určite tam nájdeš aj SGS 2 do tých 460€ aj zo slovenským jazykom , je už na tebe či ale riskneš prípadne nezhody pri reklamacií a pod. ja si radšej vždy prilatip u sunnysoftu za rýchle reklamacie prípadne im nerobí ani nikdy problem vymeniť telefon za novy čo sa u najmobil.sk určite nestane kedže som z MT a ten obchodik poznám.
čo sa aktualizácií týka tak samsung v tomto celkom sere na zákaznikou a je jedno či maš polsku alebo slovensku rom
a ked už sme u sunnysoftu tak cena XE a SGS2 je rovnaka
http://www.sunnysoft.sk/zbozi/041ZHT-20 ... on-xe.html
http://www.sunnysoft.sk/zbozi/063ZSA-22 ... -s-ii.html
S2 alebo nexus prime?
-
qwerty-xyz
Re: S2 alebo nexus prime?
hm, ... no skusim rano zavolat do toho martina a narovinu sa s nimi dohodnut, co s telefonom, .... ci je s logom operatora, a ci je pre nas trh, a ci je novy, .... v podstate vies nieco odporucit ako ich zatlacit aby mi na otazky odpovedali spravne? lebo maju dobru cenu, a nejako by som bol nerad nieco reklamoval, kupim a idem sa hrajkat, ..... za tu cenu 420 e ciek, nie je velmi nad cim rozmyslat ... aj ked rozmyslam stale ze pockam na nieco lepsieho, aj ked neviem co este lepsie moze byt, podla mna skok oproti K800 vke bude aj tak dost znatelny....
no ked si zo ZA tak by som obetoval tých 0,60€ na vlak a šiel si ponho osobne , hned si ho aj vyskúšal atd.
ja osobne ked kupujem tak si vždy počkam na druhu várku nových mobilov , lebo vieme že prvá várka je vačšinou chybna , preto aj vznikli fámy o DHD ktore nelícuje , o sensation ktorý nemá signal , o SGS2 ktory ma žltý pas cez disp. atd. a kedže tento obchod nieje nejako extra preferovaný tak by som sa trošku bál či nemaju mobili z prvéj várky , i ked zase sgs 2 neni vonku pár dni , takže hádam sa prvá várka už vypredala , ale kto vie ? ja osobne by som sa šiel radšej pozreť , samozrejme možeš ho aj objednať a do 14 dni vpoho vrátiť bez udania dôvodu.
ja osobne ked kupujem tak si vždy počkam na druhu várku nových mobilov , lebo vieme že prvá várka je vačšinou chybna , preto aj vznikli fámy o DHD ktore nelícuje , o sensation ktorý nemá signal , o SGS2 ktory ma žltý pas cez disp. atd. a kedže tento obchod nieje nejako extra preferovaný tak by som sa trošku bál či nemaju mobili z prvéj várky , i ked zase sgs 2 neni vonku pár dni , takže hádam sa prvá várka už vypredala , ale kto vie ? ja osobne by som sa šiel radšej pozreť , samozrejme možeš ho aj objednať a do 14 dni vpoho vrátiť bez udania dôvodu.
-
qwerty-xyz
nooo ziadna vyhra, ... bol osm v dvoch predajniach, a bieda a utrpenie, .... telefony pre polsky trh a dokonca obrandovane polskym orange-om, ..... teta v predajni sa mi sice snazila nahovorit nech si tam dam origo softver od samsungu ze zaruka mi nepadne, .... ale cele to bolo akesi moc divne, aj v jednej aj v druhej predajni . . . skusim este ine, ....