Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pravicovy zlepenec 2010-2011?
Neveríme. Ja osobne ale verím to, že stál za svojím, že tí zmrdi za tým nestali, nasrali si do úst, čo je ľahko dokázateľné aj z médií a že Miki spoločne s Miklošom sa strašne raduje. Zvyšok sa mi už vysvetľovať nechce, dal som tu dostatok príspevkov na to, aby som sa nemusel opakovať.
Pouč nás, aká je druhá možnosť?P3Bo napísal:seriously to fakt veríte že sa sulík nechal takto zostreliť z jeho dobrého presvedčenia? Že sa odstavil od korýtka lebo za nás "bojuje" ?
lama2d: Som natom podobne, ale proste pride mi to smiesne, vcera nie, tak zahlasujeme dnes, keby nepreslo ani teraz zahlasuju zajtra naco su tam cely den ked vysledok uz bol davno urceny. A potom tych co mali iny nazor zakopat niekam pod zem, hodit nanich vsetku spinu.
P3Bo,
z času na čas sa aj v tej politike vyskytne človek, ktorý si ide za svojím a dodrží to, čo hovorí (bez ohľadu na následky).... Aspoň subjektívne začínam mať taký pocit, že aj Sulík je takýto.... Pôvodne som ho mal za handru, ktorá bude politikárčiť a intrigovať, tak ako ten zvyšok.... Ale udalosti posledných dní ma vedú k presvedčeniu, že aj keď jeho hodnoty nezdieľam a voliť ho nepôjdem, je to človek s chrbtovou kosťou....
z času na čas sa aj v tej politike vyskytne človek, ktorý si ide za svojím a dodrží to, čo hovorí (bez ohľadu na následky).... Aspoň subjektívne začínam mať taký pocit, že aj Sulík je takýto.... Pôvodne som ho mal za handru, ktorá bude politikárčiť a intrigovať, tak ako ten zvyšok.... Ale udalosti posledných dní ma vedú k presvedčeniu, že aj keď jeho hodnoty nezdieľam a voliť ho nepôjdem, je to človek s chrbtovou kosťou....
No veľa ale Sulík nedosiahol, len to, že padla vláda a budú predčasné voľby, euroval prešiel, takže operácia sa podarila ale pacient zomrel. 
Pravda je aj, že ho už v koalícii nechceli, keďže sa s ním nevedeli dohodnúť, toto bola skvelá príležitosť ako sa ho zbaviť a ešte to vykresľujú, že všetkému je na vine on, aj keď on vládu neodvolával, ani premiérku. Toto bola skvelá príležitosť ako sa ho zbaviť a nezašpiniť si ruky.
Pravda je aj, že ho už v koalícii nechceli, keďže sa s ním nevedeli dohodnúť, toto bola skvelá príležitosť ako sa ho zbaviť a ešte to vykresľujú, že všetkému je na vine on, aj keď on vládu neodvolával, ani premiérku. Toto bola skvelá príležitosť ako sa ho zbaviť a nezašpiniť si ruky.
Aj keď som SaS volil a pravdepodobne aj voliť budem, cítim v tom takisto nejaku taktikuP3Bo napísal:seriously to fakt veríte že sa sulík nechal takto zostreliť z jeho dobrého presvedčenia? Že sa odstavil od korýtka lebo za nás "bojuje" ?
a koho vlastne teraz voliť ?
Za predpokladu, že ľudia majú pamäť akváriovej rybičky, čo je však, žiaľ, pravda.
V takomto systéme (zastupiteľská, resp. parlamentná "demokracia") to je jedno - politici si šafária na pôde NRSR, klamú, podvádzajú, je tu propaganda, šíria sa dezinformácie a stále stále dookola.
No veď to, museli vedieť, že to aj tak schvália so Smerom, takže sa tomu zabrániť nijako nedá a ešte sa aj vráti hranol, takže žiadna výhra.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hrušovský, ktorý zradil už raz, keď opustil v minulosti koalíciu kvôli Vatikánskej zmluve, je znovu predsedom. Znovu drísty v jeho príhovore, že "on nemá žiadneho nepriateľa" a iný balast. Na grc, na grc.
Chceli sa zbaviť Sulíka, o tom to celé je.
Ja tvrdím, že buď Sulíka alebo potom ísť do nejakej formy občianskej revolty, lebo takto to ďalej nejde.
Fakt úžasná fraška.. ako povedal Matovič tak teraz máme aj Euroval aj Fica.
Mňa by fakt len zo srandy zaujímalo koľkokrát by boli schopní hlasovať pokiaľ by bol výsledok "správny".
Toto je tá naša európska demokracia, celý ten projekt Eurovalu patrí podľa mňa na smetisko
Mňa by fakt len zo srandy zaujímalo koľkokrát by boli schopní hlasovať pokiaľ by bol výsledok "správny".
Toto je tá naša európska demokracia, celý ten projekt Eurovalu patrí podľa mňa na smetisko
Tak zas zo Sulíka robiť boha netreba, spravil len to, čo by mal robiť každý človek úplne bežne - dodržal slovo a zachoval si chrbtovú kosť.begbeee napísal:Ja tvrdím, že buď Sulíka alebo potom ísť do nejakej formy občianskej revolty, lebo takto to ďalej nejde.
Skôr to vidím na tú občiansku revoltu a veru, ak to takto pôjde ďalej - a to myslím globálne - tak sa jej aj skoro dočkáme. Arogancia a drzosť politikov už prekračuje všetky medze, takisto ako aj to, že aj tí politici sú len psíkmi na vodítkach rôznych bankových a finančných korporácií, ktoré vždy sledujú len a len svoje záujmy. Najväčší hnus je to, že zatiaľ čo u bežných ľudí rastie bieda, také banky vykazujú neustále zisk a to po celé tieto posledné roky finančnej krízy.
Každý poslanec má právo zahlasovať ako uzná za vhodné a nemôže mu to nikto vyčítať o tom je demokracia slobodné rozhodovanie pokiaľ viem. Tak aká demokracia tu je , keď si nemôžu povedať ani svoj názor a zahlasovať podľa seba ? Pripadá mi to tu ako v totalite , čo sa nariadi to sa spraví... a kto neposlúchne je odvolaný. Nieže by som SAS obhajoval , ale myslím že mali tento krát pravdu a žiadny euroválov sa nemal schváliť.
Teraz očakávam, že sa objavia nejaké tie nevýhodné zmluvy, tendre na tých ministerstvách, kde boli ministri za SaS, odvolávania, hádzanie špiny, trestné oznámenia, podozrenia z korupcie, rodinkárstva ako to už je zvykom. 
Mozno to mali cele prichystane aby odtial sas vysachovali, kks sak za par hodin to tam obratili hore nohami.
Vo Francuzsku, ani slovo o Sulikovi, ziadny hrdina nic... Aj teraz vo vecernych spravach, len spomenuli ze to preslo vladou a to je vsetko... Nikoho nezajima ten vnutorny bordel co tam teraz je... aspon vo francuzsku...
Moj nazor, som velmi sklamany ze padla vlada, ak sa tam dostane zase Fico, sme v prdeli...
Ohladom eurovalu, tak ako Radicova povedala, to cela eurozona su hlupaci, len my asi nie... Ako ja som sa zacal obavat ze to neprejde, cela eurozona nas obide... ale aj s nejakymi dosledkami... zijem vo Francuzsku, vdaka tomu ze som z europskej unie, mam stipko, mam prispevok na byvanie, jednoducho pri zamestnani nie je rozdiel medzi mnou a francuzom... A francuzi nemaju problem zablokovat takuto nepriamu pomoc, vid. pred par mesiacmi zablokovali moznost pracovat vsetkym cudzincom s dokoncenou vysku ktori mimo europskej unie!!! ja mam tolko spoluziakov co tu studuju a su z celeho sveta, prisli tu aby ziskali diplom a potom tu nastupili pracovat, teraz su odpisani.
Moj nazor, som velmi sklamany ze padla vlada, ak sa tam dostane zase Fico, sme v prdeli...
Ohladom eurovalu, tak ako Radicova povedala, to cela eurozona su hlupaci, len my asi nie... Ako ja som sa zacal obavat ze to neprejde, cela eurozona nas obide... ale aj s nejakymi dosledkami... zijem vo Francuzsku, vdaka tomu ze som z europskej unie, mam stipko, mam prispevok na byvanie, jednoducho pri zamestnani nie je rozdiel medzi mnou a francuzom... A francuzi nemaju problem zablokovat takuto nepriamu pomoc, vid. pred par mesiacmi zablokovali moznost pracovat vsetkym cudzincom s dokoncenou vysku ktori mimo europskej unie!!! ja mam tolko spoluziakov co tu studuju a su z celeho sveta, prisli tu aby ziskali diplom a potom tu nastupili pracovat, teraz su odpisani.
Si myslíš, že keby sme nechválili val, tak ťa "vyhodia" zo školy ?
Retne: A schvaľovať nejaký pochybný euroval ktorý pravdepodobne aj tak nepomôže, pravdepodobne sa ešte bude aj navyšovať a prikáže nám zaplatiť peniaze ktoré ani nemáme je podľa teba dobrý nápad?
Dnesne dni hadam plnohodnotne ukazali aky je prehnity parlamentarizmus a aky absurdny ekonomicky system v tomto svete mame.