GothaR napísal:No dnes som to hral uz trochu viac a...je to dost tazke Vdaka zvlastnym farbam vyzeraju vsetci vojaci skoro rovnako a este si neviem zvyknut na to, ze mi priatelov identifikuje HUD, stale sa ich podvedome snazim rozoznavat podla vyzoru (zvyk z CS a TF2). Ale uz aspon trochu spoznavam mapu, tak potom by to mohlo byt lahsie, lebo teraz casto ani neviem kde mozem cakat nepriatelov.
no ako byvaly hrac BF2 (jediny sk clan, ktory za slovensko hraval clanbase a esl)mozem povedat ze ty co cakali ze si to uziju ako solo hraci su na omyle, seria battlefield je proste o teamplay, solista si nezahra a neuzije hru naplno, a to je zakladny rozdiel medzi CS, CoD stylmi
mystique napísal:no ako byvaly hrac BF2 (jediny sk clan, ktory za slovensko hraval clanbase a esl)mozem povedat ze ty co cakali ze si to uziju ako solo hraci su na omyle, seria battlefield je proste o teamplay, solista si nezahra a neuzije hru naplno, a to je zakladny rozdiel medzi CS, CoD stylmi
Mal si citat dalej, Caspian Border som si uzil uz aj sam. Aj ked teda nie sam ako sam, lebo napriklad v tanku som vzdy cakal na druheho strelca, bez neho to neslo. A to je to caro vozidiel, ze aj na publicu dokazu donutit ludi spolupracovat.
MichalkoOo napísal:aky si mal problem?
lebo mne na nasledky vadneho keya origin odmietol stiahnut hru a jedine co som dostal bolo poslanie do riti.
Pred dvoma tyzdnami zblbol origin a neslo mi stannut RX 11 tak som bol nuteny stahnut nanovo celu hru tak zrejme preto som to dostal. (pisal som im vtedy na chat)
Malo by sa to dat dokupit, ale zatial o tom nikde nepisu. Dedukujem to z toho, ze pri Limited edition je ako exkluzivny balik napisany iba:
Battlefield 3: Back to Karkand - obsahuje štvoricu legendárnych máp z Battlefield 2 upravených do novej podoby, Battlefield 2 zbrane a vozidlá, unikátne odmeny, nové achievmenty a ďalšie.