Prehrievanie grafickej karty
Prehrievanie grafickej karty
Zdar. Mam problem s grafikou. Mam nVidiu GeForce 260GTX AMP2 od Zotacu. Vcera som preinstaloval Windows nahodil som znova ovladace a robi mi to ze ked hram tak sa teplota vysplha na 70 stupnov, hra zamrzne a musim ju vypnut. Toto sa mi pred tym v zivote nestavalo tak som tedda preinstaloval windows este raz, nove ovladace a zase ten isty problem. Robi mi to pri hre (skusal som aj MW2 ale tam sa nevypne) Portal 2 a Bad Company 2 pricom obidve hry som pred tym hral v pohode aj cele hodiny bez narastu teploty. Fakt uz neviem co s tym. Poradte prosim. Dakujem
Re: Prehrievanie grafickej karty
Skus kupit vodne chladenie PC, zda sa mi ze to chadi aj grafiku. Ale niesom si isty.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
TeaPack: 70 stupnov je teplota coho, procesora ci grafickej karty??? Predpokladam, ze procesora, avsak nepises aky procesor mas a co za chladic mas. Najjednoduchsie moze byt otvorit bednu, nech sa lepsie odvadza teplo. Pripadne dat dole chladic, vymenit pastu a poriadne ho nasadit.
Yopko: Ozaj rozumne riesenie, kupovat chladenie za 100 ci 200 eur.
Yopko: Ozaj rozumne riesenie, kupovat chladenie za 100 ci 200 eur.
Grafiky predsa. Na procesore mam chladic AC Cooler 13 toho sa nebojim ale grafika sa mi pocas hrania prehreje hra sekne a musim ju vypnut. Neviem na 100% ze ci to je grafika ale pocitac je vycisteny, iny SW tomu urcite nebrani kedze tam nieje skoro nic iba holy windos avsak olvadace som nainstaloval.
-
vikko78
Medium Professional
aj počuješ, či sa ti na grafike zvyšujú otáčky fanu vzhľadom na zvyšovanie teploty, či stále ide napr. na 25%.....
Na 40% mam stale ale uz om to vyriesil podtaktovanim jadra o 30 MHZ.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak preco si rovno neuviedol, ze je graficka karta pretaktovana??? V pripade, ze pretaktovana nebola a prehrievala sa, tak nebolo vsetko v poriadku s kartou.
Ona je nataktovana uz od vyroby. Je to AMP2 edicia
No ale ten chladic za 100- 200 eur by bol aj tak dobry