"Volebny prieskum"
Re: "Volebny prieskum"
http://www.focus-research.sk/files/137_ ... er2011.pdf
FOKUS v septembri: Fiko vyse 43%, SDKU takmer 13%, KDH 9%, SNS 8,5, Sas 8%,...
"Prepočet na kreslá v Národnej rade SR: SMER-SD (70), SDKÚ-DS (21), KDH (15), SNS (14), SaS (13),
Most–Híd (9), SMK (8)."
Tak sam by byt nemohol, potreboval by zase Jana. Ale to bolo pred padom. IMO teraz tych 76 mozno aj bude mat...
FOKUS v septembri: Fiko vyse 43%, SDKU takmer 13%, KDH 9%, SNS 8,5, Sas 8%,...
"Prepočet na kreslá v Národnej rade SR: SMER-SD (70), SDKÚ-DS (21), KDH (15), SNS (14), SaS (13),
Most–Híd (9), SMK (8)."
Tak sam by byt nemohol, potreboval by zase Jana. Ale to bolo pred padom. IMO teraz tych 76 mozno aj bude mat...
nemyslim si, kedze nic nespravil, jeho percenta zostanu ~ rovnake, skor klesnu percenta SDKU, KDH, Mostu a stupnu SaS
okrem toho, Focusu vychadzaju tie prieskumy v porovnani s volbami chabo, kedze percenta lavice su vzdy umelo zvysovane
okrem toho, Focusu vychadzaju tie prieskumy v porovnani s volbami chabo, kedze percenta lavice su vzdy umelo zvysovane
je pravda, ze som bol lenivy googlit iny zdroj prieskumov
IMO mu tie % vyskocia, lebo obycajny Slovak je sklamany z pravice
IMO mu tie % vyskocia, lebo obycajny Slovak je sklamany z pravice
ja ti nevim Karle, podla diskusii je obycajny Slovak sklamany z SDKU, KDH a Mosta...
-
xH4wK
'Obycajny' Slovak sa da ovplyvnit hlupostami ktore teraz omielaju v televiziach... vsade sa snazia potopit Sulika, aj ked branil nase zaujmy.
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2011, 12:50)
Pozrite si este tento clanok, par zaujimavych hypotez
http://www.topky.sk/cl/1000050/1288962/ ... a-Radicova
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2011, 12:50)
Pozrite si este tento clanok, par zaujimavych hypotez
http://www.topky.sk/cl/1000050/1288962/ ... a-Radicova
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Podla mňa klesnú preferencie oproti minulým voľbám stranám
SDKÚ, Most, SNS a HZDS, stúpnu
SaS, Obyčajní ľudia, NaS (zoberie nejaké 3%) a približne na rovnakej úrovni stranám SMER a KDH.
Čiže nejako takto: (narýchlo z nudy) , samozrejme do toho marca sa ešte udeje toľko toho, že to môže byť úplne inakšie...
SMER 37%
SaS 15%
SDKÚ 14%
KDH 8%
Obyčajní ľudia 6%
Most 5%
______
SMK 4%
SNS 3%
NaS 2%
HZDS 0,5%
účasť na voľbách 45%
Čiže nejako takto: (narýchlo z nudy) , samozrejme do toho marca sa ešte udeje toľko toho, že to môže byť úplne inakšie...
SMER 37%
SaS 15%
SDKÚ 14%
KDH 8%
Obyčajní ľudia 6%
Most 5%
______
SMK 4%
SNS 3%
NaS 2%
HZDS 0,5%
účasť na voľbách 45%
-
seth82
Darca
No...24 000 ľudí je dosť, hoci na SME nechodí veľa voličov Fica...Ale aj tak, váhy sa mierne naklonili...
tak ti obycajni Slovaci, ktori su v mojom okoli a volili SaS su sklamani. ini rovnako obycajni Slovaci sa k SaS naopak priklanaju...beardie napísal:ja ti nevim Karle, podla diskusii je obycajny Slovak sklamany z SDKU, KDH a Mosta...
lebo v mojom okoli sa ludia obavaju vyvoja po navrate Roba a Euroval ich trapi menej...
debil, a to som mu fandil...Anem napísal:Tak toto je gól http://trencin.sme.sk/diskusie/1905218/ ... y-SaS.html
nenasiel som datum konania prieskumu a kedze sa vzdy robia par tyzdnov pred zverejnenim, tak bych nerobil unahlene zavery
-
Soviet
Darca
Kravina ten prieskum. 900 ludi sa opytat? vsak to je nic.
prieskumy sa robia na malych vzorkach okolo 1000 ludi, preto su niekedy tak velmi od veci
Ide o malé vzorky a nedá sa vylúčiť ani istý záujem danej politickej strany na prilepšení. Celkovo mi tieto prieskumy moc nehovoria.
Ten prieskum ma od skutocneho ,objektivneho prieskumu velmi daleko,
je to len zamienka na vyprovokovanie znechutenych (nerozhodnutych) pravicovych volicov.
je to len zamienka na vyprovokovanie znechutenych (nerozhodnutych) pravicovych volicov.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
bol by som rad, ak by sa do dalsieho parlamentu (dufam, ze posledneho) nedostalo SNS, SMK a MOST. a snad raz aj SDKU pojde tam, kam patri
-
Stoporko
VIP
Hlasoval som za SAS (v tejto ankete), no nemám v pláne ju vo voľbách voliť ako celok, len zakrúžkovať konkrétne mená (napr. Galko).
-
Sagittarius
Guru
Ty si ale riadny optimistaAnem napísal:Podla mňa klesnú preferencie oproti minulým voľbám stranámSDKÚ, Most, SNS a HZDS, stúpnu
SaS, Obyčajní ľudia, NaS (zoberie nejaké 3%) a približne na rovnakej úrovni stranám SMER a KDH.
SMER 37%
SaS 15%
SDKÚ 14%
KDH 8%
Obyčajní ľudia 6%
Most 5%
______
SMK 4%
SNS 3%
NaS 2%
HZDS 0,5%
účasť na voľbách 45%
Podľa mňa:
Smer 44 % (35 - 50)
SaS 13 % (5 - 20)
SDKÚ 8,5 % (5 - 15)
KDH 8 % (8)
SNS 6 % (4 - 10)
Most 5,5 % (4 - 7)
SMK 5 % (4 - 7)
-------------
OĽ 3 % (2 - 7)
HZDS 3 % (1,5 - 4,5)
NaS 3 % (1,5 - 6)
s tým, že v zátvorke sú možné pohyby percent hore-dole.
Účasť netipujem číslo, ale podľa mňa bude rekordne nízka (čiže pod 54 percent z roku 2006).
OL sa podla mna cez 5% nedostanu, Matovic ma teraz rekordne malo casu na presadenia sa a pre mnoho ludi je iba saso, ktory svojim sposobom zradil koaliciu (aj ked on tvrdi, ze ho podviedol Sulik). A keby ho a niekto chcel volit, tak je mozne, ze kvoli strachu o "prepadnutie" hlasu bude radsej volit SaS.