Dobry den mam nokiu 6300 , dnes mi nabehla nova faktura od O2 len som volal a ked som prišiel domov nove fakturačne obdobie som mal asi 10 hodín som mal podla o2 presurfovane 9,5 MB a to som len telefonoval , Paketove data mam nastavane na možnosť : Ak je to nutne . ako je možne že moj telefon si sam tolko stiahol ako tomu zabraniť ? Zda sa mi že aj predtym moj fon sam behal na net kedže presurfoval pekne peniaze
Tže zahada dufam že vyriešena , išlo len o to že zas daky expert z užasneho O2 call centra mi zas dal zlu informaciu , možno si postupom času tam aj odvyknem volať kedže 40% info čo mi dajú je chybných
Nokia 6300 sama surfuje po nete ?
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia 6300 sama surfuje po nete ?
potrebujem nejak vypnut aby mi nesiel vobec internet na telefone , mam ho deaktivovany ale stale ide a cloveka to nuti sa tam pozriet a 1 mb stoji 1 € proste chcem aby vobec nesiel ako na to proste ked zapnem webandwalk aby vyhodil dajaku chybu alebo nieco aj ostatne aplikacie aby nesli co sa pripajaju na net . diky
pre hojka : hladal som ako vypnut internet a nic nenaslo
pre hojka : hladal som ako vypnut internet a nic nenaslo
premenuj si profil internetu v správcovi pripojení (ale v čomsi podobnom), teraz tam je názov "internet" alebo "O2internet" - premenuj na "asdifjadfi"
prípadne to celé zmaž...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
neviem či premenovanie pomôže. zmeň pre internetový profil heslo.
neviem ako je to pri O2 ale v orange sa EDGE internet musel aktivovat SMS data A alebo nastavit rucne a nastavenie bolo dost zlozite. Sice S40 symb. uz nemam dost dlho ale skusim Nastavenia, spravca siete alebo nieco take (ak sa dobre pamatam asi 2 alebo 3 od konca) a tam by si mal mat nieco ako 02 net a to cele vymaz. Potom po prechode na operu mobile ti hodi len uvodnu stranku a ta ti kredit neberie.
V orange sa to deaktivovalo cez Data D a tato SMS vymazala hore uvedene nastavenie. skus a opytat u modrych
V orange sa to deaktivovalo cez Data D a tato SMS vymazala hore uvedene nastavenie. skus a opytat u modrych
mne pomohloMichalkoOo napísal:neviem či premenovanie pomôže. zmeň pre internetový profil heslo.