Neviete mi poradiť nejaké anglické/nemecká rádio cez net? Chcem ho kvôli "výučbe" angličtiny/nemčiny.... Chcel by som sa takouto prijateľnou formou zdokonaliť....
viete mi poradiť nejaké také rádia, kde sa dosť kecá a nie hrá iba hudba?
OT: Na zdokonalenie angličtiny by som skôr doporučil pozerať filmy v pôvodnom anglickom jazyku.. najlepšie s anglickými titulkami.. po čase tie titulky vynechať.
brm napísal:OT: Na zdokonalenie angličtiny by som skôr doporučil pozerať filmy v pôvodnom anglickom jazyku.. najlepšie s anglickými titulkami.. po čase tie titulky vynechať.
Na filmy nejako extra veľa času nemám... rádio si človek môže pustiť pri programovaní, písaní niečoho vo worde, etc
Keď som žila v UK, tak som zvykla počúvať Capital FM, Magic 105.4, BBC1-4, Virgin Radio.... Majú tam toho naozaj hojne, ten Capital je taký asi najprijateľnejší. Magic je ako naše Jemné melódie.... Skús si naladiť a rýchlo nájdeš, o čo máš záujem...
Rádiá? Skôr skús si pozreť kompletný LOST a Prison Break s titulkami a v pólke každej série zistíš, že ich už nepotrebuješ. Ja som si teraz začal kupovať Slovak Spectator a akože dá sa. Nemusím to čítať so slovníkom na kolenách
Ale ani rádio nieje zlý nápad
F1L1P: Congratulations! You have just received 10 000 Experience points for Advanced Thread Necromancy! Level Up! Remember to spend your points wisely...
//Vzkriesiť skoro 3 roky starú tému, to je už nejaké umenie...