pls poradte boxovacie vrece pre dievca
pls poradte boxovacie vrece pre dievca
Takze zacala som chodit na kickbox tak by som potrebovala neake boxovacie vrece primerane mojej vyske na kopanie,udery ... Mam 156 cm a vazim 45 kg. a este ci potrebujem bandaze na to boxovanie doma pretoze na treningu ich nepouzivame ale doma budem boxovat viacej.cize ake bandaze by ste mi odporucili.Dakujem 
Re: pls poradte boxovacie vrece pre dievca
naco ti je vrece domov? nestaci ti na treningoch? nechcem sa ti do toho montovat ale ak si este len zacala, pockal by som ci ta to bude bavit, to za prve a za druhe, nebuchal by som doma, kym nemas 100% techniku inac sa len utvrdis v pripadnych chybach, ktore sa potom casom zle odstranuju
a bandaze urcite, ak ich nepouzivate na treningu, je to chyba a velka, kazdemu vyhovuju ine, podla mna by mali mat aspon 4m(iked ak mas male ruky, mozno by stacilo 3,5 len neviem ci sa take robia, urcite lepsie viac ako menej) a elasticke, neelasticke padaju.
a bandaze urcite, ak ich nepouzivate na treningu, je to chyba a velka, kazdemu vyhovuju ine, podla mna by mali mat aspon 4m(iked ak mas male ruky, mozno by stacilo 3,5 len neviem ci sa take robia, urcite lepsie viac ako menej) a elasticke, neelasticke padaju.