Abercrombie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
dudko25
Zablokovaný
Zablokovaný

Abercrombie

Príspevok od používateľa dudko25 »

Zdravim.
Nevie niekto poradit kde sa da kupit na Slovensku oblecenie Abercrombie za dobru cenu?
rado19
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa rado19 »

Ahoj, ja chcem tiež kupiť nejake veci od AF, zatial najlacnejsie čo som na Slovenku našiel je tu www.shop1.sk, je tam aj dobrý výber písal som tam a budu mať aj hollister, keď ničo objendnam napísem ti aký to bol matroš.
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mulatt »

rado19 napísal:Ahoj, ja chcem tiež kupiť nejake veci od AF, zatial najlacnejsie čo som na Slovenku našiel je tu www.shop1.sk , je tam aj dobrý výber písal som tam a budu mať aj hollister, keď ničo objendnam napísem ti aký to bol matroš.
45€ za tricko :-O pomaly drahsie ako ed hardy
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ja si A&F objednavam vylucne odtialto: http://stores.shop.ebay.com/trend-chaser__W0QQ_armrsZ1 (+ Hollister, American Eagle)

- chalan seriozny, tovar original (porovnane s tovarom kupenym priamo v original store).
rado19 napísal:... zatial najlacnejsie čo som na Slovenku našiel je tu www.shop1.sk , je tam aj dobrý výber písal som tam a budu mať aj hollister, keď ničo objendnam napísem ti aký to bol matroš.
Neskutocne predrazene.

"Milujem" tychto madarsko-slovenskych "podnikatelov", ktori si z US nechaju poslat tovar z vypredaja a tu ho predavaju so 100-200% prirazkou.
rado19
Zablokovaný
Zablokovaný

ved pozerám, že odtial ako to kupuješ ty, tam to vide 56 dolarov + po novom už aj za také male sumy platíš clo, to veru nieje o moc lacnejšie, a sú tam väčšinou staré modely, ja som kúpil raz z ebay triko a škaredy fejk to bol.
Tomasito
VIP
VIP

rado19 napísal: ja som kúpil raz z ebay triko a škaredy fejk to bol.
Tak ti treba… co ine ti na toto napisat :roll:

Ty co pozeras prosim ta? 56 USD nestoja ani polokosele. Tricka tam mas max. do 40 USD (cca 28 EUR) + postovne (postovne balika, kde sa ti zmestia este dalsie dve tricka a tiez hruba mikina je do 30 USD (cca 21 EUR). Predpokladam, ze nikto nie je tak hlupy, ze si z US bude objednavat jedno triko; 2. Clo som ani raz neplatil + v sucastnosti isla hranica pre clo naopak hore (nie dole ako pises) na 150 EUR (cca 210 USD). Problemom je skor DPH, ktore od aprila 2009 platis na vsetko z krajin mimo EU nad 22 EUR (ale da sa to obist- GIFT, resp. casto sa oplati nakupit aj napriek DPH); 3. pokial ide o originalitu, myslim, ze som sa vyssie vyjadril jasne + odporucam rubriku Authenticity guarantee.

Avsak, kazdy nech si nakupuje kde mu vyhovuje.
rado19
Zablokovaný
Zablokovaný

triko 40 + 16 posta = 56 dolarov, no tak som sa zmylil dph teda platis... nehovorim ze ak nakupis väčšie množstvo že sa to neoplati... ale nevidím tam oproti Amerike až taký veľký nepomer cien, lebo vačšionou sa ceny AF pohybujú tak ako napr tu: http://www.xmode.sk/k_82-Abercrombie-Fitch, preto ma zaskočilo ked si napísal, že je to neuveritelne predražené... Ak máš aj ine overené obchody v zahraničí kde sa dá výhodnejšie nakúpiť kľudne pošli link. dik
Tomasito
VIP
VIP

Pozri, podla mna je ten nepomer znacny. Vygrcat za tricko A&F 45/49 EUR + postovne, to si radsej za tuto cenu v Parndorfe nakupim napr. vyssiu triedu polokosiel Ralph Lauren Polo Sport. Zo zdroja, ktory som uviedol som si objednaval 2x a ked to porovnam s tym co uvadzas ty, tak pri poslednej objednavke z minuleho roka (3 tricka a jedna mikina) ma vyslo cca jeden a pol tricka zadarmo. Pokial sa vsak niekto citi, kludne nech za obycajne tricko A&F, co v US stoji necelych 35 USD/cca 24 EUR, vysoli aj 80 EUR (je kazdeho osobna vec, co urobi so svojimi dukatmi). BTW. rovnako som krutil hlavou nad cenami v BA Poluse, kde v nelicencovanom obchode svojho casu predavali sice original A&F, ale v US vypredajove modely a za ceny, ktore mohol zaplatil asi len nejaky neinformovany smoliar, prip. lenivy snob, ktoremu je uplne jedno, aku cenu zaplati za vec ktora sa mu paci.
dudko25
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa dudko25 »

Pozeral som ten www.shop1.sk a tie ceny tam niesu az take strasne. Pisal som aj majitelovi shopu, ze odkial berie tovar...napisa, ze to nerie priamo od ceskeho distributora, takze to nebude fake.
Pozeral som aj ten shop na ebay co poslal tomasino, tie ceny tam niesu nejak vyrazne lacnejsie a stale je tam riziko, ze ti tovar nepride alebo pride fake.
Takze asi skusim ten shop1.
Tomasito
VIP
VIP

dudko25 napísal:Pisal som aj majitelovi shopu, ze odkial berie tovar...napisa, ze to nerie priamo od ceskeho distributora, takze to nebude fake.
Teraz klames, resp. klame pan Hrubša, pretoze A&F neposkytuje licencie ziadnym distributorom, a to ani formou franchisingu. Politika A&F spociva v tom, ze A&F je vylucnym majitelom vsetkych svojich obchodov ako v US, tak obchodu v UK (Londyn), ktory otvarali v marci minuleho roka (ako prvy a zatial jediny ochod mimo US). Pokial si teda nekupujes ich veci priamo v ich obchodoch, vzdy sa vystavujes riziku, ze kupujes fake. Fotky jednotlivych modelov stiahnute zo stranky A&F + absencia akehokolvek "authenticity guarantee" na doveryhodnosti tiez nepridavaju.

dudko25, resp. rado19, nerobite si tu vy nahodou reklamu chlapci? Nie ze by som od vas cakal uprimnu odpoved, ale vase nazory postradaju akukolvek logiku + ked si pozriem datum zalozenia oboch uctov, pocet prispevkov a v akej teme sa nachadzaju, myslim, ze tu nie je o com.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tiez ma to napadlo s tou reklamou+dudko 2 prispevky, rado 4 prispevky.
A ten shop1 vyzera ako keby ho niekto pred hodinou nainstaloval na server..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

49 eur za obycajne tricko je velmi ale velmi vela.
zacal som si aj ja kupovat veci z ebayu, neuveritelny vyber a este ked vystihnem neaku fakt dobru ponuku ako pred dvoma tyzdnami , 5 pol lacoste 30 dolarov + free shipping, pola vcera prisli a su uzasne.
od abercrombieho som mal jednu koselu, tu mi poslala babka z usa material velmi dobry , ale neako sa mi ich vzory nepacia :wink:
a este ten nazov obchodu baterky-noze.sk :D
Son-Goku
Darca
Darca

Re: Abercrombie

Príspevok od používateľa Son-Goku »

viete o kamenom obchode abercrombie and fitch na slovensku kde sa to da kupit?
jankee
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankee »

Son-Goku napísal:viete o kamenom obchode abercrombie and fitch na slovensku kde sa to da kupit?

asi tyzden dozadu som bol v auparku a eurovei v BA a na jednom shope mali tak suplikantsky pridanu vysacku,ze abercrombie..nakolko ten shop funguje asi dlhsie a ponovom tam maju aj abercrombie, no ani zaboha si nemozem spomenut v ktorom centre to bolo, no tipujem skor aupark..Mozno bude niekto mudrejsi :nono:
tomasd77
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasd77 »

zdravim ja si chcem objednat oblecenie na tejto stranke http://www.hollisterukstore.uk.net/ myslite ze to je fake ?
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

Pozná niekto overený Abercrombie alebo Hollister store na ebay.co.uk ? Poštovné bude z Anglicka zrejme nižšie.
Napísať odpoveď