nevysvetlitelne spravanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ela
Expert
Expert

nevysvetlitelne spravanie

Príspevok od používateľa ela »

ahojte, zaujímal by ma čisto váš názor, momentálne študujem v zahraničí na erasme a v mojej triede sú dvaja chalani, ktorí sa od začiatku so mnou bavia, najprv. sa so mnou bavil viac jeden a zvykol pri mne sedávať, jedného dňa sa však dohodli,že si ku mne sadne jeho kamarát, celkovo som to nepochopila prečo, možno mi to tu nejaký ďalší chlap vysvetlí..ten prvý chalan mi zvykne napísať na fb, že ako sa mám či niečo nepotrebujem,že ak budem hocičo potrebovať mi pomôže, ten druhý je zas otvorenejší na hodinách, často sa ma cez hodinu pýta či rozumiem, naučil sa pár slov po slovensky a podobne, často sa na mňa usmieva, pozerá mi do očí keď sa so mnou rozpráva..nepoznám ich veľmi dobre,pretože zatiaľ som nemala veľa príležitostí sa ich spýtať viac vecí, ale mám pocit, že sú najlepší kamaráti..momentálne v tom mám však dosť chaos, mám pocit ako keby sa na niečom dohodli, viem, že je ťažké mi nejak poradiť, ale možno nejaký chlap rozumie takémuto správaniu, diky za odpovede
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: nevysvetlitelne spravanie

Príspevok od používateľa CheZteR »

majú niečo za lubom :D
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Asi chcú byť len kamaráti, alebo možno si pre nich pekná Slovenka :D V akej krajine študuješ?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

***** slovenku.. to je take svetove :D
.
co tak opytat sa priamo ich?
ela
Expert
Expert

V Španielsku a čo sa ich mám spýtať?? prečo sa ku mne správate tak divne?? určite mi povedia!
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

počkaj, pohľadám svoju veštiacu guľu a napíšem ti :modlenie: :cernoch:

//škoda reči
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Na toto sa Ti nedá nič povedať. Netuším, čo môžu mať za lubom a možné je, že aj nič a len si niečo konštruuješ. Čo chystajú (ak chystajú), sa dozvieš časom. Možno rozohrali hru...a možno nie :wink:
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

nejde po tebe nahodou? :D Kamarati sa predsa v kuse nepytaju ci nieco nepotrebujes...
ela
Expert
Expert

čo ja viem, tak oni sa obaja zaujímajú, vedia, že moja španielčina nie je najlepšia a predsa iný systém výučby a podobne, tak to beriem tak, že mi chcú pomôcť
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Ela, podla Tvojej fotky by som Ti presne vedel povedat, co maju zalubom :lol:
Ale bud rada. Aspon mas niekoho, kto Ti ochotne pomoze :wink:
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

threesome! :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

dvaja spanielski cigani, su zjavne nadrzani, a vidia prilezitost v prasknuti mladej blbej slovenky ktora sa tvari ze nechape naco JU ma, .... :wink: :wink: :wink:

--- sorry, mozno nie si blba. Ale ked ti zjavne nedochadza o co ide tak ako sa na mna nehnevaj ale to je uz moc.
ela
Expert
Expert

no ak im ide o to, tak sú naivní oni, keby mal záujem jeden tak to ešte pochopím ale takto to vyzerá ako keby mali záujem obaja a ja sa mám rozhodnúť, alebo si možno len veľmi namýšlam
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Ela, podľa mňa to je jasné. Pre chlapa nie je nič atraktívnejšie, ako nejaká exotika. To či sa už dohodli, to Ti neviem povedať, skor si myslím, že obidvaja Ťa chcú, ale každý pre seba, takže o Teba bojujú :D. Žiadny chlap nenapíše z ničoho nič nejakej babe, ktorú nepozná, že či niečo nepotrebuje, len tak.(ak by mi tu na toto oponoval aspoň 1 zo 100, tak by ma to prekvapilo :)) Však sa na to pozri ich očami, si pekná, z cudzej krajiny, tak ako si nakloniť tvoju pozornosť? Otázka je už len, či niektorému z nich niečo dovolíš. Však skúmaj :), na to je predsa Erasmus, nie ?
ela
Expert
Expert

možno áno, len to, že sa zaujímajú beriem tak, že mi chcú pomôcť, pretože vedia, že to tu mám ťažké keďže musím robiť to isté čo Španieli a nie som jazykovo na takej úrovni ako oni, len miestami sa správajú naozaj zvláštne
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

stavili sa .. ten horsi pripad, kedze nemame sajnu co su zac, tazko sa radi
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ergazmus jak vysity. Neviem aku odpoved cakas. Ze ti potvrdime, ze po tebe idu? Si zena, ta predsa nemoze byt zmetena z muzskych signalov, to funguje totiz presne naopak. Mozno ta dostali na starost - ja sam som mentor 2 zahranicnych studentov (keby aspon jeden z nich bola zena a pekna, tiez sa staram o jej potreby). Mozno su len zdvorili a chcu mat exoticku kamaratku (no dobre, tak nie).

Teraz vazne, aku odpoved si cakala?

// Ked nad tym tak rozmyslam.. mame situaciu:
Do triedy spanielov pride snehobiela slovenka a jej atraktivita je na urovni x.
Ak je x dostatocne vysoke, potom je vysoke aj y (pocet spanielov ktorych si zaujala).
Lenze tu sa dostavame k y=2, co nam spatne vracia aj dost male x.

Cize si bud skareda, alebo je v triede neumerne mnozstvo homosexualov a zadanych chalanov.
Ale iba dvaja? :? No nic, bru noc.

//Fajn, tak som si pre teba nastudoval statistiky. Ak je v triede 30 studentov, mame 15 chalanov.
Statisticky je 10% spanielov homosexualne orientovanych. To mame jedneho tepleho a jedneho trochu zmeteneho.
Ostava 13. z toho je asi 6 zadanych, a dalsi traja maju komplexy (obezita, nizka sebadovera, introvercia).
Ostali 4ja (statisticky jeden z nich berie drogy, traja drogy aspon vyskusali).

Takze si zo 4och chalanov a dvoch lesibiciek ocarila dvoch chalanov. Tak az taka skareda nebudes. Kazdopadne sa nepohnem z miesta, pokial mi neposles fotku v bikinach.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

mozno len maju chut na sendvic... :D
ela
Expert
Expert

mi-chau napísal:Ergazmus jak vysity. Neviem aku odpoved cakas. Ze ti potvrdime, ze po tebe idu? Si zena, ta predsa nemoze byt zmetena z muzskych signalov, to funguje totiz presne naopak. Mozno ta dostali na starost - ja sam som mentor 2 zahranicnych studentov (keby aspon jeden z nich bola zena a pekna, tiez sa staram o jej potreby). Mozno su len zdvorili a chcu mat exoticku kamaratku (no dobre, tak nie).

Teraz vazne, aku odpoved si cakala?

// Ked nad tym tak rozmyslam.. mame situaciu:
Do triedy spanielov pride snehobiela slovenka a jej atraktivita je na urovni x.
Ak je x dostatocne vysoke, potom je vysoke aj y (pocet spanielov ktorych si zaujala).
Lenze tu sa dostavame k y=2, co nam spatne vracia aj dost male x.

Cize si bud skareda, alebo je v triede neumerne mnozstvo homosexualov a zadanych chalanov.
Ale iba dvaja? :? No nic, bru noc.

//Fajn, tak som si pre teba nastudoval statistiky. Ak je v triede 30 studentov, mame 15 chalanov.
Statisticky je 10% spanielov homosexualne orientovanych. To mame jedneho tepleho a jedneho trochu zmeteneho.
Ostava 13. z toho je asi 6 zadanych, a dalsi traja maju komplexy (obezita, nizka sebadovera, introvercia).
Ostali 4ja (statisticky jeden z nich berie drogy, traja drogy aspon vyskusali).

Takze si zo 4och chalanov a dvoch lesibiciek ocarila dvoch chalanov. Tak az taka skareda nebudes. Kazdopadne sa nepohnem z miesta, pokial mi neposles fotku v bikinach.
:D:D pobavila som sa
nečakala som nič, čisto názor
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mi-chau castokrat zaBAVI, .... clovek ktory si honi na maticnych doskach je vtipny stale . . . popripade inych suciastkach do PC,..... mi-chau nehanbi sa, .... pozri mam pre teba eroticky obraaaazok ....
Napísať odpoveď