Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Zatial sa mi najviac páči nový Safari a tá rozdvojená klávesnica
Siri je len na 4S-ko.Fabo napísal:Tak s tým cloudom s vami pekne vypiekli, heh.
Ako je to teda nakoniec s tou Siri, funguje s iOS5 aj na iP4?
hod screenadr0z napísal:Zatial sa mi najviac páči nový Safari a tá rozdvojená klávesnica
Ja looser som dnes kupil Sygic (celu EU) za 29.9 Euro v akcii (konci dnes). Uz som nemal nervy cakat na navigon, hlavne preto, ze chcem vyskusat iOS 5 a dat zbohom JB. Teraz uz mozem.
-
Alex481991
Medium Star
caute potrebujem surne poradit nedaju sa nejak obnovit kontakty z iphonu? lebo mi všetko vymazalo neviem z akeho dôvodu a samozrejme čo je najhoršie predtym nebol vobec zalohovany... neexistuje nejaky program alebo niečo podobne?
Cez vikend poskusam na 350km ciest. Co sa tyka druhej casti, tak preto, ze som nekupil Navigon.H@wk napísal:preco looser, uz si ju vyskusal ?
Zdravím,
mám taký blbý problém s iPhonom 3G dovezeným z USA - nedá sa z neho volať a ani ma neprihlási do siete (O2). Skúšal som rôzne verzie firmwaru (4.0.1, 3.1.2, 4.2.1), aj tak nepomohlo, stále ukazuje jednu paličku a nedovolám sa nikde. Cez Cydiu som nainštaloval ultrasn0w, vraj prelamuje blok na operátora, ale prelomil mi veľké hovno a namiesto tej jednej paličky mám "Searching...". Baseband mám v. 05.15.04
Je tu vôbec ešte šanca, že to niekedy použijem ako telefón, alebo mám z neho už len iPod Touch?
Díky
mám taký blbý problém s iPhonom 3G dovezeným z USA - nedá sa z neho volať a ani ma neprihlási do siete (O2). Skúšal som rôzne verzie firmwaru (4.0.1, 3.1.2, 4.2.1), aj tak nepomohlo, stále ukazuje jednu paličku a nedovolám sa nikde. Cez Cydiu som nainštaloval ultrasn0w, vraj prelamuje blok na operátora, ale prelomil mi veľké hovno a namiesto tej jednej paličky mám "Searching...". Baseband mám v. 05.15.04
Je tu vôbec ešte šanca, že to niekedy použijem ako telefón, alebo mám z neho už len iPod Touch?
Díky
-
krankenwagen
Professional
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Citujem z unlock wizardu:
Váš Iphone je odblokovateľný,najprv však musíte nahrať do zariadenia baseband 06.15.00 ! Nasleduj tieto kroky aby ste prehrali Váš fw. modemu na 06.15.00, potom nainštalujte ultrasn0w 1.2 z Cydie pre odblokovanie.
Cize aby si ho odblokoval, potrebujes tam nahrat 6.15.00, ktory ti ale znefunkcni GPS cip (jedna z mala veci). Treba si teda vybrat, ci chces iPhone bez GPS, alebo iPod Touch s GPS..
Váš Iphone je odblokovateľný,najprv však musíte nahrať do zariadenia baseband 06.15.00 ! Nasleduj tieto kroky aby ste prehrali Váš fw. modemu na 06.15.00, potom nainštalujte ultrasn0w 1.2 z Cydie pre odblokovanie.
Cize aby si ho odblokoval, potrebujes tam nahrat 6.15.00, ktory ti ale znefunkcni GPS cip (jedna z mala veci). Treba si teda vybrat, ci chces iPhone bez GPS, alebo iPod Touch s GPS..
no tak radšej ten iPhone bez GPS
ale čo ešte mi nový baseband znefunkční?
...inak dobre som čítal, že multitasking do 3G je shit?
ale čo ešte mi nový baseband znefunkční?
...inak dobre som čítal, že multitasking do 3G je shit?
-
Andreso
Medium Professional
alfonz: Ja mám v 3Gs 06.15 a neľutujem to, všetko beží ako má, iba GPS nefunguje(nepoužíval som ju predtým).
Najlepšie je pri 3G ostať na OS 3, s iOS4 je už pomalý a multitasking pri 55MB voľnej RAM je nezmysel.
Najlepšie je pri 3G ostať na OS 3, s iOS4 je už pomalý a multitasking pri 55MB voľnej RAM je nezmysel.
A ako to je potom s preinštalovaním iOS? Kdesi som čítal, že po menení basebandu treba custom firmware či čo to bolo, už ani nepamätám 
-
krankenwagen
Professional
no tak som to skusil a funguje to...diky moc, chlopi 
cez photostream sa fotky synchronizuju len z iPadom/Phonom/Podom? s PC nie?
aký je rozdiel medzi pripomienkami a kalendárom? a ako do pripomienok dám niečo ako: keď prídem do obchodu tab aby mi nabehlo, že mám kúpiť to a to? Lebo ak si chcem dať nejaké iné miesto ako aktuálne tak mi nabehnú kontakty
aký je rozdiel medzi pripomienkami a kalendárom? a ako do pripomienok dám niečo ako: keď prídem do obchodu tab aby mi nabehlo, že mám kúpiť to a to? Lebo ak si chcem dať nejaké iné miesto ako aktuálne tak mi nabehnú kontakty
1. aj s PC
2. Pripomienky su Pripomienky a Kalendar je kalendar. je to v podstate app navyse.
3. to miesto ktore chces pridat musis mat ulozene v kontaktoch. je to hlupost ale musi to byt tak. Vyskusal by som vytvorit skupinu kontaktov kde budes mat iba miesta obchodov a pod.
dodo
2. Pripomienky su Pripomienky a Kalendar je kalendar. je to v podstate app navyse.
3. to miesto ktore chces pridat musis mat ulozene v kontaktoch. je to hlupost ale musi to byt tak. Vyskusal by som vytvorit skupinu kontaktov kde budes mat iba miesta obchodov a pod.
dodo
Vcera nahodeny iOS 5 cez DFU a nanovo nasetupovane zariadenie. Prvy krat bez Jailbreaku.
Pocity:
1. vydrz baterie je O DOST lepsia
2. nove funkcie su super, prave sa snazim dostat svoje kontakty z google na icloud
3. lockscreen SMS a skratky su tiez super
4. prerobene notikacie, to slide-down pozadie je ale otras
5. hrozne, ale naozaj hrozne, mi chyba SB Settings. Preco KONECNE nezabuduju hotswitch na Wifi, GPS, mobilne data a BT? Vsak to je zakladna vec pre poriadnu vydrz baterie a usporu casu.
6. chcem Siri dopekla, 4ka ho urcite HW zvlada.
Pocity:
1. vydrz baterie je O DOST lepsia
2. nove funkcie su super, prave sa snazim dostat svoje kontakty z google na icloud
3. lockscreen SMS a skratky su tiez super
4. prerobene notikacie, to slide-down pozadie je ale otras
5. hrozne, ale naozaj hrozne, mi chyba SB Settings. Preco KONECNE nezabuduju hotswitch na Wifi, GPS, mobilne data a BT? Vsak to je zakladna vec pre poriadnu vydrz baterie a usporu casu.
6. chcem Siri dopekla, 4ka ho urcite HW zvlada.