ky, ale PRIME bude tiez od samsungu, a lepsi vraj za dost podobnu ked nie nizsiu cenu, .... (vzhladom len na cisty android) .... Asi neurobim chybu ked zoberiem hocico z tychto dvoch, ale bojim sa ze PRIME nestihne nas trh do vianoc, aj ked sa bavime o telefone na VOLNY predaj, ja seriem pausal a viazanost . . .
Re: S2 alebo nexus prime?
Ja by som radil pockat na Prime i ked neverim ze to u nas stihne Vianoce. Cena bude pravdepodobne dost vysoka.
Tipujem takych 550 EUR co je podobna suma za ktoru sa zacal predavat SGS2 u nas.
V podstate az taky obrovsky rozdiel vo vykone nepocitis medzi dvoma mobilmi. Rozhodujucim faktorom moze byt 720p displej pri Nexus-e.
Tipujem takych 550 EUR co je podobna suma za ktoru sa zacal predavat SGS2 u nas.
V podstate az taky obrovsky rozdiel vo vykone nepocitis medzi dvoma mobilmi. Rozhodujucim faktorom moze byt 720p displej pri Nexus-e.
-
qwerty-xyz
praveze cena si myslim ze bude pod 500 euro, pretoze sa zacal predavat novy iphone, a galaxy S2 je uz na trhu, ktory je zatial vyhlaseny za najlepsi telefon. plus v PRIME-ovi je cisty android, co cenu len znizi, .... (aj ked vyvoj androidu 4.0 urcite nieco stal)
No neverim pretoze vseobecne je Android open source a na rozdiel od WP7 alebo iOS vyrobca neplati za OS.
Teraz si uz presne nespominam ze za aku cenu sa Nexus S zacal predavat u nas (Tusim to bolo nejakych 450 EUR cca rovnako ako Galaxy S.)
Kedze HW bude vykonnejsi ako SGS2 + lepsi displej, zadny kryt by mal byt kovovy. Cize to by znamenalo luxusnejsie materialy. Neverim ze cena bude pod 500.
Ale podla mna to bude dokonaly telefon a tych par mesiacov cakania si zasluzi.
Zas dalsia otazka: ci sa to ku nam dostane s Amoled displejom alebo nam zase hodia SLCD.
Teraz si uz presne nespominam ze za aku cenu sa Nexus S zacal predavat u nas (Tusim to bolo nejakych 450 EUR cca rovnako ako Galaxy S.)
Kedze HW bude vykonnejsi ako SGS2 + lepsi displej, zadny kryt by mal byt kovovy. Cize to by znamenalo luxusnejsie materialy. Neverim ze cena bude pod 500.
Ale podla mna to bude dokonaly telefon a tych par mesiacov cakania si zasluzi.
Zas dalsia otazka: ci sa to ku nam dostane s Amoled displejom alebo nam zase hodia SLCD.
-
qwerty-xyz
myslim ze pride AMOLED, ... rovnako ako ku nam prisiel AMOLED pri SGS2 ke. A mas pravdu v tom ze android je open source, ale samsung si vyrobil do androidu vlastne prostredie, ktore o isto iste nieco aj stalo, zatial co nexus prime pride s androidom cistym, bez akychkolvek nakladov na soft, aj ked zase us pravdou materialy, ale ja vsadzam na to ,ze nemoze prist drahy lebo by si ludia radsej kupili Iphone, aj ked parametrami sa ani nova 4S ka, ani len nechyta, ....
))
No neviem, podla poslednych informacii mozno budu 2 verzie Nexus Prime. Jeden ktory bude mat cisty Android a druhy by mal byt Galaxy Prime, ktory by mal mat Touchwiz nadstavbu. Ohlasenie bude coskoro cize cakam ze sa to dostane aspon v US na trh a budeme vediet cenu.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
novy galaxy s2 s hd displejom http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... e-4198.php
kym bude prime na slovenskom trhu tak budu dalšie a lepšie novinky , už je par dni vonku HTC sensation XE ktory by mal byt čosi výkonnejši ako SGS2 ale je to myslim jedno , ved terazjšie aplikacie niesu ani pre SGS 2 prekonvertovane , respektive výkon SGS2 sa nevyužíva ani spolovice tak načo sa nahánať za najvykonnejším mobilom ? ja osobne keby mam LEN na výber tieto dva telefony(zdôraznujem len lebo inač by som do samsungu nešiel ) tak berem určite SGS 2 ako čakať na prime , kym bude na trhu tak zas bude ohlasene niečo užasne a lepšie a budeš zas nato čakať a takto to pojde dookola až si nekupiš žiadny telefon
to čo si ty dal nieje SGS 2 ale nejaka nadstavba SGS2 , ja som vravel že bude očosi výkonejší ako SGS 2 tak si to nabuduce 5x prečitaj 
nehovoriac otom že ešte ani neni iste či bude tento SGS 2 hd LTE a neviem čo ešte ma v nazve , bude vôbec pre naš trh , kedže zatial je len pre zahraničny
nehovoriac otom že ešte ani neni iste či bude tento SGS 2 hd LTE a neviem čo ešte ma v nazve , bude vôbec pre naš trh , kedže zatial je len pre zahraničny
-
qwerty-xyz
kurnik chlapi, piste predbezne ceny a datum kedy bude asi na SR prime, ... ja chcem vykonny telefon a na peknych par rockov (2-4) .... K800i mam od roku 2006 a fachci stale, ... tak chcem nieco co predbehne trocha dobu a dlho vydrzi s parametrami dobrami, preto SGS2 .... prime je len vylepsenie, aj ked si myslim ze dobre vylepsenie .... tak kebyze je za priatelnu cenu, tak pockam erste mesiac dva, do decembra, ... ale tak cakat nato do buduceho roka je somarina, a HTC cko sa mi paci, ale amoled je amoled, ....
Predbezna cena 500-550 EUR
Aspon podla mojho odhadu.
ako vlastnik SGS2 ti odporucam pockat na nexus prime, ktory bude ako nexus s a nexus one typu "pure google" .
samsung sa nevie na svk postarat o aktualizaciu svojich ROM. sam teraz budem prechadzat na cyanogenmod 7.1
samsung sa nevie na svk postarat o aktualizaciu svojich ROM. sam teraz budem prechadzat na cyanogenmod 7.1
no mať amoled 2-4 roky tiež nieje výhra ale to je zase ina rozprávka
tak isto keby si aj teraz kúpiš nexus prime tak o 2 roky to už bude tzv. low end telefon , kedže sam určite vydíš ako napreduje technologia vpred u smartphonov. jasne še oproti k800i to bude riadny skok
datum kedy bude na SR ti nikto nepovie, aj predchodca nexus S prišiel na SR o mesiac neskôr ako bolo slubene , repektíve normalny predaj z dostupnostou bol ešte neskoršie
cena sa bude hýbať 500€+ ako to vždy býva u top smartoch
tak isto keby si aj teraz kúpiš nexus prime tak o 2 roky to už bude tzv. low end telefon , kedže sam určite vydíš ako napreduje technologia vpred u smartphonov. jasne še oproti k800i to bude riadny skok
datum kedy bude na SR ti nikto nepovie, aj predchodca nexus S prišiel na SR o mesiac neskôr ako bolo slubene , repektíve normalny predaj z dostupnostou bol ešte neskoršie
cena sa bude hýbať 500€+ ako to vždy býva u top smartoch
-
qwerty-xyz
preco amoled nie ? ... kurnik, som uz z toho dopleteny, sledujem to vkuse kazdy den uz mesiace. Preto som dospel k zaveru ze SGS2, ... htc, lg, a ani SE sa nejako moc nechytali. Ale prime ma trochu vyhodil z istoty.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
tak porovnavajme porovnatelne
S2 stoji 430.. XE 570
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/063ZSA-22 ... -s-ii.html ukažeš mi kde stoji SGS 2 430€ ?
a tak isto by som rad vydel nejaky shop kde je už XE len nie nejake predobjednavky pripadne predbežné ceny

a tak isto by som rad vydel nejaky shop kde je už XE len nie nejake predobjednavky pripadne predbežné ceny
rátaš ale stým že to neni zo slovenskej distribucie a nebude to mať slovenske menu ? ak si to nerootneš ? a za dalšie , skus si prečitať recenzie na te obchody samozrejme nejdeme sa tu hádať ty sam qwerty si tu dal telefon SGS2 vs Nexus prime ktorý určite nebude hned
za 420€
prípadne ak chceš silou mocou tak nadčasovy mobil tak si počkaj na barcelonu čo bude tam predstavene , HTC aj samsung a možno aj LG tam určite predstavia nejaku vlajkove lode ktoré určite prekvapia niečim novým
za 420€
prípadne ak chceš silou mocou tak nadčasovy mobil tak si počkaj na barcelonu čo bude tam predstavene , HTC aj samsung a možno aj LG tam určite predstavia nejaku vlajkove lode ktoré určite prekvapia niečim novým
-
qwerty-xyz
mnooooo najmobily, sidlia v martine, ja osm v ZA, cize nie je problem tam zavolat a popytat sa..... pokial by bol pre nas trh ,a bez loga operatora a podobnych kravin, tak nevidim v tom problem, a urcite by osm zobral skor nieco s polskou ROM kou, kde je aj nas jazyk, kvoli aktualizaciam ...
ci ? zly napad?