Minecraft
Re: Minecraft
gamesites su najhorsi sice sa tvaria ze su najlepsi.
Aj na cs-ku hudba a vsetko kvalita.A zrazu You are Banned Check Your Console
kuknem tam a co tam vidim:reason AB+WH+SH+KZ+SKILL (to su naj****** admini na svete)
ale vratim sa k minecraftu.Hram hram a vobec im nevadi ze buraju nase stavby a to su admini.
Nenormalne toto.
Aj na cs-ku hudba a vsetko kvalita.A zrazu You are Banned Check Your Console
kuknem tam a co tam vidim:reason AB+WH+SH+KZ+SKILL (to su naj****** admini na svete)
ale vratim sa k minecraftu.Hram hram a vobec im nevadi ze buraju nase stavby a to su admini.
Nenormalne toto.
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar, mam taky problem, hra ked napr odpalim milion tnt mi zacne neskutocne sekat, fps klesnu snad na -5 a pritom mam este dost volnej ramky a cpu je vyuzite tak na 10%, vyuzitie vga nejako neviem pozret, mam i7 2630qm, 4gb ram a 6770m, je to notebook
vdaka za rady
vdaka za rady
-
lekoklatik
VIP
Nebude to tým že je to písané v jave?
Prosto neviem o tom že by mrte veľa TNT niekomu nelaglo.
Niekomu viac, niekomu menej, to je asi tak všetko čo ti pomôže HW (čas lagu v ktorom budeš)
To s tou javou som len tak prasol, opravte ma prosím niekto.
Prosto neviem o tom že by mrte veľa TNT niekomu nelaglo.
Niekomu viac, niekomu menej, to je asi tak všetko čo ti pomôže HW (čas lagu v ktorom budeš)
To s tou javou som len tak prasol, opravte ma prosím niekto.
-
Mrk
Professional
no ja som uz nad tym uvazoval, ze to bude hrou, len som nasiel kopec nejakych modov, na zvysenie frameratu a podobne, tak som skor ocakaval nejaku odpoved, akym sposobom dokazat roztopit moj cpu pri hrani a ne, ze max 10 usage aj pri mnoho dalsich applikaciach na pozadi
Pri Minecrafte je to normalka. Strasne to vytazuje CPU-cko a nestiha to pocitat "fyziku". Proste ako leko uz napisal > problem bude v Jave. Toto by pravdepodobne sekalo aj na superpocitacoch.
-
Mrk
Professional
no, ale ak by to vytazovalo cpu, tak ten moj max 10-15% pocas tycho je*, normalne si alt-tabnem a kludne hocico mi ide bezproblemov
Tak to bude tou javou alebo potom bug v hre. Napriklad u mna to 2-jadro vytazuje celkom slusne, zas na druhu stranu ja to hrajem na notebooku.
-
Mrk
Professional
ja tiez, ale mam mobile verziu i7
hromada TNTčka vyťaží aj moju desktopovú i7... je to len java
Podla mna nie ale sekne urcite ale potom s aznova spusti bo ja na mojom celerone
som dal hromadu TNT po mapke ked som potreboval surky tak som vykopal obrovsku
jamu a zdola nahor zlava do prava zo sirky do dlzky proste vela som naplnil TNT.
Dal som si prasokdalej a odpalil som utekal som prec a pozeram cez Flying Mode
Pol mapky v r*** ale komp sa po minute rozbehol
som dal hromadu TNT po mapke ked som potreboval surky tak som vykopal obrovsku
jamu a zdola nahor zlava do prava zo sirky do dlzky proste vela som naplnil TNT.
Dal som si prasokdalej a odpalil som utekal som prec a pozeram cez Flying Mode
Pol mapky v r*** ale komp sa po minute rozbehol
-
javatar
Hardcore addict
no milion TNT je pomerne narocny vypocet a CPU na 10% - by som povedal ze na 12,5 a to preto lebo ti windows zobrazuje len vytazne 1 jadro - pravdepodobne vypocet bezi len v jednom vlakne
a myslim si ze by ti to seklo aj keby to bolo pisane v C++ (java zase az taka pomalsia nie je) aj ked rozhodne k tomu prispieva vyraznou mierou (naposledy som testoval na rychlost JVM cca pred 2 rokmi a bolo to asi 2x pomalsie oproti nemanazovanemu kodu)
a myslim si ze by ti to seklo aj keby to bolo pisane v C++ (java zase az taka pomalsia nie je) aj ked rozhodne k tomu prispieva vyraznou mierou (naposledy som testoval na rychlost JVM cca pred 2 rokmi a bolo to asi 2x pomalsie oproti nemanazovanemu kodu)
-
Mrk
Professional
to ma nenapadlo, ze len v jednom vlakne, tak teraz potrebujem nejaky mod, alebo nieco nech ich pouziva viac 
-
lekoklatik
VIP
alebo si od toho TNT proste odbehneš, keď ho odpáliš 
AK hladate server tak skuste moj, je ochraneny proti grieferom systemom LOGBLOCK a je tam iconomy. Ohen sa nerosiruje a ma ho povoleny iba ty co tam hraju dlchsie. Stromi cele padnu ak znicite spodok. IP: rezygame.no-ip.info
Minecraft vie vyuzit len 1 jadro sa mi zda 
prosim vas potrebujem pomoc platim si minecraft originál cez officiálnu stránku s visa kartou a ked vypisem údaje a kódy kliknem CONFIRM AND PAY a dá ma to do niakeho moneybookers či čo a tam to chce heslo a kód opísať ale nejde mi písať do tých rámčekov a prečo sa mi to vlastne ukázalo keď chcem platiť cez visu vie niekto odpoveď?
Uz to mám!
Uz to mám!
Tak ked uz to mas, podel sa s nami s riesenim, mozno bude mat niekto podobny/rovnaky problem a prave ty mu pomozes:)
ked ti nahodi tabulku moneybookers tak nestrachuje ze čo to je iba do kolonky napiš heslo svojho MC účtu a opíš z obrázka čísla a to je všetko 
-
66Johny66Dark66
Novice
ahoj síce som minercraft začal hrať len nedávno strašne ma to chytilo a chcel by som si zahrať online a preto by ste mi mohli niekto dať 24/7 funkčný server na minercrafte som registrovaný pod rovnakým nickom ako tu 66johny66Dark66 hľadám niečo s pravidlami nie niečo kde sa stavia a búra hala-bala
))