Hmm, mal som jednu taku uz dost velku na prste, a zle spomienky na noziky z detstva..
Tak som kupil taky.. Bradavicnik ci ako sa to vola (:D) .. Nasadis nasadzku, nastriekas do toho tekuty dusik, prilozis na nejaky cas (do minuty) k bradavici, a po par aplikaciach zmizne. Mna osobne to nebolelo vobec. Mozno pocitis taky.. Palivy chlad .. Znie to cudne, ale tak by som ten pocit opisal..
vypaľovanie bradavíc
Re: vypaľovanie bradavíc
Hmm
A co vsetko si skusala?
A co vsetko si skusala?
ja mam skusenost s tekutym dusikom ... ked do toho ist nemusis vonkoncom ti to neodporucam, ta bolest je nehorazna, boli ovela viac ako popalenina...a vysledok nemusi stat za to, ja som musel ist dvakrat a tusim mi nakoniec pomohlo nieco uplne ine, volajaka mast
tiez mam na ukazovaku a chodim na to uz 6 tyzdnov a bradavica 2mm x 2mm tam stale je, len mam nonstop pluzgier na prste, kasli na to radsej si zbehni kupit do lekarne nieco na to
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Taktiez mi nikdy dusik nato nepomohol. Strasna kravina, ani rozne maste, avsak zato jedine, co mi odstranilo asi 3 bradavice bola tato rastlina 
http://sk2.goo.cz/zdravi_na_dlani/leciv ... vicnik.htm
Stacilo ho zlomit a stonkou potom kde bola taka zlta tekutina, si len prejst po bradavici. Stacilo uplne 2x za den.
Ten vsak uz asi nenajdes, kedze nerastie hocikde. Ale stacilo si odtrhnut jednu rastlinu a v pohode som mal do tyzdna po bradavici. Zalezalo samozrejme od velkosti.
http://sk2.goo.cz/zdravi_na_dlani/leciv ... vicnik.htm
Stacilo ho zlomit a stonkou potom kde bola taka zlta tekutina, si len prejst po bradavici. Stacilo uplne 2x za den.
Ten vsak uz asi nenajdes, kedze nerastie hocikde. Ale stacilo si odtrhnut jednu rastlinu a v pohode som mal do tyzdna po bradavici. Zalezalo samozrejme od velkosti.
Mne sa raz spravila bradavica na pravom prostredniku, na klbe a tak isto dusik absolutne nepomohol, aj ked by som nepovedal ze to nejak strasne bolelo. Ked sa po tyzdni nedostavil ziadny efekt tak som sa nasral a proste ju pekne od hlbky odhryzol a mam pokoj 
//Pre karmistu: Rozhodne to bolelo o dost viac ako ten dusik, kedze som musel ist fakt do hlbky.
//Pre karmistu: Rozhodne to bolelo o dost viac ako ten dusik, kedze som musel ist fakt do hlbky.
mne tekuty dusik tieš nepomohol a bradavice mi po čase zmizly same asi 4som mal