Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
Re: Pravicovy zlepenec 2010-2011?
Retne, ten úžasný argument čo používa Radičová je hodný tohto obrázku... Jasné, že Euroval schválili krajiny ako Španielsko, Portugalsko, Francúzsko, Írsko, či Grécko. Však ho za chvíľu budú potrebovať, aby mohli pokračovať v svojom skvostnom živote. Potom nezabúdajme na krajiny ako Nemecko, Belgicko, či Holandsko, ktoré EÚ založili a nebudú si predsa podkopávať vlastné stoličky.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som skôr povedal, (toť moja interpretácia retneho príspevku ) že je rád že je EÚ a bojí sa že by výhody z toho plynúce ( a nie je ich málo ) stratil neschválením eurovalu. Čo je na tom zlé? Každý normálne zmýšľajúci človek ktorý dokáže vystrčiť nohy z rodnej hrudy si toto uvedomuje že EÚ je svojim spôsobom skvelá. Je smutné že sa vydala takouto nedemokratickou cestou.
-
seth82
Darca
Retne: Keď som dnes došiel na míting, kolegovia a manažéri sa ma pýtali, či sledujem, čo sa deje v parlamente, že by som im mohol dať sem-tam vedieť. Donedávna ani nevedeli, že kde presne Slovensko je. A UK nie je v Eurozóne, čo je o to zaujímavejšie. Je to tu dosť medializované, Francúzi sú samozrejme zahľadení do seba, takže to sa ani nečudujem. Zvyšok komentovať nejdem, dosť som tu už toho napísal, môj názor a postoj je jasný.
kali520: Áno.
P3Bo: EÚ skvelá môže byť, ale parlament je tak, ako u nás, prehnitý. Samotné myšlienky, samotné idey sú OK. Ale začínajú postupne deklinovať k svinstvu, presne tak, ako sa z Marxovho Komunizmu stalo to, čo sme tu mali cez 40 rokov.
kali520: Áno.
P3Bo: EÚ skvelá môže byť, ale parlament je tak, ako u nás, prehnitý. Samotné myšlienky, samotné idey sú OK. Ale začínajú postupne deklinovať k svinstvu, presne tak, ako sa z Marxovho Komunizmu stalo to, čo sme tu mali cez 40 rokov.
-
P3Bo
Guru wannabe
no veď to som napísal. 
Retne to je skôr problém s imigráciou a preto to zrušili ( idú voľby vo Francúzku ), ale je jasné, že každý sa bojí aby nestratil svoje výhody. To ti nezazlievam. A až také jasné že to opäť schvália aj bez SaS nebolo. Asi si mysleli, že tak ako zákon nemožno neschválený zákon prerokovať skôr ako o 6 mesiacov :
§96 ods. 3 zákona č. 350/1996 Z.z.
(3) Ak národná rada návrh zákona neschválila, nový návrh zákona v tej istej veci možno podať najskôr o šesť mesiacov odo dňa neschválenia návrhu zákona. To sa nevzťahuje na návrh zákona, ktorý národná rada vrátila navrhovateľovi zákona na dopracovanie [§ 73 ods. 3 písm. a)].
Ale tu sa nejedná o zákon ale len Uznesenie NRSR
§96 ods. 3 zákona č. 350/1996 Z.z.
(3) Ak národná rada návrh zákona neschválila, nový návrh zákona v tej istej veci možno podať najskôr o šesť mesiacov odo dňa neschválenia návrhu zákona. To sa nevzťahuje na návrh zákona, ktorý národná rada vrátila navrhovateľovi zákona na dopracovanie [§ 73 ods. 3 písm. a)].
Ale tu sa nejedná o zákon ale len Uznesenie NRSR
-
xH4wK
Jednalo sa o dodatok k ramcovej zmluve...
http://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid ... b&ID=29254
Tam vidime krazny zoznam vlastizradcov.
Problém je ale v tom, že Marxov komunizmus je zvrátená idea od samého počiatku....seth82 napísal:Ale začínajú postupne deklinovať k svinstvu, presne tak, ako sa z Marxovho Komunizmu stalo to, čo sme tu mali cez 40 rokov.
V každom prípade pôvodná idea EU (respektíve EHS) nie je zlá.... ale tá jej súčasná prax
A zas sa ukazalo, ze Farage mal pravdu
(Barroso si nieco vymysli s tym, ze to ma pomoct, ale takmer vsetci naokolo uz vedia, ze to nepomoze)
-
Soviet
Darca
Len nech to aj dodrzia. Inak ach ach, dlho sme ani cakat nemuseli:
Zrušme jednohlasné rozhodovanie, aj v záujme Slovenska, tvrdí Barroso
http://spravy.pravda.sk/zrusme-jednohla ... z1ahRNNOxU
Zrušme jednohlasné rozhodovanie, aj v záujme Slovenska, tvrdí Barroso
http://spravy.pravda.sk/zrusme-jednohla ... z1ahRNNOxU
Áno ale ten sa prijal na základe Uznesenia NR SR. Ide o formu prijatia nie predmet prijatia.H@wk napísal:Jednalo sa o dodatok k ramcovej zmluve...
Vyhodit nevyhodia, len tu sa robia prijimacky na mastra, teraz sme v triede 35... na Master dojde to Toulouse dalsich 50, lebo je tu Master aky je. A profaci pozeraju, vyberaju, hodnotia a beru tych najlepsich!hughito napísal:Si myslíš, že keby sme nechválili val, tak ťa "vyhodia" zo školy ?
Iny priklad, kamarat chcel nastupit na jednu "super" skolu. Mal priemer 17/20, co je vo Francuzsku sen, treti najlepsi v rocniku (160ziakov). Dalsi spoluziak mal 13/20, co nie je zle. Obaja sa hlasili na ten isty odbor, jeden prijaty hned, druhy pozvany len na konkurz, po ktorom ho neprijali. Asi vam netreba hovorit ktory to bol ten, ktoreho hned prijali, ktori bol francuz a ktori nebol. Je to smutne ale je to tak, skoly u nas su hodnotene aj spohladu toho kolko dostudovanych je zamestnanych hned. Ucit niekoho kto sa po skole nemoze zamestnat v danom state, je kusa nelogicke, predsa len skoly vo Francuzsku su zvacsa platene statom, tak nech ucime vlastnych nie, alebo respektive takych ktori ostatu pracovat vo Francuzsku.
Neviem mozno prehanam ale co mi ponuka Francuzsko je nieco skvele a nechcem o to prist
toto jej mal Sulik pustit pred hlasovanim
Retne: Povedal by som, že tvoje štúdium nemá s týmto spoločné nič a podobná selekcia prebiehala a prebiehať bude nezávisle od toho.
Čo plodí ten Barroso už ani je je možné, čo to je nejaká reinkarnácia Hitlera ? Zrušme hento rozhodovanie, sankcionujme hento lebo..nech ide doriti aj celá EÚ na čele s týmito totalitno-byrokratickými zmrdi v čele. Neviem ako vy, ale o druhé ZSSR záujem nemám, aj keď je jasné, že táto totalita by bola (už aj je) iná - načo posielať tanky, keď sa to dá zvládnuť elegantnejšie a navyše, masy tomu ešte zatlieskajú. Ach.
Čo plodí ten Barroso už ani je je možné, čo to je nejaká reinkarnácia Hitlera ? Zrušme hento rozhodovanie, sankcionujme hento lebo..nech ide doriti aj celá EÚ na čele s týmito totalitno-byrokratickými zmrdi v čele. Neviem ako vy, ale o druhé ZSSR záujem nemám, aj keď je jasné, že táto totalita by bola (už aj je) iná - načo posielať tanky, keď sa to dá zvládnuť elegantnejšie a navyše, masy tomu ešte zatlieskajú. Ach.
Mne vadi ze musime poziciavat, resp. ak som dobre pochopil tak teraz ich rovno uz davame tie peniaze. Ale Slovensko je v zlej pozicii a ak sa neda do vreca s velkymi europskymi krajinami bude na tom este horsie...
A co ma este viac serie je, ze nechapem ako sa mohli dostat tam kde su teraz, sak tam sa ako niekto musel nabalit. Grecko co musi mat neskutocne prijmi z turismu, ti ludia tam ani nevedia co je zima
A co ma este viac serie je, ze nechapem ako sa mohli dostat tam kde su teraz, sak tam sa ako niekto musel nabalit. Grecko co musi mat neskutocne prijmi z turismu, ti ludia tam ani nevedia co je zima
toto vysvetli, lebo takto tam vidim nieco, co tam vidiet nechcemRetne napísal:Slovensko je v zlej pozicii a ak sa neda do vreca s velkymi europskymi krajinami bude na tom este horsie...
Pravicovy zlepenec 2010-2011?
Stanek vo svojom slávnom videu trafil myslím na mesiac presne že kedy sa pritlaci na federalizaciu EÚ.