Mixer - Ovocne Drinky
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Mixer - Ovocne Drinky
Velmi casto si kupujem v obch. centrach, pripadne tu v Tatra Centre, ked som v praci ovocne drinky, ktore sa robia na mieste z cerstveho ovocia. Vidim, ze na to pouzivaju dost vykonne mixery. A kedze to nie je lacna zalezitost (kazdy 0,5L drink nejde pod 2,70 EUR), tak som sa rozhodol, ze by som si taky mixer zakupil sam a nosil si rano do prace z domu. Mate uz niekto nieco podobne doma alebo viete poradit o tom viac? Vdaka.
-
Point
Professional
Re: Mixer - Ovocne Drinky
Priateľka rozmýšľala rovnako.zistila ze odstavovac ktorý používajú v tých obchodných centrách je značky catler.pohybujú sa okolo 200e.záleží však na type.co sa tyka kvality a výkonu tak som bol naozaj prekvapený.mam pocit ze nech tam hodim hocičo tak to do sekundy odstavi a vypluje suchu drt.len je s tym problém to umývať
to sa nikdy nikomu nechce
ma konkretne tento CATLER JE 4010.. vyhodou tychto drahsich a "profesionalnych" odstavnovacov je to, ze v tej drti je uz naozaj mala cast stavy ..takze sa to ovocie zuzitkuje co najviac .. pamatam si napriklad, ze z jedneho grepu sme mali 2dcl stavy .. ak ta zaujima nieco konkretne pytaj sa..
ma konkretne tento CATLER JE 4010.. vyhodou tychto drahsich a "profesionalnych" odstavnovacov je to, ze v tej drti je uz naozaj mala cast stavy ..takze sa to ovocie zuzitkuje co najviac .. pamatam si napriklad, ze z jedneho grepu sme mali 2dcl stavy .. ak ta zaujima nieco konkretne pytaj sa..
moja spoluziacka tam presne pracuje, v takom stanku a vravi ze najtazsie z celeho dna a je na konci tie stroje umyvat
a za taku sumu sa ti to imho neoplati kupovat domov
a za taku sumu sa ti to imho neoplati kupovat domov
-
p4ra
Redeemer
Point, diki za informacie. Ked porovnam cenu stroja a udrzbu s tym spojenu, vyjde mi to, ze tych 80-90 drinkov, ktorych rocne vypijem v cene 270 EUR je asi pohodlnejsich, ako kupovat stroj za 200 EUR a piplat sa s jeho udrzbou.
-
Point
Professional
kazdopadne este k cene odstavovaca musis pridat aj cenu ovocia, ktore nie je celkom lacne ked ho chces na stavy. Minies ho naozaj dost. Co sa tyka pristrojov su aj lacnejsie odstavovace, no s tymi skusenosti nemam. Kazdopadne si myslim, ze na take "sem-tam" odstavenie by mohli stacit aj lacnejsie ked si pozries nejake eshopy tak za cca 30-50e mas odstavovac. Zalezi na tebe ..
lenze tie nie su take kvalitne, narobia neskutocny hluk, neodstavia tolko stavy a co je dolezite - vytvara sa pena