//Zevraj to aj tak nejde.
BattleField 3
Re: BattleField 3
//Zevraj to aj tak nejde.
-
XGames
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Chcel by som len upozornit ludi co si planuju kupit lacne verzie BF3 cez digitalny download cena cca od 23-30e,
pristupne jazyky pre rusku verziu BF3 je len rustina a ENG tam nie je (uz to zistila aj g2play) a nie je mozne ju zatial nijak pridat.
Preto si dopredu overte aku verziu dana spolocnost predava aby ste potom nemali zbytocne problemy
pristupne jazyky pre rusku verziu BF3 je len rustina a ENG tam nie je (uz to zistila aj g2play) a nie je mozne ju zatial nijak pridat.
Preto si dopredu overte aku verziu dana spolocnost predava aby ste potom nemali zbytocne problemy
Tak moze to byt finalna verzia ale DICE pracuje na hre dalej lebo oznamili ze v den vydania vyjde aj tak day 1 patch.
-
xH4wK
Konecne, zeby prvy krat kde ludia s LOW nastaveniami nebudu mat vyhodu nad tymi co maju high ? 
-
p4ra
Redeemer
Vyzera to tak, ze moje zelezo sa prvy krat odkedy ho mam konecne potrapi. Lebo zatial co som vsetko vyskusal ide bez problemov. 
ake zelezo ? 
predobjednavka cez origin uz je, ale rad by som stihol aspon single, uz to niekto skusal ?
predobjednavka cez origin uz je, ale rad by som stihol aspon single, uz to niekto skusal ?
-
GEQQN
Zablokovaný
p4ra myslel jeho nový comp 
viem len som zvedavy na config.
-
p4ra
Redeemer
Jaj tak. No, tu je. 
Core i7 2600K, GTX580, 16GB RAM
Core i7 2600K, GTX580, 16GB RAM
na akom takte maš tu i7 ?
a p4ra hral si betu ? lebo mam podobny config len s i2500k + gigabyte soc gtx 580 a v exterieroch to bolo na hrane 30 fps.
-
xH4wK
hm, na mojej SOC som nesiel pod 40 fps (vsetko max, aj AA AF), nieco mas zle zrejme, CPU mas aky takt ? Ja mam i7 920 na 4GHz
-
p4ra
Redeemer
detrox, vobec som to netocil, ani neplanujem. Zase az taky hardcore gamer nie som a nehram vsetko, co vyjde von. Ale BF seria ma bavi, tak sa na nu tesim. Na hry mam inak PS3 a Xbox360.
hezo, hral som betu, ale paradoxne na uplne inom stroji (AMD Phenom II X4 810, BFG GTX260 MAXCORE OCX, 4GB OCZ Gold Gamer eXtreme Edition XTC) s maximalnymi detailmi a slo to bez problemov. Neviem presne kolko fps som mal, ale bolo to v pohode hratelne.
hezo, hral som betu, ale paradoxne na uplne inom stroji (AMD Phenom II X4 810, BFG GTX260 MAXCORE OCX, 4GB OCZ Gold Gamer eXtreme Edition XTC) s maximalnymi detailmi a slo to bez problemov. Neviem presne kolko fps som mal, ale bolo to v pohode hratelne.
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
A ja mám AMD Athlon II x4 640 3,00, Gigabyte Radeon HD 5850 oc, 8G Ram, Asus M4A88T-M a išlo mi to iba na 30FPS, čo by som mal vymeniť?
Je to tak vselijako zoptimalizovane. Na 4870 mi to slo priemerne ledva na medium 25-30fps, na GTX590 to v exterieri na ultra nepadalo pod 70, interier netreba ani riesit
Ako poznam Dice, tak namiesto lepsej optimalizacie bude final este narocnejsia ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
potrebuješ nový procesor + další oc na grafike.Pingu1nSVK napísal:A ja mám AMD Athlon II x4 640 3,00, Gigabyte Radeon HD 5850 oc, 8G Ram, Asus M4A88T-M a išlo mi to iba na 30FPS, čo by som mal vymeniť?
16 GB RAM ? To ti vystaci aj na 10 rokov
-
xH4wK
16G RAM nevyuzije ak nechce pouzivat RAMdisk alebo nerobi grafiku, a imho je to waste of money kym to nedokazu vyuzit hry aspon pre mna 
Hral som to u zanmeho na Asuske 580 dcii+ mal tie drivere pre hru a drzalo sa to v exterieri na +-45 pod 40 to nespadlo nikdy.Ale mal nejaky mensi OC...