Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Hej, 1GHz procak je podtaktovany. Apple to takto robi kvoli baterii a aby sa telefon zbytocne neprehrieval. Kedze iOS je dokonale optimalizovany tak nizsi vykon velmi nevadi.
-
xH4wK
Takze reviews.
http://gizmodo.com/5848886/iphone-4s-me ... but-better
Z toho co som si precital asi 4 hodnotim ze iPhone 4S sa riadne vydaril a Siri je zlaticko
Mna znepokojuje ten displej co vyzdvihol v recenzii Joshua:
Ze oproti iPhone 4-ke su farby viac vyblednute..
Ze oproti iPhone 4-ke su farby viac vyblednute..
-
xH4wK
O ktorej uz ma byt iOS5 kua, sa neviem dockat ... vsade pisu ze dnes.
V Amerike este len teraz zacina den.
-
xH4wK
No to je mi jasne, uz tam bude za chvilu obed... snad to nechcu pustit u nich vecer 
-
xH4wK
Uz je po 19:00 a stale nic
nech uz je to tu ... klikam na check update ako blazon.
//Edit, uz to ideeee
))
//Edit, uz to ideeee
Mozte stahovat http://www.macrumors.com/2011/10/12/app ... -and-more/
Rad by som potom privital nejake dojmy
Rad by som potom privital nejake dojmy
-
xH4wK
o 50 minut hodim dojmy vtedy sa mi to stiahne a updatne
(t-com...)
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ja uz tiež stahujem, som zvedavý
(ipad2)
-
adr0z
Zablokovaný
Má zmysel používať iCloud ak používam Dropbox ? mám kombináciu android, iOS a W7 , asi moc nie, že ?
-
krankenwagen
Professional
Všetko okolo iPhone a iPod touch
H@wk: Nastavenia - iCloud - Ulozisko a zaloha - Zalohovat? To si skusal?
-
xH4wK
Ibaze takto z icloudu nedostanem len songy ktore chcem, ci ?
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 23:02)
...
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 23:02)
...
Hello Peter,
Sarah here from the iTunes Store support team. I'd like to first thank you for contacting iTunes Store support to let us know you require some assistance. I understand that you were hoping to use iTunes in the Cloud to be able to back up your music, but this feature does not seem to be working as expected and you would like to know if this feature is actually available in your country Slovakia. I can imagine you must be eager to get started with this, and I will do my very best to help clarify this issue today.
Now Peter, currently the iTunes in the Cloud feature is only available as a beta feature in the US only. I cannot speculate as to whether this feature will be available in your country, or other countries, in the future. There should be regular updates regarding this on the Apple website, so the only option I can recommend is to check back on the Apple website intermittently to see if this information has updated. I apologize for any inconvenience this issue may have caused you.
H@wk - jj, o tom uz viem dlhsie, tiez ma to trosku mrzi, ale verim, ze to daju do poriadku a bude to available aj v nasom store.
co ma mrzi momentalne serie trocha viac je, ze blbne, resp. kolabuje photostream, zrejme su pretazene servery. cakal som ze ked dragnem fotky do foldera na pc, budu mi automaticky naskakovat na iPade do photostream library, ale naskakuju velmi pomalicky + casto dole vo Wine vyhadzuje hlasku "nie je mozne aktualizovat fotostream kvoli neocakavanej chybe servera"
snad to fixnu tiez
co ma mrzi momentalne serie trocha viac je, ze blbne, resp. kolabuje photostream, zrejme su pretazene servery. cakal som ze ked dragnem fotky do foldera na pc, budu mi automaticky naskakovat na iPade do photostream library, ale naskakuju velmi pomalicky + casto dole vo Wine vyhadzuje hlasku "nie je mozne aktualizovat fotostream kvoli neocakavanej chybe servera"
-
WiZard
Star
...mne pri update 3GS pise error 3194. Mam najnovsiu verziu iTunes, skusal som aj restartovat PC, aj obnovit najskor telefon zo zalohy... a nic... vie niekto, co s tym? Vdaka
-
Fabo
Hardcore addict
Tak s tým cloudom s vami pekne vypiekli, heh.
Ako je to teda nakoniec s tou Siri, funguje s iOS5 aj na iP4?
Ako je to teda nakoniec s tou Siri, funguje s iOS5 aj na iP4?
-
Alex481991
Medium Star
možno to bude smiešne ale mne pri mojej 4ke pomohlo zapnut a vypnut comp... inak ja mam iny problem ked som nahodil ten iOS 5 tak mi pri tichom režime nechce vibrovat dokonca pri nastavovani ticheho režimu mi nezavibruje prave naopak zavibruje pri klasickom režime. Da sa to nejak riešit? Tak isto sa chcem spytať ako teraz nastavim vlastne zvonenia kedže nejak mi to nechce cez iTunes to tam hodit...WiZard napísal:...mne pri update 3GS pise error 3194. Mam najnovsiu verziu iTunes, skusal som aj restartovat PC, aj obnovit najskor telefon zo zalohy... a nic... vie niekto, co s tym? Vdaka
/// od znovu som nahodil soft a zazrakom sa všetko vyriešilo